Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Subaudition - Debyyttialbumi: joulutarjous!

Korpinen kirjoitti noin 20 vuotta sitten (6 kommenttia)
Nyt kaikki tunnelmallisesta ja rauhallisesta, akustispainotteisesta musiikista pitävät silmät auki. Subaudition on kahden tamperelaismiehen muodostama kokoonpano, joka yhdistelee tuoreella omakustannealbumillaan vaikutteita niin Tenhistä, Pink Floydista ja Anathemasta kuin Sigur Rósistakin. 40-minuuttinen täyspitkä, The Scope, saa julkaisunsa 1.11. ja sampleja levyltä on ladattavissa bändin kotisivuilta www.subaudition.cjb.net. Kaikenlainen palaute on äärimmäisen tervetullutta ja ne, jotka haluavat tämän hienon debyyttialbuminsa kokoelmiinsa voivat
lähettää tilauksensa osoitteeseen sub_audition@hotmail.com. Painos on (levyn mahdollisen virallisen julkaisun vuoksi) erittäin rajattu ja sen saa ihmeteltäväkseen 6 euron (sis. postit) hintaan.

Pari arvostelua ekasta demosta:

Antti Huttunen / Inferno:
Kuplii, lentelee, maalailee ja tunnelmoi. Siinä neljä sanaa kuvaamaan bändin musiikkia ja nuo neljä ja niiden äärettömät synonyymit homma tosiaan vaatii. Perinteiset sovitukset ja soitosta motkottamiset sopii nyt unohtaa. Ilmaisu on hyvin pelkistettyä ja minimalistista. Musiikin sijasta voisi puhua pikemminkin äänivirrasta. Lopputuloksena on omintakeinen, epäkaupallinen ja vangitseva kiekko, jolla oikeaan tilaan herkistynyt kuulija on vaivatonta vakuuttaa. Tämä lukeutuu lopulta niiden tapausten joukkoon, joita tulee etsiä sen sijaan, että ne kävelisivät vastaan. Äärimmäisen kaunista. No, tätä sopi odottaa Manifold Objectissa vaikuttavalta kaksikolta.

Shadowshire (pohjoismaiseen menoon keskittyvä nettilehti):
"Waves at Ease" is a certain landmark. This Finnish formation wanders through Tenhi-like atmospheres. These songs are composed wonderfully and with their acoustic and ambient-oriented style they enrapture the listener. "Down into a sunless sea" fascinates with melancholic guitar playing in duet with the keyboards. "Hidden in plain sight" is a showpiece of Finland, its lakes in particular. You can seize the fog which passes over a calm sea in Finland. This music is simply high-quality, so fans and lovers of Tenhi or Suomi, get your hands on this release. Subaudition has potential to do some serious touring and to become the demo of the month in Shadowshire! Small tip: download a sample song on their homepage or buy the demo with 5 euros worldwide. 9/10 (Demo of the month, April 2004)


HUOM! Myös vaihdot demoihin ja levyihin mahdollisia, tässä tapauksessa ota suoraa yhteys osoitteeseen: serpentized@hotmail.com.

Ja palautteen voi jättää joko tänne (ettei meikän tarvi nostella tätä threadia), yllämainittuun e-mailiin tai bändin vieraskirjaan. Suuri kiitos kaikille.

+/- saldo : 0 |

    Korpinen kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Uusi mp3-sample on nyt online! Käykäähän tsekkaamassa! Ja Hezzun arvostelu löytyy toisaalta Palasokerista, eli lukekaa se, jos ette muuten usko!

    Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hehe, tätä oli näköjään mainostettukin täälä, empäs ees muistanu / ollu huomannu :mrgreen:

    Korpinen kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nyt kaikki tunnelmallisen musan ystävät ihmettelemään kuinka hienoa musiikkia Tampereella osataan tehdä! Palautetta saa myös antaa, niin ja levyä ostaa / vaihtaa!!

    Korpinen kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eli nyt voi tähän topickiin äänestää, mikä biisi tulee ilmoille kokonaisena mp3:na. Kaikkihan tietää, että samplet on syvältä. Huomioikaa myös myyntikampanjan lyhytaikaisuus - kun levydiili lyödään lukkoon, lakkaa omakustanteiden myynti!

    Korpinen kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kokonaista neljä kappaletta täysimittaisia biisejä on nyt lisätty sivuille, joten käykääpä vierailemassa siellä, jonka jälkeen on hyvä ostaa levy saman tien, painos ollaan viemässä käsistä!!

    Korpinen kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Niin, nyt on hinta tiputettu entistäkin kuluttajaystävällisemmälle tasolle, uusi mp3 linjoilla ja ensimmäinen arvostelu levystä luettavissa tuolla