Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Outo black/death -kysely part.666

Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten (12 kommenttia)
Irrotin tämän omaksi kyselykseen tuosta sympho-blackiksestä, koska nyt ei haeta erityisesti sinfonista bläkkiä, vaan muuten umpikieroa menoa - mielluummin kunnollisella soittotaidolla, Abrubtum ei nyt kelpaa ja Arcturus on tämän kyselyn kannalta stadionrokkia.

Itse olen saanut kaivettu tietooni sellaiset aktit kuin Peccatum ja Lux Occulta. Lisää?

+/- saldo : 0 |

    apazuzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ostin Peccatumin ekan joskus vuosia sitten, eikä se kolahtanu silloin, nyt vois olla eri suhtauminen siihen, ei ois pitäny myydä! :mad:

    Hopkins kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Dan Swanön ekan bändin Pan.Thy.Moniumin tuotanto kannattaa ehdottomasti katsastaa. Parasta antia on mielestäni ensimmäinen pitkäsoitto "Dawn of Dreams" vuodelta 1992. Mystinen sekoitus deathia, progea, ja sellaista häämärää psyke/folk-meininkiäkin on mukana. Eli aika avantgardea death metallin saralta. En tiedä miten P.T.M:n levyjä on saatavilla nykyään, ainakin toi debyytti ja sitä seurannut "Khaoohs" uudelleenjulkaistiin pari vuotta sitten tuplacd-pakettina.

    Tsekkibändi nimeltä Forgotten Silence on myös tutustumisen arvoinen. Tämäkin on lähinnä deathia, mutta mukana on jälleen runsaasti jazzia, progea, Lähi-Idän kansanmusiikkia (etenkin parilla uusimmalla tuotoksella) ja melkein mitä vaan kuviteltavissa olevaa. Silti hämmästyttävän yhtenäistä materiaalia.
    Sivut löytyvät täältä: http://fs.redblack.cz/

    Siinä pari suositusta.

    Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kiitos suosituksista, Pan.thy.moniumin levyjä on tainnut tulla omistettuakin, mutta en muista niistä yhtään mitään. Forgotten Silence onkin aika monipuolinen tapaus parin mp3:en perusteella! Hyvä kyllä, mutta aika up beat -menoa verrattuna siihen mitä olen hakemassa. :)

    Peccatumilta en omista toistaiseksi kun niiden ainoan EP:n, ja pidän siitä kuin helwetisti. LIERS IN WAIT:in Spiritually Uncontrolled Art (CD) on sitten levy, jonka poismyyminen on aiheuttanut täällä päässä itseruoskintaa ja tuhkassa kieriskelyä.




    Anonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No en ole hirveästi bläkkikseen tutustunut (enemmänkin kai siihen umpikieroon menoon, oli se sitten mitä tahansa), mutta Fleurety voisi kai? sopia jotenkin tähän kastiin. Ainakin on tutustumisen arvoinen yhtye vaikken ole kuullutkaan kuin Department Of Apocalyptic Affairs- albumin, joka on kyllä jotain avantgardepostbläkkiselectroa. Levyllä on kai vieraina myös Arcturuksen hemmoja, joten saattaa ollakkin tuttu nimi alaa seuraaville.

    Astro kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Itselle on koko black/death -skene omaksuttu vain 80-luvun/90-luvun alun muodossa. Onko esim. Necrophagia tuttu? Tuntui ainakin silloin julmetulta menolta... Muita diggailun kohteita oli Venom, Bathory, Death jne. Mut taitaa olla vähän eri kamaa kuin nämä uudet?!

    Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Meno on tosiaan vähän muuttunut - eilen just kattelin netistä, kun on tarjolla Emperor -lippalakkia yms. Haloo! Omia suosikkeja silloin hämäränä alkuaikana olivat Beherit, Blasphemy, Nuclear Death ja Venom, jota kuuntelen vieläkin. Necrophagiaa löytyy hyllystä, mutta sen lasken enemmän proto-death metalliksi kuin black metalliksi.
    Loppuun outous-vinkki: Mistigo Varggoth Darkestra: The Key to The Gates of Apocalypse

    :arrow: Anonyymille kiitoksia Fleurety -vinkistä: ei kuulunut yleissivistykseen aikaisemmin.

    fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mikä nyt milloinkin on bläkkiä?
    Itselläni alkaa lähinnä vituttamaan semmonen turhanpäiväivänen lepatus rumpusoundi ja aku ankalta kuullostava laulu...
    Tässä on kuitenkin ihan hyvä levy, black-,deathmetallia.

    Fredrik Thordendal's Special Defects :
    Sol Niger Within, Version 3.33

    Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mikä nyt milloinkin on bläkkiä?
    Itselläni alkaa lähinnä vituttamaan semmonen turhanpäiväivänen lepatus rumpusoundi ja aku ankalta kuullostava laulu...[/quote]

    Nuo ovat enenpi primitiivisen trueNecroBlack -hölmöilyn tunnusmerkkejä. Eihän sellaista jaksa kukaan kokopäivätoimisesti kuunnella.

    Onko kukaan muuten kiinnittänyt huomiota ABSU:n rumpaliin?

    [quote]
    Tässä on kuitenkin ihan hyvä levy, black-,deathmetallia.
    Fredrik Thordendal's Special Defects :
    Sol Niger Within, Version 3.33


    Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta, varsinkin Meshuggah-yhteyksiä takia. Menee teoriassa heti hankintaan, vielä kun löytäisi levyn jostain.. Relapsen julkaisu kaiketi.

    Anonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Nuo ovat enenpi primitiivisen trueNecroBlack -hölmöilyn tunnusmerkkejä. Eihän sellaista jaksa kukaan kokopäivätoimisesti kuunnella.


    Tarkoitin lähinnä näitä ns. "true" demo-bändejä jotka eivät osaa tehdä mitään omaa, itseironiakin on ties missä. Tekisivät sitäpaitsi[u:26d72c15f8] OIKEASTI [/u:26d72c15f8]rankkaa musiikkia. Kuulin että blackmetal on alunperin ollut pelkkää ivaa.


    ... ja kyllä ihan mielenkiintoinenhan tuo levy on. Koostuu 28. erillisestä raidasta, suurin osa niistä noin minuutin pitkiä, eli Sol Niger Within, Version 3.33 on tavallaan vain yksi pitkä progeilu.

    fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    AHA. Selvästi itellä vähän hakusessa nämä toiminta periaatteet.
    Otappa nyt tuosta kuitenkin selvää...

    Anonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Name dropping [b]:
    Dødheimsgard (666 International), Ved Buens Ende (Written in Waters), Ephel Duath (Painter's Palette), Single Unit (Family of Forces), Virus (Carheart), Sigh (Imaginary Sonicscape / Hail Horror Hail!), Thralldom (Distress and the Inversionist), jo em. Fleurety (Min Tid Skall Komme / Department of Apocalyptic Affairs), Apocryphal Voice (The Sickening)....

    Noilla päässee alkuun?

    Maldoror kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Perhana, tuo listausviesti tuossa yläpuolella on siis minun. Unohdin kirjautua sisään.