Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Soundtrack-levyt

Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten (55 kommenttia)
Pari hyvää IMHO:
Basil Poledouris: Conan the Barbarian,
Peter Gabriel: Selections from Passion: Music for the Last temptation of Christ

Mitäs tähän sanotte..?

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Poledouriksen Conan on kyllä perkeleen kova. Samalta mieheltä Robocop on sekin asiaa, mutta ehkä enemmänkin vain pääteeman ansiosta. Muita suosikkejani on John Williamsin The Empire Strikes Back ja Last Crusade. Ennio Morriconella on tietenkin paljon hyviä scoreja. Paras ehkä Once Upon Time In A West. James Hornerin Braveheart miellyttää myös. Danny Elfmanilla on paljon hyvää matskua kuten Batman Returns. Hans Zimmerin lähes kaikki scoret ovat kuunneltavia. Suosikkini on militaristinen The Rock, kuoroja hyödyntävä Crimson Tide, mahtipontinen Gladiator ja rauhallisempi sekä ehkä hieman avantgardisempi Thin Red Line.

    Rock-hemmoilta hienoja soundtrackeja on ainakin tuon Gabrielin Passionin lisäksi Mike Oldfieldin Killing Fields.

    MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kieslowskin leffoissa on lähes järkiään hyvää musiikkia, Zbigniew Preisnerin säveltämää. Erityisesti pidän Veronikan kaksoiselämän musiikista.

    jooxa kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Vangeliksen Blade Runner. Angelo Badalamentin musiikit David Lynchin leffoissa ovat upeaa kuultavaa, etenkin Twin Peaksissa ja Mulholland Drivessa.

    Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Badalamentin scoret ovat tosiaan aina kuuntelemisen arvoisia. Oma suosikkini on Twin Peaks: Fire Walk With Me.

    MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jep, varsinkin Mulholland Drivessa on mieletön äänimaailma, tukee hyvin kerrontaa.

    Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Lost Highwayn äänimaailma on ehkä vieläkin tehokkaampi.

    EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Aika huonoja rock kokolmia löytyy filmeistä, kun joku 5 sekunttia jotain vanhaa hittiä soi. Ja kok raita sitten soundtrackinä.

    Olen vain 3 ostanut koskaan, Pulp Fiction, jota en niin filminä digannut, ja Repo Man sekä Ennio Morricone kokoelma, josti otin vain muutaman raidan lännenfilmijuttuja.

    Lapset vaativat kuitenkin School Of Rockin, 2 raitaa uutta koko filmissä.

    Monet soundtrackit ovat näitä likkojen levyjä.:D Bodyguard..

    Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eniten kuuneltu on varmaankin(ja paras) A Clockwork Orangen Soundtrack(Wendy Carlos) Mutta toki Naisen/Miehen muutkin tekemiset on hyviä.

    Lanius kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Parhaita ovat Twin Peaks ja a Fistful of Dollars & For a Few Dollars More, jotka löytyy samalta levyltä. Christinen taustasoundtrack on kans asiallinen. Doors-leffan soundtrackia en oo löytäny Suomesta.

    päviöniitto kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Goblin: Profondo Rosso ja Suspiria.

    darshan kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Harry Nilssonin The Point! vie voiton. Yleensä en soundtrack-levyjä harrasta, minuun kun on iskostunut kuva ääniraidoista B-luokan biisien ja/tai kertakäyttöisen taustamusiikin kaatopaikkana.

    Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    The Dust Brothersien Fight Club on loistava tuollaisen koneellisemman elokuvamusiikin saralta. Tietääkö muuten kukaan mitä nuo pölyiset veljekset nykyisin hommailevat.

    Clint Mansellin musiikki Requiem for a Dreamiin on todellla järisyttävää. Kronos Quartetin jouset veivaa siinä mukava varsin vakuuttavasti. Tuota en ole kyllä viitsinyt hankkia kun musiikki on levyllä n. minuutin pätkissä ja periaatteessa musiikki perustuu kuitenkin muutaman teeman toisteluun. Elokuvassa toimii kuitenkin täysillä.

    YrjöAlkio kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    paras on Rocky Horror Picture Show soundtrack.
    ihan releetä menoa

    kite kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kcrimso kirjoitti 21.1.2004 klo 09:18:
    Clint Mansellin musiikki Requiem for a Dreamiin on todellla järisyttävää. Kronos Quartetin jouset veivaa siinä mukava varsin vakuuttavasti.


    Samaa mieltä tuosta! Tosin levyä on vaikea kuunnella koska tulee niin ahdistunut olo, kun muistaa itse elokuvan (joka ei todellakaan ole sieltä kevyemmästä päästä...)

    Michael Kamenin musiikki kolahtaa leffoissa. Loppujen lopuksi soundtrackeja tulee kyllä varsin vähän pyöritettyä levylautasella. Aimee Mannin Magnoliaan tekemää musaa kuuntelen joskus, samoin pätkiä James Hornerin Braveheartista.

    Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Esim:

    Air: Virgin Suicides
    Can: Soundtracks
    Miles Davis: A Tribute To Jack Johnson
    Earth, Wind & Fire: That's The Way Of The World
    Philip Glass: Koyaanisqatsi +muita
    Gong: Continental Circus
    Michael Kamen & Orbital: Event Horizon
    Kitaro: Silk Road 1-4, Heaven & Earth
    The Mahabharata
    Michael Nyman: moniakin
    Mike Oldfield: The Killing Fields
    Osibisa: Superfly TNT
    Pink Floyd: More
    Tapani Rinne: Insider
    Ryuichi Sakamoto: Merry Christmas Mr. Lawrence, Little Buddha
    Klaus Schulze: Body Love I & II
    Tangerine Dream: Sorcerer, Wavelenght, Shy People +muita
    Anssi Tikanmäki: Greed, Films, Juha
    Vangelis: L'Apocalypse Des Animaux +muita
    Stomy Yamashta's East Wind: One By One
    Frank Zappa: 200 Motels


    Lanius kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Requiem for a dream on huono narkkileffa. Se on mielettömän tylsä, kuten samaa aihetta käsittelevät elokuvat usein muutenkin. Mikä on sääli. Narkkileffoissa useiten toistuva idioottimaisuus on kohtaus jossa vedetään kamaa, ja vetojen jälkeen henkilöt keskustelevat jotain tyyliin: 'Olipa hyvää heroiinia'. Yksikään oikean elämän nisti ei puhu niin että mainitsee kaman nimen (jotta katsojat tietäisivät mistä kamasta on kysymys). Oikeaoppinen nisti voi sanoa vaikkapa: 'Nyt kolisee' tai 'Tää on aika hyvää'. Miksi niin ei tapahdu elokuvissa, jotka kuitenkin yrittävät vangita/jäljentää todellisuuden?

    Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Yksikään oikean elämän nisti ei puhu niin että mainitsee kaman nimen

    Ja nyt herää kysymys, että mistä sinä tämän tiedät :P Mitä tulee itse leffaan, niin minusta se on poikkeuksellisen intensiivinen ja kaukana tylsästä. Vai oliko siinä liian rumia naisnäyttelijöitä?

    Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    minusta Requiem for a Dreamiin on todella loistava elokuva jonka tunnelma on aika vertaansa vailla. Ja jos tulevaisuuden tähdistä puhutaan niin elokuvan ohjaaja Darren Aronofsky on varmasti sellainen.

    \n
    [Muokattu 21/1/2004 / Kcrimso]

    Lanius kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Viukkis kirjoitti 21/1/2004 klo 09:56: Vai oliko siinä liian rumia naisnäyttelijöitä?


    Vaikka olenkin mies jolla on promillen tarkat kriteerit ihannenaiselleen, en silti perusta elokuvan huonoutta naisten ulkonäköön. Ja jotta asiasta ei nousisi tappelua, paljastan teille että katsoessani Requiem for a dreamia en ollut tilassa jossa elokuvasta olisi saanut kaiken irti, joten arvostelussani saattaa olla muutaman prosentin virhemarginaali.

    Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Requiem... tosiaan edellyttää, että on sellaisessa tilassa jossa pystyy keskittämään huomionsa täydellisesti elokuvaan. Väittäisin, että jos siinä onnistuu elokuvan alussa edes jotenkin niin aika nopeasti tulee kyllä imaistuksi täysivaltaisesti mukaan. Odotukset ovat korkealla Aronofskyn tulevan tuotannon suhteen.

    Ettei menisi ihan off-topiciksi, niin mainittakoon että Beatlesin A Hard Day's Night on kova poppilevy. Parhaat leffamusat löytyvät Kubrickin elokuvista silloin kun niissä on suosiolla käytetty tunnelmaan sopivaa klasaria (esim. Barry Lyndonissa ääniraita toimii niin että järki on todellakin vähällä lähteä) eikä mitään lahjattomien säveltämää taustamusiikkia (joka toimii ehkä kontekstissaan ihan hyvin, mutta on sinänsä aika tylsää, esim. Nymanin musiikki Greenawayn leffoissa).

    Yleensä ottaen musiikki on leffoissa vähän niinkuin sanoitukset progessa: jos se on ihan poikkeuksellisen hirveää, niin silloin kokonaisuus kärsii, yleensä riittää että se on jotenkin siedettävää, ja harvoin se on niin hyvää että se todella lisäisi jotain olennaista. Ja soundtrack-levyjen kuunteleminen on mielestäni yhtä tarpeellista kuin progesanoitusten lukeminen :P\n[Muokattu 21/1/2004 / Viukkis]

    Lanius kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Okei, aion ottaa tehtäväkseni katsoa elokuvan 100% katseluolosuhteissa, ja palaan sitten asiaan. Mutta enpä usko että tuomioni rajusti muuttuisi.

    Pink Floydin soundtrack The Wall:iin on loistava...eh.:cool:

    EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jos et olisi Pink Floyd fani, miten hyvin tää filmi toimisi tarinana? En ole koskaan nähnyt filmiä. Sanovat sitä pitkäveteiseksi ja tuskalliseksi katsoa.

    Jimi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eipä soundtrackit hirveästi kiinnosta, mutta joitakin Ry Cooderin soundtrackvinyylejä löytyy hyllystä, kun niitä aikoinaan sai muutamalla markalla valintaladoista.

    MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    EsaJii kirjoitti 21/1/2004 klo 20:08: Jos et olisi Pink Floyd fani, miten hyvin tää filmi toimisi tarinana? En ole koskaan nähnyt filmiä. Sanovat sitä pitkäveteiseksi ja tuskalliseksi katsoa.


    Minulle sanoi eräs nainen, joka ei pahemmin piittaa Pink Floydista, että elokuva oli ahdistava ja synkkä (tuohon on helppo yhtyä faninkin), mutta seurattavissa ja jopa hyväkin.

    [Muokattu 22/1/2004 / MZ]\n[Muokattu 22/1/2004 / MZ]

    Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    elokuva oli ahdistava ja synkkä (tuohon on helppo yhtyä faninkin), mutta seurattavissa ja jopa hyväkin.


    Parkerin raina on loistava.Suositellaan Dvd:nä.:P

    Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä The Wall on hieno leffa. Visuaaliselta tyyliltään se oli aikoinaan monta vuotta aikaansa edellä. Eihän tuo elokuva varmasti kaikkien makuun ole koska se kuitenkin on aika erikoinen. Ja Pink Floydista pitäminen ei ainakaan ole haitaksi...

    Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Näin The Wallin eka kerran kun en vielä tiennyt Pink Floydista paljoakaan. Silloin se tuntui tosiaan raskaalta ja pitkäveteiseltä. Sittemmin perehdyin levyyn ja vuosien kuluttua katsoin leffan uudestaan. Silloin se tuntui jo paljon paremmalta.

    Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Katsoin leffan televisiosta joskus muutama vuosi sitten ennen kuin olin hankkinut levyä ja en ollut uskoa silmiäni. Joitain hyviä ideoita mutta jotenkin täysin keskeneräisen oloinen leffa. Ja monin paikoin tahattoman koominen. Ihan kelvollinen levyn kuvitukseksi mutta ei hirveän hyvin jaksa kantaa omillaan. Vähän samanlainen tapaus kuin Quadrophenia.

    Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Vähän samanlainen tapaus kuin Quadrophenia.


    itseasiassa ei sitten yhtään.Kyllä tuo Who-raina on lämmintä linnunmaitoa Pinkin raadollisuuden ja ahdistuneisuuden atmosfäärissä.Dvd-versiolla on mukana myös Hey You osio, jonka päätyi alkuaan leikkaamon lattialle, toisaalta syystäkin.

    Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minusta The Wall on mainio koska siinä tarinaa kerrotaan rohkeasti pelkästään kuvalla ja musiikilla eikä dialogilla ja puhuvilla päillä. Helposti paras rock-elokuva Spinal Tapin ohella.

    Niin, ja Gerald Scarfen animaatiot ovat todella upeita. Niitä katselisi enemmänkin.\n[Muokattu 22/1/2004 / Kcrimso]

    Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onko kukaan nähnyt Morea tai La Valleeta?

    Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minusta juuri ne animaatiot olivat yksi pääasiallisista tahattoman koomisuuden lähteistä, erityisesti se yksi korni päänmäjäytyspätkä joka tuli aina uudestaan ja uudestaan vaikka kerrassakin oli jo tarpeeksi nauramista.

    Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eipä munkaan mielestä Wall kovin kummonen leffa oo. Menee lähinnä musavideosta. Ja koko levyn mittanen musavideohan on auttamatta pitkästyttävä, yhen biisin mittasetki on monasti liikaa.

    Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    On se sääli kun jotkut eivät ymmärrä hyvän päälle mitään.

    Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Me vaan kuuntelemme Cania ja olemme ihan pihalla.

    Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Animaatiot olivat hienoja. Mikä päänmäjäytyspätkä…?

    Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Heh, joo arvelinkin ettei Hezzu tykkää. Musiikkivideo-tyylillähän tuo leffa pitkälti on tehty ja Alan Parkeria on ehkä osittain "syyttäminen", että tuollainen tyyli on pesiytynyt liiaksikin nykyelokuviin. The Wallissa homma kuitenkin oli vielä aivan uutta se toimii siinä mielestäni helvetin hyvin.

    Se "päähän mätkäytys-animaatio" ei ehkä ollut niitä hienoimpia. Oma suosikkini on parittelevat kukkaset. Kävelevät vasarat on tietenkin myös todella komea näky.

    Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Janus kirjoitti 22/1/2004 klo 09:41: Animaatiot olivat hienoja. Mikä päänmäjäytyspätkä…?


    Tarkoittanee "What Shall We Do Now" kohdan animaatiota.;)

    Lanius kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Wall voi olla vaikeasti seurattava jos ei tunne yhtyeen tuotantoa ja meininkiä. Kun joskus pikkupoikana näin leffan, en pahemmin tajunnut sen ideaa. Mutta jos silloin olisin katsonut sen muutamaan kertaan, olisi tilanne voinut olla toinen. Wall on kyl musaleffojen ehdoton helmi Yellow Submarinen ohella.

    päviöniitto kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Lanius kirjoitti 22/1/2004 klo 09:48: Wall on kyl musaleffojen ehdoton helmi Yellow Submarinen ohella.


    Jep. Samaa mieltä. Onhan tuo The Wall tullu vahdattua :o varmaan parikytä kertaa ja vieläkin jaksaa nostaa karvat pystyyn. Ei tylsä laisinkaan. Leffoja joihin ei kyllästy. Huvittas vielä nähdä The Wall-keikka taltiointi. Roger Watersin Berliini-vedon oon nähny ,mut se oli aika lapa. Ja Yellow Submarinen on kans loistava.:P



    Lanius kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Entäs Magical Mystery Tour? Mä ainakin lähdin jossain vaiheessa omalle taikamatkalle kun katoin sen. Siinä on John Lennonin humoristiset päähänpinttymät hyvin saatu kuvitettua.

    Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Huvittas vielä nähdä The Wall-keikka taltiointi.


    Huhuja ainakin Earls Countin-keikkojen dvd julkaisuista on ollut(jospa jo tänä vuonna).Itseltä löytyy kuppanen vhs-kopio tuosta ensimmäisen illan konsertista, mutta kuva/ääni on täyttä kuraa.Mahtipontinen spektaakkeli, joka tapauksessa.:D

    jooxa kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Wallin filmiversio hipoo mielestäni täydellisyyttä. Hienosti onnistuttu siirtämään levyn tarina kuvamuotoon. Onhan se toki musiikkivideomainen muttei se ainakaan minua haitannut. Dialogi olisi vain pilannut sen.

    Anonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mike Oldfield: The Killing Fields
    olisin valinnut tämän yhdeksi huonoimpia soundtrackeja

    Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Anonyymi kirjoitti 22/1/2004 klo 10:52: Mike Oldfield: The Killing Fields
    olisin valinnut tämän yhdeksi huonoimpia soundtrackeja


    Luulempa että kyllä se hakkaa vielä esim. uuden Levottomat 3 Soundtrackin:shit:

    Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Killing Fields on aika jännä levy. En itsekään pitänyt siitä kovinkaan paljon aluksi, mutta se avautui myöhemmin tosi paljon. Mukavan kokeellisia ne elektroniset kappaleet. Moisia kuulisi Oldfieldiltä enemmänkin mielellään. Ne orkestraaliset kappaleet ovat myös todella hienoja, mutta niistä on vaikea sanoa kummalle loppujen lopuksi kunnia kuuluu enemmän ne säveltäneelle Oldfieldille vai orkesterille sovittaneelle David Bedfordille. Levyn yhtenäisyyttä tietenkin haittaa myös se, että musiikki on kahtia jakautunutta. Toisaalta on nuo todella klassiselta musiikilta kuulostavat pätkät ja sitten nuo elektroniset lähinnä Fairlightilla luodut biisit. Joka tapauksessa hyvää musiikkia ja aika rohkea score loppujen lopuksti. Tosin leffassa se onkin sitten häivytetty todella taustalle...

    Lanius kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Soundtrackeista on tullut villitys suomalaisessa elokuvassa, mikä on hyvä asia koska se lisää elokuvan suosiota, ja siten koko suomalaisen elokuvakulttuurin suosiota. Ja se taas voi aikaan saada sen että ilmestyisi hyviä elokuvia joiden aiheena eivät olisi nuoret aikuiset. Suomalainen elokuva kaipaa kovasti vaihtoehtoja. Kunpa rahan haltijat ja yleisö tajuaisivat sen.

    fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mitkä ovat teidän mielestä [u:81f8ef784a]parhaat soundtrackit[/u:81f8ef784a] (leffat/pelit...)

    Omat lempparit:

    Fear & Loathing in Las Vegas
    Yhtenäinen soundtrack. Ja tämä on vielä oikeasti leffan oloinen, koostuu lähinnä 60-70 rock-ralleista. Mukana mahtavaa dialogia leffasta.

    Nobuo Uematsu: Final Fantasy, Vol. 7
    Sanotaan että paras pleikkari peli :wink: Aivan loistavia ja tunnelmallisia melodioita. En ole koskaan törmännyt näin addiktoivaan soundtrack-levyyn.

    Bernard Herrmann: Taxi Driver
    Itse en ole mikään jazzin ystävä, mutta voi jeesus TÄTÄ levyä. Koskaan noir-tyylin jazz ei ole kuulostanut tälläiselta. Onhan Herrman tehnyt musiikki myös hiisikukon leffoihin. Tosin eivät esim. Psykon klassikko-jutut ole mitään verrattuna tähän tunnelmalliseen new york- eepokseen. Huhheijjaa. kannattaa kuunnella.

    Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    (note: yhistin tuon fitchetin viestin tähän jatkoksi ku samaa aihettahan nämä on.)

    fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    (note: yhistin tuon fitchetin viestin tähän jatkoksi ku samaa aihettahan nämä on.)



    Oho. Joo en huomannut tätä topikkia, sorry. :oops:

    Di kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kitaron Silk Roadit on kyllä mahtavia :D
    Penskana jo kuunneltu, niin tykkään niistä vieläkin...

    Jarpie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kukaan ei oo maininnu Dead Mania johon musiikit sävelsi Neil Young, aivan loistavaa ambient-tyylistä tunnelmointia.

    Harmi kun Fritz Langin Metropoliksen musiikkeja ei saa cd:nä mistään, ne on säveltäny Gottfried Huppertz. Klassista ja hienoa musiikkia.

    EberkJuho kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ite en niin hirveesti elokuvista välitä, mutta joissakin on ihan hyviä musiikkeja.
    No Imperiumin Vastaisku on aika legenda ja sit noi Floydin levyt mitkä on tehty leffoihin.
    Kubrickin Shiningissa on aika pelottava musiikki paikoitellen, katotaan sitä enkus täl hetkel.

    Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mekin katsottiin Shining englannin tunnilla. Tekstit peitettiin telkusta paperilla ja teipillä. Silloin ei ollut dvd-soittimia...

    Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kukaan ei oo maininnu Dead Mania johon musiikit sävelsi Neil Young, aivan loistavaa ambient-tyylistä tunnelmointia.

    Elokuvassa musa toimii tosiaan loistavasti, ehkä tuota levyltäkin kuuntelisi.