Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Barclay James Harvest

Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten (10 kommenttia)
Onko foorumilaisilla kokemuksia tästä "köyhän miehen Moody Bluesista" elikkä Barclay James Harvestista? Legendaarinen Emin Harvest-labelhan nimettiin pumpun mukaan.Ainakin(jälleen)ne alkupään levyt Once Again,And Other short Stories ja Baby James harvest kuulostavat hyviltä!

EDIT: Aranwe muokkasi otsikkoa\n[Muokattu 3/12/2003 / Aranwe]

+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jees, kyllähän he teki varsin lepposta musaa. Oon hommannu levyt sinne vuoteen 1977 asti + vuojen 1988 livelevy Glasnost löytyy myös. Niin ja onhan tuola tuo Concert For The People (Berlin) -videokin. Once Again on selvästi bändin paras. Ja jotenki tuntuu että bändi ikään ku ylitti ihtensä sillä levyllä, eihän ne muut oo läheskään samaa tasoa vaikka hyviä ovatkin ;)  Anonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hezzu kirjoitti 3.12.2003 klo 23:25: Jees, kyllähän he teki varsin lepposta musaa. Oon hommannu levyt sinne vuoteen 1977 asti + vuojen 1988 livelevy Glasnost löytyy myös. Niin ja onhan tuola tuo Concert For The People (Berlin) -videokin. Once Again on selvästi bändin paras. Ja jotenki tuntuu että bändi ikään ku ylitti ihtensä sillä levyllä, eihän ne muut oo läheskään samaa tasoa vaikka hyviä ovatkin ;)  Mun henk.kohtainen suosikki on ollu aina XII ja varsinkin: in search of England(paikoin samanlainen Wolstenhome sävellys kuin Time Honured Ghoustin beyond the grave), harbour ja yksi hienoimmista BJH biiseistä eli The streets of san francisco.80-luvun levyt olikin sitten jo aika muniin puhaltelua.Once Again on kyllä kanssa niiden ihan huippuja.

  Kai kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tunnen vain kaksi ensimmäistä levyä. Niiden perusteella sanoisin, että "köyhän miehen Moody Blues" on aliarviointia. Kyllähän varsinkin ensimmäisellä levyllä kuulee paljon Moodien ideoita (ja myös Procol Harumin) kierrätystä, mutta kokonaisuutena itselleni levyt kuulostavat paljon paremmilta kuin mikään kuulemani Moody Bluesin oma aikaansaannos (tosin en ole mikään MB-tuntija).

  Yleensäkin kuulemani varhais-progebändit, joiden soundissa kuuli vaikutuksia MB:ltä, olivat paljon mielenkiintoisempia kuin Moody Blues itse.


  Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kai kirjoitti 4/12/2003 klo 09:53: Tunnen vain kaksi ensimmäistä levyä. Niiden perusteella sanoisin, että "köyhän miehen Moody Blues" on aliarviointia. Kyllähän varsinkin ensimmäisellä levyllä kuulee paljon Moodien ideoita (ja myös Procol Harumin) kierrätystä, mutta kokonaisuutena itselleni levyt kuulostavat paljon paremmilta kuin mikään kuulemani Moody Bluesin oma aikaansaannos (tosin en ole mikään MB-tuntija).

  Yleensäkin kuulemani varhais-progebändit, joiden soundissa kuuli vaikutuksia MB:ltä, olivat paljon mielenkiintoisempia kuin Moody Blues itse.


  No tämä termi köyhän miehen moody blueshan on bändin itsensä keksimää parodiaa(Poor mans Moody blues albumillta Gone To Earth(1978)ja kannaatta kuunnella, koska se kloonaa lahjakkaasti Moodisien Nights Ib White Satinia(Järkyttävin lopputuloksin).

  Anonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  BJH-levyistä omat suosikkini ovat "Octoberon" ja "Gone To Earth".
  Kuten kaikki BJH-fiikit tietänevätkin, bändin jäseniä oli myöskin mukana vuonna 1978 julkaistulla MANDALABANDin
  "Eye Of Wendor"-albumilla, joka ainakin allekirjoittaneen mielestä on yksi toimivimmista teemalevyistä mitä koskaan on tehty. Kannattaa tutustua!

  Lazer kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Anonyymi kirjoitti 4/12/2003 klo 10:54:
  Kuten kaikki BJH-fiikit tietänevätkin, bändin jäseniä oli myöskin mukana vuonna 1978 julkaistulla MANDALABANDin "Eye Of Wendor"-albumilla, joka ainakin allekirjoittaneen mielestä on yksi toimivimmista teemalevyistä mitä koskaan on tehty. Kannattaa tutustua!

  Ei kannata. Yltiömahtipontista pullistusta. Ei,ei,ei.

  Jimi kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  (vanha aihe esiin)

  Muutaman biisin kuulin eilen nettiradiosta. Molemmat levyltä Everyone Is Everybody Else. Tätä voisi vaikkapa hankkia muutaman levyllisen omaan hyllyyn. Alkupään levyt ovat ilmeisesti hieman erityylistä kamaa, kuin 70-luvun puolenvälin levyt?

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Once Again ja Everyone Is Everybody Else ovat olleet ne meikän suosikit, mutta menettelee jokunen muukin, etenkin sieltä alkupäästä...
  "Köyhän Miehen M.B:n" keksi kyllä joku NME:n nenäkäs kriitikko, ja bändi itse meni sitten siihen mukaan tekemällä sennimisen biisin...
  Bändin tsekkaus kyllä kantsii aloittaa noista 2 mainitsemastani, nuo on parhaat.

  Kluge kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Anonyymi kirjoitti 4/12/2003 klo 10:54:
  Kuten kaikki BJH-fiikit tietänevätkin, bändin jäseniä oli myöskin mukana vuonna 1978 julkaistulla MANDALABANDin "Eye Of Wendor"-albumilla, joka ainakin allekirjoittaneen mielestä on yksi toimivimmista teemalevyistä mitä koskaan on tehty. Kannattaa tutustua!

  Ei kannata. Yltiömahtipontista pullistusta. Ei,ei,ei.


  Ja höpsistä! "Eye Of Wendor" on teemalevyjen aatelia siinä missä ELOn "Eldoradokin". Harmi kun Chrysalis vetäytyi projektista ja loput kaksi osaa jäivät julkaisematta, mutta takaisin tämän topicin aiheeseen eli BJH:een. Kyllä, "In search Of England" on kappaleena aivan kärkipäästä. "Gone To Earth" ehkä bändin paras kokonaisuus. 80-luvun tuotannosta "Ring Of Changes" sisältää myös muutaman hyvän raidan.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 2 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Berlin on tajuttoman kova levy