Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Miles Davis DVD

HeeBo kirjoitti noin 20 vuotta sitten (12 kommenttia)
Käväsin tossa anttilassa jouluostoksilla ja silmiini sattui Miles Davisin story dvd (vai oliko se ny story vai life??) En uskaltanu ottaa mukaan ku en saanu selkoo sisällöstä. Onko joku törsännyt rahansa tuohon ja mikä on mielipide. Kannataako ostaa? Kiinostas kyllä hemmetisti nähdä Davisia omasta telkkarista.

+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Telkkaristahan tuli taannoin joku dokkari Milesista, voisko tuo olla sama?

  Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Käsittääkseni se on juuri sama.

  päviöniitto kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvä doku muuten ,mutta itze musaa oli liian vähän. Pikku pätkiä sieltä täältä. Kokonaisia piisejä ois kivempi katella!:o

  Sami kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miles Davisilta olisi näkemisarvonen joku 50-60 lukujen kiekka kunnolla remasteroituna ja "viilattuna" samaan tyyliin kun se uusin Zeppelinin DVD. Oon nähny suhisevalta VHS:ltä pari 80-luvun Pori Jazzin keikkan pätkää, ja oli ihan järkyttävää paskaa. Kuulosti siltä kun astmaatikko yrittäis puhaltaa siihen torveen. Mutta John Coltranen live matsku kuvalla varustettuna kiinostaisi huomattavasti enemmän. Aivan eri sarjaa kun Miles Davis.

  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sami kirjoitti 12/12/2003 klo 10:39: Mutta John Coltranen live matsku kuvalla varustettuna kiinostaisi huomattavasti enemmän. Aivan eri sarjaa kun Miles Davis.


  Ehkä hieman liian julmasti sanottu Milesiä kohtaan.

  didja kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minua kiinnostaisi nähdä niitä Milesin sähköbändin 60-luvun lopun/70-luvun alun keikkoja. Silloin kun se tykitti hipinretkuilta paskat housuun ennen jonkun rockbändin keikkaa;)


  päviöniitto kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  didja kirjoitti Minua kiinnostaisi nähdä niitä Milesin sähköbändin 60-luvun lopun/70-luvun alun keikkoja.


  Nepä ne muakin kiinnostas. Onko olemassa?

  ??? kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Davisilta ikävä kyllä vain pari 80-luvun esiintymistä dvd/vhs muodossa. Tuo story dvd on sama kuin mikä tuli tv:stä. Ihan mielenkiintoinen dokkari,kokonaisia biisejä kaipailisin enemmän. Toivottavasti noita 50/60 luvun taitteen keikkoja saa jostain myöhemmin.
  Coltranelta itellä on sen Quartetin VHS vuodelta (esiintyminen)61 tai 62. Sen saa myös dvd muodossa. jazz casual ohjelmaesiintyminen. Hemmetin hyvä. Samalla nauhalla mm. Ben Websterin ja Charles Lloydin live. Muita Coltrane esiintymisiä ei myöskään valitettasti ole "markkinoilla".


  Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Milesin keikka Isle of Wightin festareilla 1970 on näköjään tulossa DVD:lle. Britti-Amazonin mukaan ilmestymispäivä on 2. elokuuta, muiden lähteiden mukaan aikaisempi.

  Lanius kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viukkis kirjoitti 20/1/2004 klo 11:13: Milesin keikka Isle of Wightin festareilla 1970 on näköjään tulossa DVD:lle.


  Toivottavasti tulee...Se Isle of Wight-dvd oli nimittäin musiikillisesti aika torso.

  maguzar kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miles Electric eli Isle of Wight -live on tappokamaa, koko keikka hyvällä kuvalla ja hyvällä äänellä, huippubändi huippukunnossa, jos Milesin sähkökausi yhtään kiinnostaa kannattaa hommata. Mukana myös mukanaolleiden ja-olemattomien löpinöitä. Miles Beyond -kirja on myös hyvä, kertoo sähkökaudesta "rock" -näkökulmasta.

  pinulk kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hankkikaa kirja Miles Beyond: The Electric Explorations of MD 1967-1991. Kirjailija Paul Tingen on kirjoittanut hyvän kirjan aiheesta josta on "vaiettu". Nyt ymmärtää musiikin ja sen taustan paremmin, vaikka kalliiksihan se tulee, kun pitää kaikki levyt ostaa cd:n.

  Dark Magus, On the Corner, Pangaea ja Agharta ovat kyllä helvetin paljon aikaansa edellä.


  Pinulk