Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Bush ja helvetti

EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten (279 kommenttia)
Bushilla ja helvetillä kannatus samaa luokkaa:

Puolet kansasta pelkää helvettiä

Tuoreen kyselyn mukaan liki joka toinen suomalainen kieltää helvetin olemassaolon.

Aamulehden kyselyssä 48 prosenttia vastaajista ilmoittaa, ettei helvettiä heidän mielestään ole olemassa.

Kirkon jäsenet uskovat helvetin olemassaoloon useammin kuin kirkkoon kuulumattomat. Kirkkoon kuulumattomistakin helvettiin uskoo kyselyn perusteella kuitenkin 31 prosenttia suomalaisista.

Myös osa kirkon työntekijöistä on epäilevällä kannalla. Kirkon tutkimuskeskuksessa piakkoin valmistuvasta henkilökuntatutkimuksesta ilmenee, että 30 prosenttia papeista epäilee helvetin olemassaoloa.

(MTV3)

Voi keskustella Bushista tai helvetistä.

+/- saldo : 0 |

  Anonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rauhanmiehiä ja kansan kusettajia:

  Bushille ehdotettu Nobelin rauhanpalkintoa

  Yhdysvaltain presidentti George W. Bush, Britannian pääministeri Tony Blair ja Euroopan unioni ovat ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajiksi tänä vuonna. Norjan Nobel-instituutin johtaja Geir Lundestad kertoi sunnuntaina, että ehdotuksia on saapunut runsaasti.

  Bushille ja Blairille palkintoa on ehdotettu heidän osuudestaan Irakin presidentin Saddam Husseinin kukistamisessa. Norjan entinen pääministeri Thorbjörn Jagland katsoo taas, että EU olisi palkinnon arvoinen itälaajentumisen ansioista.

  Ehdokasasettelun takaraja umpeutui sunnuntaina.

  (STT)

  YrjöAlkio kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Rauhanmiehiä ja kansan kusettajia:

  Bushille ehdotettu Nobelin rauhanpalkintoa
  (STT)


  mulla alkaa väristä kun Bush näkyy televisiossa.
  nyt voi mennä väärään loveen tuo pysti.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jostain kumman syystä Bush on korottanut kannatustaan. Kyllä tarttee olla mahdottoman huono pressa jos ei pääse toiselle kaudelle. Useimmille varapresidentin virasta nousseille käy niin, ei ne osaa olla johtajamaisia. Ovat sellaisessa side kick osassa yleensä, tai diplomaatteja. Nyt ei ole kumpikaan diplomaatti. :(

  MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eikö Kerry kuitenkin viimeisimpienkin mittausten mukaan voittaisi vaalit? Tiedä sitten mikä sekään on miehiään. Eipä tosin Bushia surkeampi voi olla.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tässä vasta aletaan demarien johtavien poliitikkojen luurankojen kaivamista. Bushin luurangot on jo jauhettu murusiksi.

  Paljon ehtii taphtua.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt voi tulla taas haloota Bushin lintsuksesta ja huumeista kärähdyksestä hulivilipoikana:

  http://democrats.com/display.cfm?id=327

  3. Bush's Disciplinary Records

  a. Flight Inquiry Board: Bush's grounding in August 1972 was a very serious event for the Texas Air National Guard. In most cases, the grounding of a pilot would result in the appointment of a Flight Inquiry Board to evaluate the reasons for the grounding and determine the appropriate punishment.

  b. ARF: There is proof that Bush was in fact punished beyond simply being grounded. This proof is the existence of ARF records for both his 5th and 6th years.

  c. Extra 6 months: Bush's duty was scheduled to end on the 6th anniversary of his enlistment in May 1974. But Bush's final discharge did not occur until November 1974. There is probably a document ordering those 6 additional months as punishment.

  Just like the medical records, Bush's disciplinary records are exempt from FOIA because of privacy rules. The only way reporters can examine those records is if Bush fulfills his promise to make everything available.

  MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ehkä Bush haluaakin kannatuksensa mahdollisimman alhaiseksi, viimeksikihän piti saada vähemmän ääniä kuin vastaehdokas, jotta voitti vaalit.

  Anonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.workingforchange.com/comic.cfm?itemid=16444


  tulee kovat vaalit, likaiset

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushin jengi leimattu virallisesti kusettajiksi
  http://www.cnn.com/2004/ALLPOLITICS/03/11/main/


  Kai kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bush ja helvetti... Äh, minä jo ehdin toivoa!

  Tuohan on outoa, että suomalaiset eivät enää muka uskoisi helvettiin. Perinteisestihän tässä maassa on suhtauduttu epäilevästi taivaan olemassaoloon, mutta oltu täysin varmoja, että helvetti on olemassa. Sitä paitsi mitä iloa suomalaiselle on siitä, että pääsee taivaaseen, jos tietää, ettei naapuri joudukaan helvettiin? :mrgreen:

  Mitä Bushiin tulee, niin eikös se ole jo selvä peli? Isomman vaalikassan kerännyt voittaa, sillä sehän jo osoittaa kuka on kyvykkäämpi ja sopivampi: tietysti se joka pystyy tekemään enemmän rahaa. Mikäs sen demokraattisempaa.

  Ei sillä että Kerryssä olisi omasta näkökulmastani kauheasti muutoksen airueeksi. Demokraattisimmankin johtajan täytyy olla sitä vain omilleen eli niille, jotka saavat äänestää. Muiden oikeudet merkitsevät suunnilleen saman verran kuin madon pieru. No, seurataan miten sirkus etenee seuraavat kuukaudet.

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushin helvetti näkyy tälläkertaa materialisoituneen Espanjassa;
  Paukkuvia juniahan epäillään konsulttitoimisto Osaava Bin Ladenin toimeksiannoksi Goddamn Saddamin syrjäyttämiskeikan tiimoilta. On muuten melkoisen tunteetonta osaamista tappamisen teknogiaosastolta tämä. Mutta niinhän se on, että muistaa täytyy, että jos lahtauslinjoille lähdetään, niin keinot ne on köyhilläkin; Jos ei päästä hautaan, ruvetaan haisemaan.... Ihminen on innovatiivinen; Keinot sekä pelin säännöt keksitään aina tilanteen mukaan. Voipi siinä muuten olla ETAn pojilla kans ne paskat housuissa; Suurinosa jengistähän luultavasti tekee niistä kuitenkin sen syntipukin & olisi mielellään pistämässä lyhtypylvääseen roikkumaan....

  Aranwe kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei muuta ku armeijat liikkeelle ja jokainen terroristi ja ählämi keskitysleiriin. Zyklon B:tä niskaan niin loppuu se uhoaminen.

  MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Espanjan hallituksen intresseissä on tietenkin ETA:n syyllisyys, auttaisihan se sunnuntain vaaleissa. Al Qaidan syyllisyys sen sijaan söisi hallituspuolueen kannatusta Irakin sodan takia.
  Al Qaidasta on tosin tullut vakisyyllinen mihin tahansa "pahaan" tapahtumaan, varsinkin jos USA pystyy sillä perustelemaan imperialistisen toimintansa.

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, mutta olennainen kysymyshän tässä onkin, kenen firma tämä Konsulttitoimisto Osaava Bin Laden Ltd. oikein on?

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lehdistöhän on aiana vasemmistolaista täällä, joten kirjoitettakoon pressan omat uutiset
  http://news.scotsman.com/latest.cfm?id=2652922


  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Helvetti näyttää jatkuvan. Jos Bush jatkaa miehitystä vielä toisen 4 vuoden kauden, taidetaan lähteä poikani kanssa Kanadaan, kun silloin loppuu palkka-armeijan suosio ja otetaan kutsunta takas.

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miten muuten USA:n armeijan nuo rekrytointikäytännöt ovat muuttuneet vuosien varrella, minulle on jäänyt vähän epäselväksi. II maailmansodan aikaan kai oli pakko mennä sotimaan niinkuin suomessakin? Mites Korean sota? Elokuvissa on aina kun jonkun oli pakko mennä Vietnamin sotaan, elikkä oliko silloinkin vielä kutsunta-armeija? Milloin USA:an tuli varsinaisesti palkka-armeija?

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Palkka-armeijaa koottiin hitaalleen Vietnamin jälkeen. Vietnamiin mentiin lottonuemroiden mukaan, syntymäpäivät arvottiin. En olisi joutunut, kun sain numeron 350. Alhaiset numerot, alle sadan, kaikki menivät. Olin kai viimeinen vuosi joka lotottiin, sota loppui.

  Ovat kai 4 vuotta siellä armeijassa palkattuna. Myös viikonloppuarmeijassa, national guard, saa tuloja.

  näkyy olleen 73 kun kutsunta loppui
  http://www.alternet.org/story.html?StoryID=18225


  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Höh, olivan aika varma että Afganistanista tulisi Vietnam 2., kun siellä on hyvät edellytykset sissisodalle, mutta nyt ne taitavat ryhtyä ammuskelemaan toisiaan Irakin kaupungeissa. Kaikki vaihtoehdot ovat ameriikkalaisten näkökannalta huonoja: äkillinen ja "häpeällinen" vetäytyminen, ikuinen kaupunkisissisota, eikä kertaalleen "vapautettua" maata oikein kehtaa pistää ihan tasaiseksikaan. Eiköhän se 3. maailmansota tosta pian kehity tavalla tai toisella.. Kiina mukaan!

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bush oli käymässä vanhainkodissa ja siellä sitten liikkui vanhuksia käytävällä. Bush meni kysymään yhdeltä, "tiedätte kuka minä olen?" Mies vastasi "en, mutta jos kysytte tuolta hoitajalta, hän kyllä tietää."

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Woodwardin kirja antaa kuvan päättäväisestä pressasta. Ei tässä olisi oikeistolla valittamista, mutta kuitenkin kirja on leimattu Bush vastaiseksi.

  Voi arvata vielä piiloon jääneet tapahtumat.

  Kun Cheney ensin keksi mahdollisuuuden hyökätä Irakiin, 9-11 heti jälkeen, ja sitten viekkaudella käski Bushin olemaan hiljaa heidän suunnitelmastaan (että se näyttäisi Bushin päättäväisyydeltä), Powell oli tiellä, ja heikompi Bush olis voinut suostua enempäänkin mutkitukseen. Cheney ei halunnut koko YKta kuvaan.

  fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Skull and Bones Society. Tuohonhan se Bush vanhempi kuului.
  Joku ihmeellinen 'kerho,' varastivat mm. Geronimon pääkallon.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei ole kovin kummaa, aika harmitonta höpötystä. Nyt se lukee Raamattua joka aamu, se on vaarallista.

  MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tulipa vain mieleen, että onkohan käsite "terrorismin vastainen taistelu" Bushin lukihäiriön tuotetta. Kenties alunperin tarkoitettiin "taistelua terrorismin puolesta".

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olenx mä nähnyt hassua unta tai lukenut Vappu-Äpun koepainosta, kun jossain sanottiin että USA toivoo YK:ta Irakliin. Niiinkun rauhanturvaajiksi irakilaisten ja miehittäjien väliin???

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On jotain merkkejä YKn toimista. Siellä on eräs mies jolla on kokemusta Afganistanissa ja edellisissä maanrakennushommissa, en muista sen nimeä.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bush ja vammaisten olympialaiset
  http://www.ucomics.com/boondocks/2004/04/28/


  saa palkinnon pelkästä yrittämisestä!

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bush ja kirjailijat tekevät harmageddonia:
  http://www.msnbc.msn.com/id/4988269/site/newsweek/


  reilu puolet äänestäjistä taitaa lukea noita kirjoja.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lisää harmageddonia
  http://www.thebushiad.com/The%20Bushiad%20Chapter%207%20-%20The%20Gods%20of%20War.htm


  fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yrittääkö se Bush saada nyt "vihamiehet" puolellensa, kun tv:ssäkin pyyteli anteeksi ja oli niin nöyränä, niin nöyränä. Ei helvetissä voi mennä läpi, muuten tulee helvetti maanpäälle. Muut ehdokkaat onneksi sanovat jotain tyyyliin; "Jos ette minua äänestä, niin äänestäkää tuota toista tyyppiä. Mutta älkää missään nimessä Bushia"

  Mitä luulette, mitä Bush keksii/keksisi toisella kaudella?

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toisella kaudella: Iran, Syyria ja P Korea.

  krapp kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Harmi kun siellä jenkeissä ei ole kahden kierroksen vaalijärjestelmää.
  Eikä Bush Pohjois-Koreaan hyökkää ennenkuin USAn ohjuspuolustus on (ydin)pomminvarma.
  Oli muuten pirullinen veto julistaa sota terrorismia vastaan, kun näköjään terroristiksi jenkit voivat syyttää ketä vaan missä vaan, ja pamauttaa tyypit hengiltä. Eihän maailmassa ole yhtään maata, joka uskaltaisi tätä jumalankorviketta vastustaa. :evil:

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei, kyllä ne hetken tuumailee ennen kuin ampuu kristityn tai juutalaisen. Ei varmaan ole hauska homma enää sotapojille, jotka olivat alussa intoa täynnä "näyttää rättipäille".

  krapp kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juu muslimeistahan tehtiin aseteollisuuden toimesta uusi uhka USA:lle Neuvostoliiton hajottua. Nykyisinhän USA:n armeijan budjetti on suurempi kun kaikkien Euroopan maiden yhteensä. Omituista maalle, jonka maaperällä ei ole käyty yhtään ainutta sotaa.

  Jimi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Omituista maalle, jonka maaperällä ei ole käyty yhtään ainutta sotaa.


  Si vis pacem para bellum, kuten Asterixissa todettaisiin.

  AKIRA kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushia ja amerikkaa pannaan halvalla ,,ei mitään uutta siis.
  hauskoja kuvia.

  http://www.rense.com/wtcsplshpage.htm


  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bush on jääräpäinen
  http://www.msnbc.msn.com/id/5042312/

  Churchill ja Rooselvelt taas harkintakykyisiä

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  WASHINGTON, DC—In an effort to relieve the burden on his overextended armed forces in Iraq, President Bush placed a four-line classified ad in the Monday edition of 75 U.S. newspapers. "WANTED: motivated, dedicated, obedient people looking for career in growing field of nation liberation," the ad read. "90,000 jobs avail. F/T days, nights, weekends. No exp. necessary. Will train. Arabic a plus. Starter pay, solid bnfts." To further boost military enlistment rates, Bush plans to post the job offer at employment offices in 300 cities across the country.

  www.theonion.com

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bush lähestyy helvettiä ja taivasta. Tai ainakin paavia:
  http://www.reuters.com/newsArticle.jhtml?type=topNews&storyID=5345562


  Most Italians opposed last year's invasion of Iraq and many want Rome to withdraw its 2,700 troops stationed there.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Reaganin sielu matkalla...sinne jonnekin...saamaan palkkionsa.

  Ronald Reagan, the cheerful crusader who devoted his presidency to winning the Cold War, trying to scale back government and making people believe it was "morning again in America," died Saturday after a long twilight struggle with Alzheimer's disease. He was 93.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ronnie saapuu helvettiin
  http://groups.google.com/groups?hl=en&lr=&ie=UTF-8&safe=off&th=c1c1de519afc2fa6&seekm=40C528E3.13B043AE%40patriot.net&frame=off

  8)

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On kyllä kumma miten yksiulotteisesti kylmän sodan päättyminen pistetään Ronnien ansioluetteloon, vaikka todellisuudessa sattui vain käymään niin, että Ronnie oli juuri silloin pressana. Hesarin vapaa-ajattelija Saska Snellmankin upposi viime syksynä tuohon republikaanipropagandaan, kuten hänellä yleensäkin on tapana.
  Väite että Ronnien aloittama varustelukierre olisi tuhonnut Neuvostoliiton talouden ja näin ollen koko Neuvostoliiton, on niin kaukaa haettu että naurattaa. Neuvostoliiton talous oli jo pitkään ollut menossa päin peräreikää, oli vain ajan kysymys milloin koko systeemin legitimiteetti romahtaa.
  Bretton Woodsin luhistuminen 1971 ja globaalin valuuttakaupan lisääntyneet mahdollisuudet sen teki eikä mikään tähtien sota-cowboy jonka mielestä puut saastuttavat ilmastoa enemmän kuin autot.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihmeesti ne sitten kuitenkin Gorban kanssa asiat sopi. Oliko se romahdus jotenkin helpompi Gorban takia...

  Me käytännölliset ihmiset emme joskus ymmärrä että politiikka ei tarvitse totuuksia vaan myyttejä.

  Äänestäjä äänestää myyttien perusteella. Ja kokee seuraukset sitten palkkapussin ostovoimalla.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  netsitä napattu

  REPUBLICAN NATIONALCONVENTION SCHEDULE

  New York City

  6:00 PM Opening Prayer led by the Reverend Jerry Falwell

  6:30 PM Pledge of Allegiance

  6:35 PM Burning of Bill of Rights (excluding 2nd Amendment)

  6:45 PM Salute to the Coalition of the Willing

  6:46 PM Seminar #1: Getting Your Kid a Military Deferment

  7:30 PM First Presidential Beer Bong

  7:35 PM Freedom Fries served

  7:40 PM EPA Address #1: Mercury: It's What's for Dinner

  8:00 PM Vote on which country to invade next

  8:10 PM Call EMTs to revive Rush Limbaugh

  8:15 PM John Ashcroft Lecture: The Homos Are After Your Children

  8:30 PM Round table discussion on reproductive rights (men only)

  8:50 PM Seminar #2: Corporations: The Government of the Future

  9:00 PM Condi Rice sings "Can't Help Lovin' Dat Man"

  9:05 PM Second Presidential Beer Bong

  9:10 PM EPA Address #2: Trees: The Real Cause of Forest Fires

  9:30 PM break for secret meetings

  10:00 PM Second Prayer led by Cal Thomas

  10:15 PM Carl Rove Lecture: Doublespeak Made Simple

  10:30 PM Rumsfeld Lecture/Demonstration: How to Squint and Talk Macho Even When You Feel Squishy Inside

  10:35 PM Bush demonstration of trademark "deer in headlights" stare

  10:40 PM John Ashcroft Demonstration: New Mandatory Kevlar Chastity Belt

  10:45 PM Clarence Thomas reads list of Black Republicans

  10:46 PM Third Presidential Beer Bong

  10:50 PM Seminar #3: Education: A Drain on Our Nation's Economy

  11:10 PM Hilary Clinton Pinata

  11:20 PM John Ashcroft Lecture: Evolutionists: A Dangerous New Cult

  11:30 PM Call EMTs to revive Rush Limbaugh again

  11:35 PM Blame Clinton

  11:40 PM Laura serves milk and cookies

  11:50 PM Closing Prayer led by Jesus Himself

  12:00 PM Nomination of George W. Bush as Holy Supreme Planetary Overlord

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Neuvostoliiton talous oli jo pitkään ollut menossa päin peräreikää, oli vain ajan kysymys milloin koko systeemin legitimiteetti romahtaa.


  Legitimiteetti= laillisuus, oikeus

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kenties se Heikin sana olikin uskottavuus, noin käytännössä. Kun kukaan ei usko syteemiin, musta pörssi ottaa arjen hommat hoitaakseen.

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Kenties se Heikin sana olikin uskottavuus, noin käytännössä. Kun kukaan ei usko syteemiin, musta pörssi ottaa arjen hommat hoitaakseen.

  No sitten oikea termi olisi kredibiliteetti. Aijai kun tekee gutaa viilata pilkkua..

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.workingforchange.com/comic.cfm?itemid=17155


  helvetilliset seremoniat jatkuvat

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olen tässä sunnuntaista kokousmatkalla vanhassa opiskelijakaupungissa, ja luulen että saan nähdä Michael Mooren filmin. Luvassa karmeaa huumoria.

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Legitimiteetti= laillisuus, oikeus
  No sitten oikea termi olisi kredibiliteetti. Aijai kun tekee gutaa viilata pilkkua..


  Yleensä valtio-oppineiden ja kansainvälisen oikeuden asiantuntijoiden piireissä laillisuus ja legitimiteetti erotetaan toisistaan. Laillisuudella tarkoitetaan yleensä oikeutusta lain kirjaimen ja "juristerian" näkökulmasta, kun taas legitimiteetillä yleistä hyväksyntää, jossa "lain kirjaimen" pilkullinen seuraaminen ei ole välttämätön ehto.

  Esimerkki:
  http://www.upi-fiia.fi/julkaisut/ulkopolitiikka/1999/artikkelit/ulkopolitiikka_1999_kosovo_art_3.htm


  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  10 sekunnin vilkaisun perusteella esimerkissä todetaan että Nato käyttää termiä epäselvässä kaksoismerkityksessä. Sinun tekstiä lukiessa ei tullut heti mieleen että olet valtio-oppinut tai kansainvälisen oikeuden asiantuntija, joten ymmärtänet väärinkäsityksen.

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  kannattaa lukea enemmän kuin vain 10 sekuntia. Koskenniemi toki aiheellisesti kritisoi Naton tapaa käyttää "legitimiteetti"-käsitettä: Jos YK:n turvallisuusneuvosto ohitetaan jatkuvasti sotaan ja rauhaan liittyvissä kysymyksissä, niin samalla kaivetaan maata monenkeskisen sopimusjärjestelmän alta. Tämä johtaisi helposti kaikenlaisten humanitaaristen ideoiden ei-kovin-humanitaariseen hyväksikäyttöön, kun edes jonkinlaista laajemman yhteisön mielipidettä ei kysytä. Neuvostoliitto olisi varmasti nähnyt mieluisasti Tsekkoslovakian tai Afganistanin miehitykset humanitaarisina interventioina.

  Toisaalta Koskenniemi päätyy samankaltaiseen lopputulokseen kuin Natokin: "Naton pommitukset ovat laittomia. Ne ovat silti olleet moraalis-poliittisesti välttämättömiä..." ja "Poliittisen päättäjän tehtäväksi jää valita abstraktin laillisuuden ja pommitusten hyväksymisen välillä. Oman arvioni mukaan abstraktia laillisuutta tukevat perusteet jäävät vaa’assa kevyemmiksi."

  Puhuessani Neuvostoliiton systeemistä, en tarkoittanut pelkkää uskottavuuden romahtamista: en usko että kovin moni sinänsä uskoi systeemin toimivuuteen kun musta pörssi oli melkoinen ja suomalaisten rekkakuskien trokaamat "hapatukset" kovaa valuuttaa. Tarkoitin nimenomaan tuota järjestelmän moraalis-poliittista oikeutusta, jonka rapautumisen merkit alkaa näkyä kun korkea-arvoinen puolueen politrukki saa tomaatin naamaan.

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Tarkoitin nimenomaan tuota järjestelmän moraalis-poliittista oikeutusta, jonka rapautumisen merkit alkaa näkyä kun korkea-arvoinen puolueen politrukki saa tomaatin naamaan.

  En tajua, miten systeemin moraalis-poliittisen oikeutuksen romahtaminen liittyy sen konkreettiseen taloudelliseen romahtamiseen, mistä oli alunperin puhe. Mutta olenkin vaan maallikko näissä asioissa.

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

  En tajua, miten systeemin moraalis-poliittisen oikeutuksen romahtaminen liittyy sen konkreettiseen taloudelliseen romahtamiseen, mistä oli alunperin puhe. Mutta olenkin vaan maallikko näissä asioissa.


  Liittyväthän nämä toisiinsa melko tiiviisti: Ihmiset vaativat muutosta vasta sitten kun oman elämäntavan toteuttaminen alkaa olla vaarassa. Taloudellinen kriisi ennakoi vyönkiristyksiä. Joka ikinen regiimin muutos aina ja iankaikkisesti on ollut kytköksissä talouden rakenteissa tapahtuneisiin muutoksiin.

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eiköhän keskimääräinen venäläinen ole aina kärsinyt suhteellisesta deprivaatiosta länsimaiseen elintasoon nähden, joten en usko että kansan kokemasta legimiteetti-pulasta puhuminen tai oletus että sillä olisi ollut jotain todellista vaikutusta Neuvosto-yhteiskunnan kehitykseen on mitenkään mielekästä. En silti väitä että asevarustelukierre olisi ollut talouden romahtamisen syy. Toisaalta ajatus, että se olisi ollut viimeinen oljenkorsi, joka katkaisi muulin selän, ei ole mielestäni huono arvaus.

  Pseudonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jonkun (?) tutkimuksen mukaan moskovalaiset ovat tyytyväisempiä kuin newyorkilaiset, osasyynä se että heillä on vähemmän mistä valita mm. kulutustuotteissa.

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  (Sosiaali)psykologiset asennetutkimukset kertovat yleensä eniten tutkijan nokkeluudesta ja kyvystä keksiä erillaisia selitysmalleja, joita ei voi todistaa muttei kiistääkkään. Jäävät siis ainakin Popperin tiedemääritelmän ulkopuolelle.

  Pseudonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  V. 2003 Yhdysvaltain armeijan budjetista 16000$ meni strippareiden sylitansseihin. Very kinky indeed.

  Astro kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, ehkä mieluummin niihin kuin uusiin pommeihin...

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  pikksen pilaan, siksi laitan vastaukset alalaitaan
  http://www.octobersurprise.net/poll.php

  spekulointia ennen vaaleja
  -
  -
  -
  --
  --
  -
  -
  -
  -
  -
  -
  -What Will Happen Before The Election?
  Osama bin Laden captured! 35.4%
  Spectacular terrorist attack on US soil! 19.3%
  Vote is threatened by terrorist attacks, vote suspended due to red alert. 14.7%
  Diebold Election Systems fixes the vote in battleground states. 11.6%
  Escalation in Israel, Iran, or North Korea. US opens a new war front. 8.2%
  WMD's found in Iraq! 6.1%
  US pulls out of Iraq in October, leaving the UN in charge. 4.6%

  Total votes: 9035  -

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eiköhän keskimääräinen venäläinen ole aina kärsinyt suhteellisesta deprivaatiosta länsimaiseen elintasoon nähden, joten en usko että kansan kokemasta legimiteetti-pulasta puhuminen tai oletus että sillä olisi ollut jotain todellista vaikutusta Neuvosto-yhteiskunnan kehitykseen on mitenkään mielekästä. En silti väitä että asevarustelukierre olisi ollut talouden romahtamisen syy. Toisaalta ajatus, että se olisi ollut viimeinen oljenkorsi, joka katkaisi muulin selän, ei ole mielestäni huono arvaus.


  Ei mun mielestä regiimin vaihtamisen kannalta hirveän paljoa ole väliä sillä, kuinka suuri elintasoero Venäjän ja esim. Euroopan välillä on, koska harvoilla venäläisillä on syvää henkilökohtaista kokemusta "länsimaisesta elintasosta" kun vain päiväunien tasolla. Ei se vie ihmisiä kaduille. Sitten kun joutuu luopumaan sellaisesta mihin on tottunut, kynnys lähteä vänkäämään on alempana. Kyllä tästä ilmiöstä on mun mielestä ihan tieteen kriteerit täyttävää tieteellistä tutkimusta, sikäli jos "tieteellisyyttä" (ts. tiedeyhteisön hyväksymien konventioiden mukaista argumentointia) pidetään parhaana tapana kuvata asioiden olemisen tilaa.
  Asevarustelukierteellä oli vaikutusta NL:n romahtamiseen juuri siinä mielessä, että jo entuudestaan globaalitalouden kehityksen vuoksi heikossa jamassa ollut suunnitelmatalous joutui entistäkin kovemmalle koetukselle. Tämä ei kuitenkaan yksinän kaada systeemiä.
  Yksi keskeinen tekijä Neuvostoliiton romahtamisessa on käsittääkseni myös kommunistisen puolueen sisäiset erimielisyydet, jotka pääsivät paremmin pulpahtamaan pinnalle Mihail Gorbatshovin "glasnost"(avoimuus)-politiikan myötä, jonka tarkoituksena oli kaiketi saada jotenkin "puolue lähemmäs kansaa". NL:n politikoinnissa tapahtuneet muutokset rohkaisivat sitten myös NL:n jäsenvaltioita aikaisempaa innokkaampiin itsenäistymisponnisteluihin. Siis NL:n sisäisessä toimintakulttuurissa tapahtui muutoksia poliitikkojen tietoisen strategisen toiminnan seurauksena, mutta nämä seuraukset eivät olleet sellaisia kuin he odottivat.

  Elikkä, summa summarum: Neuvostoliiton romahdus oli seurausta globaalin kapitalismin kehityksestä ja NL:n sisäisen toimintakulttuurin muutoksesta (joka toimi osin vastareaktiona Brezhneviläiselle politiikalle). Ulkopoliittiset asiat toimivat tässä omanlaisinaan lisäpowerin tuojina. Asevarustelukierteen lisäksi Afganistanin-retki on mainitsemisen arvoinen juttu.

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Ei mun mielestä regiimin vaihtamisen kannalta hirveän paljoa ole väliä sillä, kuinka suuri elintasoero Venäjän ja esim. Euroopan välillä on, koska harvoilla venäläisillä on syvää henkilökohtaista kokemusta "länsimaisesta elintasosta" kun vain päiväunien tasolla. Ei se vie ihmisiä kaduille. Sitten kun joutuu luopumaan sellaisesta mihin on tottunut, kynnys lähteä vänkäämään on alempana. [/quote]

  Joo, monimutkaistin asiaa turhaan puhumalla suhteellisesta deprivaatiosta, sillä tausta-ajatuksena oli epäily siitä, oliko kansalla tahdolla mitään tekemistä muutoksen kanssa. Itse sain sellaisen vaikutelman, että presidenttejä vaihdeltiin jonkin itselleni vielä toistaiseksi nimeämättömän X-tahon intressien mukaan. Tämä vaikutelma voi tosin johtua siitä, että muutosten aikana minua ei kiinnostanut neuvosto-asioiden suhteen mikään muu kuin miten Samaran jarrut saa tasapainotettua.

  [quote]
  Kyllä tästä ilmiöstä on mun mielestä ihan tieteen kriteerit täyttävää tieteellistä tutkimusta, sikäli jos "tieteellisyyttä" (ts. tiedeyhteisön hyväksymien konventioiden mukaista argumentointia) pidetään parhaana tapana kuvata asioiden olemisen tilaa.


  Tietenkin tiedettä on vain se mitä tiedeyhteisö väittää tieteeksi. Mutta vain ns. kovien tieteiden sisällä sääntöjen suhteen vallitsee kohtuullinen konsensus. Humanistinen ja yhteiskuntatieteellinen asioiden kuvaaminen ja selittäminen on taas niin paljon kiinni metateoreettisesta seikoista (ihmiskäsitys yms.) että ainakin omassa päässä laitan tiede-termin niiden suhteen lainausmerkkeihin.

  Cup kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kaikki me joudutaan kumminkin helvettiin (jos sellainen paikka siis on). Kaikki me ollaan syntisiä ja minä ainakaan en kamalasti syntejäni kadu. Eikös syntien tekemisen ajattelukin ole syntiä? :wink:

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bush hakee körttien ja jumalan apua
  http://www.libertypost.org/cgi-bin/readart.cgi?ArtNum=57952


  Äänestää ne eivät saa ainakaan koneella.

  Pseudonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bush hakee körttien ja jumalan apua
  http://www.libertypost.org/cgi-bin/readart.cgi?ArtNum=57952

  [/quote]
  Tämä pisti silmään:
  [quote]At the end of the session, Bush reportedly told the group, “I trust God speaks through me. Without that, I couldn’t do my job.’’


  Free Spirit-liikkeen mukaan Jumala on kaikkialla ja jokainen on Jumala. Ja koska Jumala ei voi tehdä syntiä, syntiä ei ole olemassakaan. Ehkä tämä tieto helpotti myös Cupia.

  Cup kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ehkä tämä tieto helpotti myös Cupia.


  Jep. Voin taas hengittää.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olimme Busxhin kannattajien maalla. Teksasissakin on käyty, mutta tämä oli Kansas.

  Ihmiset täällä ovat ihan tavallisia kesilännen rehellisiä duunareita. Vaikka äänestivät presidentti Bushia ja antavat kouluhallituksensa kieltää kehitysopin opettamisen high schoolissa. Taitaa olla enemmän moraaliasia ja oikeistolainen yhteishenki kuin sivistyksen puute. Tai älyn, jota näyttää olevan ainakin sen verran kuin pressalla. Duunarikin on täällä usein yhden miehen yritys, siitä se oikeitolaisuus.

  Meidän Missourin rajalta noin sata mailia länteen alkaa tuntua jo melko länneltä, kun taas Nebraska tossa päällä on aika paljon maissipeltoa yhtä lännessä. Täällä on loivan mäkistä puutonta preeriaa. Tosin moottoritien reunassa ei näe karjaa laitumilla ihan heti. Preeria loppuu Coloradooon ja Kalliovuoreen.Sen yläpuolella Wyomingissä on vuorillakin ranching menoa.

  Missourin ja Kansasin historioihin liittyy etelään suuntautuvat sympatiat sisällisodassa. Missouri oli jo osavaltio, Kansasin territorion orjakysymys oli jopa sisällissodan eräs syy. Kun asiasta ei osattu liittovaltiossa päättää,eteläisiä osavaltioita alkoi heti erota. Taisteluita täällä ei uuri ollut. Linnoitukset olivat inkkareita vastaan. Muistakaa Dances with wolves elokuva.

  Pienen asukasluvun takia Kansas on nykyään politiikassa merkityksetön.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  tuota aasinsiltaa käyttäen voimme todeta että perkelekin tuli Kansasista:

  The Devil came from Kansas. Where he went to I can't say
  Though I teach I'm not a preacher, and I aim to stay that way
  There's a monkey riding on my back, been there for some time
  He says he knows me very well but he's no friend of mine

  I am not a humble pilgrim
  there's no need to scrape and squeeze
  and don't beg fors ilver paper
  when I'm trying to sell you cheese

  The Devil came from Kansas. Where he went to I can't say
  If you really are my brother then you'd better start to pray
  for the sins of those departed and the ones about to go
  There's a dark cloud just above us, don't tell me 'cos I know

  I am not a humble pilgrim
  there's no need to scrape and squeeze
  and don't beg for silver paper
  when I'm trying to sell you cheese

  No I never came from Kansas, don't forget to thank the cook
  Which reminds me of my duty: I was lost and now I look
  for the turning and the signpost and the road which takes you down
  to that pool inside the forest in whose waters I shall drown

  I am not a humble pilgrim
  there's no need to scrape and squeeze
  and don't beg for silver paper
  when I'm trying to sell you cheese

  siis Procol Harumia

  Itse bändi Kansas taas komeilee yhdessä albumikannessa..oliko se John Brownin kanssa. AIka hullu äijä.

  http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&token=&sql=10:0hzsa9lgb23a


  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ministerit vaihdossa?
  http://www.thespoof.com/news/spoof.cfm?headline=s9i6475


  MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No Esa Jii, joko olet harkinnut konepistoolin tai rynnäkkökiväärin hommaamista, kun myyntikielto nyt poistuu?

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko konepistoolilla ja rynnäkkökiväärillä jotain eroa teknisesti? Kaliberikoko?

  Jimi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko konepistoolilla ja rynnäkkökiväärillä jotain eroa teknisesti? Kaliberikoko?


  Olisikohan niin, että konepistoolissa käytetään pistoolin patruunoita kun taas rynnäkkökiväärissä kiväärin.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Myyntikielloilla ei ollut merkitystä, jo ennen tätä sai kaikista "urheilu" versiot.
  http://www.banassaultweapons.org/images/prepost.jpg


  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olisikohan niin, että konepistoolissa käytetään pistoolin patruunoita kun taas rynnäkkökiväärissä kiväärin.


  Noin se taitaa mennä, en vaan aluksi tahtonut uskoa, että Suomi-konepistooli käytti pistoolikaliberin luoteja.

  Asekeskustelua Palasokerissa? Maailmanloppu lähenee..

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eihän se pressan vika ollut, se oli....edeltäjien
  http://workingforchange.speedera.net/www.workingforchange.com/webgraphics/wfc/TMW091404.jpg


  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0  Cup kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bush:illa on mahapipi tai sitten todella huono sihti.

  MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tai sitten anatomian tuntemus korkealla tasolla.

  MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ohjelmaa Bushista ja Jeesuksesta:

  http://www.yle.fi/etusivu/ohjelmaopas/ohjelma.php?serial=t0122056388813&l=f&mode=www


  EberkJuho kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushilla on vaan niin iso sydän, että se painaa sitä semmosesta paikkaa mistä muilta ei löydy.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Meillä on perjantaina se väittely. Aiheuttaa aina liikenneruuhkia, jossei pressa tule helikopterilla. Jossain meidän vasemmistolaisten tilaisuudessa katsotaan juttua telkkarissa ja itse ehdokas Kerry piipahtaa meitä tervehtimässä joskus illalla. En nyt ole kovin innoissani, :roll: mutta vaimo hankki jo liput. Ja vältän täten kaksi yötä partiolaisten teltoissa. No, yhden yön joudun menemään kuitenkin.

  Maassa on sellaiset fiilikset, että jos Kerry voittaa, niin se on kyllä sitten ihan nipin napin. Kai sekin sitten todistaa Bushilla olevan nyt kannatusta, vaikka onkin laittomasti virassaan kekkosmaisin tempuin.

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miltä vaikuttaa tuon varapresidenttiehdokkaiden väittelyn jälkeiset tunnelmat? Kumpi pärjäsi, ja oliko mitään vaikutusta mielipiteisiin?

  Viukkis kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Varapresidenttiehdokkaiden väittely oli yhtä jankutusta, kumpikaan ei saanut mitään uutta asiaa esille. Ei juuri kukaan kovin innostunut omasta miehestään, mutta suuttui kovasti vastapuolelle. Kumpikaan ei mitään kunnon pressa-ainesta. Edwardsia ei näy 4 vuoden päästä tantereella hakemassa pressaksi.

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Argh.. miten ne kehtaavat puhua demokratiasta, kun on selvää, että vain ne, joilla on helvetisti rahaa takanaan voivat voittaa vaaleissa tai ylipäätään asettua ehdokkaiksi. Amerikka on ison rahan diktatuuri, jota markkinoidaan demokratiana.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Osta demokratiaa, tänä syksynä alennus REA

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nähtiin Kerry väittelyn jällkeen. Tunnin sai messuhallissa odottaa. Lainaan itseäni muualta:
  Meanwhile, we did see candidate Kerry live. He had typical stuff to say and just a few jokes. One was that we now have more evidence that Cheney had met Edwards before the debate than we have for WMD in Iraq...He did not have to lay out any of his agenda for the democrat crowd, but I guess it all comes out pretty automatically. This was more of a party than a cmpaign event. Local band played Johnny B Goode.

  They had sat next to each other at a Senate prayer breakfast.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushista ja Irakista tuli mieleen vanha kettu Göring:

  "Naturally the common people don't want war: Neither in Russia, nor in
  England, nor for that matter in Germany. That is understood. But, after all,
  IT IS THE LEADERS of the country who determine the policy and it is always a
  simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a
  fascist dictatorship, or a parliament, or a communist dictatorship. Voice or
  no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders.
  That is easy. All you have to do is TELL THEM THEY ARE BEING ATTACKED, and
  denounce the peacemakers for lack of patriotism and exposing the country to
  danger. IT WORKS THE SAME IN ANY COUNTRY."

  ~ Hermann Goering, President of the Reichstag,
  Nazi Party, and Luftwaffe Commander in Chief,
  from Gilbert, G.M. (1947). Nurenberg Diary, New York: Signet

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Saatko muuten Esa äänestää vaaleissa, vai mikä siellä on systeemi ulkomaalaisten suhteen? Sekava ilmeisesti, kuten viime vaalit osoittivat muutenkin. Ei liene epäilystä kumpaa äänestäisit.
  Mikä on muuten sen Ralph Naderin, vai mikä se nyt oli, motiivi osallistua vaaleihin? Viedä Kerryltä sen verran ääniä, ettei se tule valituksi?

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kröhöm, älä puhu liian kovaa, mutta saan äänestää kahdenkin maan presidenttiä. Äänestin ekan kerran Reagania vastaan joskus 1980.

  fitchet kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  YLE1 Tänään
  02:00- 05:54 Yhdysvaltain presidentinvaalin tulos

  "Terryfying thriller! A movie about two men - one solution!"

  Pitänee valvoa ja katsoa.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sitä kyllä lasketaan vielä jenkkiaamuna 3.11. ei kannata valvoa.

  Kai kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On varmaan K-18 tuo ohjelma... No jos pahimmat ennustukset järjestelysotkuista toteutuvat, Vapaan Maailman Diktaattorin vaalin tulos saadaan tapeltua selväksi ehkä nippa nappa ennen seuraavia vaaleja, joten turha tässä on henkeä pidätellä. Parhaat asianajajat voittakoot!

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voihan tota viihteenä seurata
  http://www.cnn.com/ELECTION/2004/index.html

  oikein CNN päivä, paljon mainostuloja

  Jimi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  While walking down the street one day, George "Dubya" Bush is shot by a disgruntled NRA member. His soul arrives in heaven and he is met by St. Peter at the Pearly Gates. "Welcome to Heaven," says St. Peter. "I'd like to just let you in, but I have orders from the Man Himself: He says you have to spend one day in Hell and one day in Heaven. Then you must choose where you'll live foreternity."

  "But, I've already made up my mind; I want to be in Heaven." "I'm sorry, but we have our rules." And with that, St. Peter escorts him to an elevator and he goes down, down to Hell.

  The doors open and he finds himself in the middle of a lush golf course; the sun is shining in a cloudless sky, the temperature a perfect 72 degrees. In the distance is a beautiful clubhouse.

  Standing in front of it, his dad... and thousands of others who helped him out over the years: Karl Rove, Dick Cheney, Jerry Falwell,... The whole of the "Right" was there....everyone laughing...happy.... casually but expensively dressed. They run to greet him, hug him, and reminisce about the good times they had getting rich at the expense of others. They play a friendly game of golf and then dine on lobster and caviar.

  The Devil himself comes up to Bush with a frosty drink, "Have a Margarita and relax, Dubya!" "Uh, I can't drink, I took a pledge," says Junior, dejectedly."This is Hell, son. You can drink and eat all you want and not worry, and it just gets better from there!"

  Dubya takes the drink and finds himself liking the Devil, who he thinks is really a very friendly guy who tells funny jokes and pulls hilarious nasty pranks, kind of like a Yale Skull and Bones brother with real horns.They are having such a great time that, before he realizes it, it's time to go.

  Everyone gives him a big hug and waves as Bush steps on the elevator and heads upward. When the elevator door opens, he is in Heaven again and St. Peter is waiting for him. "Now it's time to visit Heaven" he says.

  So for 24 hours Bush hangs out with a bunch of honest, good-natured people who enjoy each other's company, talk about things other than money, and treat each other decently. Not a nasty prank or frat boy joke among them; no fancy country clubs and, while the food tastes great, it's not caviar or lobster. And these people are all poor, he doesn't see anybody he knows, and he isn't even treated like someone special! Worst of all, to Dubya, Jesus turns out to be some kind of Jewish hippie with his endless 'peace' and 'do unto others' jive. "Whoa," he says uncomfortably to himself, "Pat Robertson never prepared me for this!" When the day is done, St. Peter returns and says, "Well, then, you've spent a day in Hell and a day in Heaven. Now choose where you want to live for eternity."

  With the 'Jeopardy' theme playing softly in the background, Dubya reflects for a minute, then answers: "Well, I would never have thought I'd say this - I mean, Heaven has been delightful and all -- but I really think I belong in Hell with my friends."

  So Saint Peter escorts him to the elevator and he goes down, down, down, all the way to Hell. The doors of the elevator open and he is in the middle of a barren scorched earth covered with garbage and toxic industrial waste - kind of like Houston.

  He is horrified to see all of his friends, dressed in rags and chained together, picking up the trash and putting it in black bags. They are groaning and moaning in pain, faces and hands black with grime.

  The Devil comes over to Dubya and puts an arm around his shoulder. "I don't understand," stammers a shocked Dubya, "Yesterday I was here and there was a golf course and a clubhouse and we ate lobster and caviar... drank booze.We screwed around and had a great time. Now there's just a wasteland full of garbage and everybody looks miserable!"

  The Devil looks at him, smiles slyly, and purrs, "Yesterday we were campaigning, today you voted for us."

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No niin, ketjun teema säilyy hienosti.

  kite kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Perhana kun näyttää pahalta tuo vaalitulos toistaiseksi :? Yritän silti vielä toivoa parasta...

  Voffe kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  FOUR MOORE YEARS! (Eikö ollu näppärä sanaleikki? Nyt kun Bush selkeästi on voittamassa, Moore saa jatkaa vielä neljä vuotta, niinku tajusitteko? Häh?)

  Astro kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voi paska, huonolta näyttää USA:n vaalitilanne... Toivottavasti jostain löytyy vielä iso läjä Kerry-ääniä!

  StarLion kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voi paska, huonolta näyttää USA:n vaalitilanne... Toivottavasti jostain löytyy vielä iso läjä Kerry-ääniä!


  Jos ei ääniä, niin lakimiehiä ainakin löytyy! Eiköhän tuoda tulosta puida vielä pitkään oikeudessa.

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voisko olla myös niin, että pitkällä tähtäimellä Bushin voitto on demokraattien kannalta hyvä asia?
  Ajattelin vain, että sikäli kun budjettivaje on jo tällä hetkellä historiallisen suuri ja velat giganttisia, niin pakosti jossain vaiheessa tulee seinä vastaan ja talous brakaa pahemman kerran. Jo ensi vaalikaudella saattaa tapahtua hankalia asioita, jotka Bush joutuu kohtaamaan.
  Muutenkin kun Yhdysvalloissa presidentti voi olla vain kaksi kautta, niin luulen että Bushin kakkoskauden jälkeen republikaanien on vähän vaikea masinoida toista "sotapresidenttiä" tai "vahvaa johtajaa" - niin pitkälti Bushin suosio ja poliittinen liikkumavapaus kuitenkin harvinaislaatuisiin 11.9.2001 tapahtumiin perustuu.
  Olen 200% varma että vuoden 2008 vaalien jälkeen Yhdysvalloissa on demokraattipresidentti.

  Aranwe kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Etenkin jos demokraattien seuraava ehdokas on Hillary Clinton.

  PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei juma, varsinainen demokratia: jonotat 5 tuntia päästäksesi äänestämään! Siinä luovuttaa mummo jos toinenkin ja vaikka kunto olisikin kestänyt niin homma ratkeaa myöhemmin lakituvassa.. :roll:

  Pahalta näyttää.. Osama tais muuten ns. "ryssiä" pahan kerran; julkisuuteen tulolla vaalien alla oli lienee toisenlainen päämäärä.

  darshan kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Heikki, osuit naulan kantaan. Onneksi Kerry hävisi: on selvää, että Bushin ensimmäisen kauden politiikan seuraukset tulevat räjähtämään nyt valitun presidentin käsiin.

  Lädi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei juma, varsinainen demokratia: jonotat 5 tuntia päästäksesi äänestämään! Siinä luovuttaa mummo jos toinenkin ja vaikka kunto olisikin kestänyt niin homma ratkeaa myöhemmin lakituvassa.. :roll:


  Olisikos nuo jonot vähän niin kuin lopunajan merkkejä. Eikös entisessä "supervallassa" Neuvostoliitossakin jonotettu vähän yhtä sun toista.

  Taitaa Ameriikan Yhdysvallat NL:n esimerkin mukaan ennen pitkää kaatua omaan mahdottomuuteensa.

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Pahalta näyttää.. Osama tais muuten ns. "ryssiä" pahan kerran; julkisuuteen tulolla vaalien alla oli lienee toisenlainen päämäärä.

  Umm..? Al Qaedalle on varmaan ihan sama, kuka on pressa. Itse asiassa voivat haluta sellaisen presidentin, jota osa länsimaalaisistakin vihaa.

  PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pahalta näyttää.. Osama tais muuten ns. "ryssiä" pahan kerran; julkisuuteen tulolla vaalien alla oli lienee toisenlainen päämäärä.

  Umm..? Al Qaedalle on varmaan ihan sama, kuka on pressa. Itse asiassa voivat haluta sellaisen presidentin, jota osa länsimaalaisistakin vihaa.


  Niiden logiikasta kukaan ota selkoa...

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joku on tosiaan esittänyt väitteen, että AQ haluaa Bushin presidentiksi, mutta en tiedä, onko se länsimaalainen arvaus vai suoraan hevosen suusta. Itse asiassa hommassa on vänkä logiikka, jos sitä ajattelee...

  PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvä pontti, myönnetään.
  Esim. Clinton oli varsin suosittu U.S.A:n ulkopuolella, joten totta kyllä, Bush on tavallaan tehnyt palveluksen AQ:lle. Toisaalta tuntuu, että terroristijärjestöt lahjoittavat sympatiapisteitä jatkuvasti toiselle osapuolelle panttivankikaappauksineen, jne.

  Ei järjen hiventä..

  PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  [

  Taitaa Ameriikan Yhdysvallat NL:n esimerkin mukaan ennen pitkää kaatua omaan mahdottomuuteensa.


  Huh, toivotaan ettei kuitenkaan! :shock:
  ..tai pian Ebaysta voi ostaa käytettyjä Hornetteja...

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä voi vituttaa... Vaikka onhan tuossa Heikin kommentissa jotain perää, mutta toisaalta Bush hallintoineen voi saada neljässä vuodessa vielä monin verroin pahemman katastrofin aikaan, ja siinä sitä sitten on demokraateilla setvimistä, ja koko maailmalla selviämistä.
  Republikaanithan muuten kasvattivat enemmistöjään myös senaatissa ja kongressissa.
  Milloinhan USA:laisilta poistettiin aivot?
  Al Qaeda on luultavasti tyytyväinen Bushin voittoon, onhan Bush varmasti lisännyt AQ:n kannatusta huomattavasti.

  MelancholyMan kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voisko olla myös niin, että pitkällä tähtäimellä Bushin voitto on demokraattien kannalta hyvä asia?
  Ajattelin vain, että sikäli kun budjettivaje on jo tällä hetkellä historiallisen suuri ja velat giganttisia, niin pakosti jossain vaiheessa tulee seinä vastaan ja talous brakaa pahemman kerran. Jo ensi vaalikaudella saattaa tapahtua hankalia asioita, jotka Bush joutuu kohtaamaan.
  Muutenkin kun Yhdysvalloissa presidentti voi olla vain kaksi kautta, niin luulen että Bushin kakkoskauden jälkeen republikaanien on vähän vaikea masinoida toista "sotapresidenttiä" tai "vahvaa johtajaa" - niin pitkälti Bushin suosio ja poliittinen liikkumavapaus kuitenkin harvinaislaatuisiin 11.9.2001 tapahtumiin perustuu.
  Olen 200% varma että vuoden 2008 vaalien jälkeen Yhdysvalloissa on demokraattipresidentti.


  Neljä vuotta on pitkä aika. Sen verran paljon pahaa ehtii tapahtumaan ettei tätä hyvänä asiana voi pitää. Todennäköisesti Reppuklaanit ja Bush vielä muokkaavat perustuslakia, jotta Yhdysvaltojen kaikkien aikojen suurin presidentti ja kansan vapahtaja, GB nuorempi, saa jatkaa myös kolmannen kauden, ja neljännen...

  PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voisko olla myös niin, että pitkällä tähtäimellä Bushin voitto on demokraattien kannalta hyvä asia?
  Ajattelin vain, että sikäli kun budjettivaje on jo tällä hetkellä historiallisen suuri ja velat giganttisia, niin pakosti jossain vaiheessa tulee seinä vastaan ja talous brakaa pahemman kerran.


  Jos jenkkien talous brakaa niin muu maailma kaatuu perässä.
  Valitettavasti.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Taloudesta en ole varma, mutta Bush kyllä mokaa nyt 4 vuotta, ja seuraava vaali on murskaava häviö oikeistolle, kenties jo välivaalissa 2 vuoden päästä, kai silloin joku senaatinvaali on. Kansanedustajat on 4 vuotta, senaatorit 6.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ajattelin alkaa blogin, jossa on vain poliittisia uutisia. Mutta en osaa niitä tehtailla suomeksi uustistyyllin.

  DeEMOKRATIA taas myyty eniten tarjonneelle. YM.

  Entiset jututhan on niissä palstoissa, Life in America. Joka voisi olla Bloginkin nimi. Hmm.

  PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  A-studion toimittaja Uosukainen totesi erittäin osuvasti : Euroopassa vanhoillisten kommenttien vuoksi joutuu eroamaan, U.S.A:ssa niiden ansiosta valitaan presidentiksi. :?

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Paras vaalien kuvaus, mihin oon törmänny, oli Unto Parvilahden kirjassa Berian Tarhat. Siinä selitetään mm. se, millä keinoin saadaan äänestysprosentiksi 100 tai vähän ylikin...

  sirpapii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yks äänestäjä sanoi aika hyvin: ollaan kärsitty jo 4 vuotta Bushia ja vielä täytyy kärsiä toiset neljä. Enpä sit tiedä, oisko Kerry ollut parempi valinta...

  PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla on vahva tunne siitä, että Hillary Clinton olisi voittanut nämä vaalit - vieläpä ylivoimaisesti! Ens kerralla sitten..mikäli tästä olympiadista jollain ilveellä selvitään ehjin nahoin...

  Astro kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä jenkit taas todisti tyhmyytensä. Sääli.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei ole hajuja ilmassa että Hillaryn suuntaan ollaan menossa. Jos joku demokraatti kuvernööri kelpaa, niin se on taas joku etelän heppu. Vanhoilliset kansalaiset epäröivät idän demokraatteja. Al Gore oli parempi, mutta liian tylsä, saadakseen ihmisiä äänestämään.

  Sami kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vanhoilliset kansalaiset epäröivät idän demokraatteja.


  Niinpä tietenkin. Olis ollu varmaan parasta että sisällissota olis vältetty ja annettu etelävaltioiden itsenäistyä. Tässähän se on demokratian ongelma että kaikki saavat äänestää. Myös ne ketkä eivät ole siihen henkisesti kykeneviä. Sama ongelma on myös Suomessa. Rajallisen USA tietouden perusteellani Koilisen (New England ja muutama muu osavaltio) pitäisi saada päättää yksinään maan aisoista. No näinhän ei tietenkään ole.

  Äänioikeus pitäisi joka maassa olla sidottu terveydentilaan, veronmaksukykyyn, koulutukseen jne. Esim. serkkunsa kanssa naimisissa olevat hylättäisiin.

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miksiköhän Berlusconi ei ehdottanut itseään Italian EU-komissaariksi sen Buttiglionen tilalle? Hyvinhän sekin duuni olisi hoitunut siinä sivussa.

  Samin sarkasmista huolimatta olen edelleen sitä mieltä, että eurooppalaisillakin pitäisi olla äänioikeus USA:n vaaleissa.

  Haiku kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Äänioikeus pitäisi joka maassa olla sidottu terveydentilaan, veronmaksukykyyn, koulutukseen jne. Esim. serkkunsa kanssa naimisissa olevat hylättäisiin.


  ...Jolloin ennen pitkää ilmaantuisi uusi Marx, ja sinut muiden muassa lynkattaisiin vallankumouksen ensiyönä.

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Äänioikeus pitäisi joka maassa olla sidottu terveydentilaan, veronmaksukykyyn, koulutukseen jne. Esim. serkkunsa kanssa naimisissa olevat hylättäisiin.

  Hyvä idea. Esim. peritty omaisuus takaa sen, että ihminen ymmärtää yhteiskunnan toimintaa. Samoin terveydentila on hyvä indikaattori, valtaosa yhteiskuntapolitiikan klassikoista on airobic-harrastajien kirjoittamia.

  Sami kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Hyvä idea. Esim. peritty omaisuus takaa sen, että ihminen ymmärtää yhteiskunnan toimintaa. Samoin terveydentila on hyvä indikaattori, valtaosa yhteiskuntapolitiikan klassikoista on airobic-harrastajien kirjoittamia.


  Jaahas, eli Tohtori haluaa ymmärtää väärin. Tarkoitin "terveydellä" tietenkin antenniosaston hyvinvointia. Veronmaksulla viittasin että elättäisi itsensä...

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Veronmaksulla viittasin että elättäisi itsensä...


  Kärjistin pikkasen, koska en tiedä oletko tosissasi. Oma isäni ainakin ajattelee noin.

  Mutta.. nekin, jotka eivät ns. elätä itseään (sairaseläke, kuntoutustuki, invalidi jne.) maksavat veroja. Ja jos mielenterveys on jokin kriteeri, niin isojen yritysten hallituksissa istuu ihmisiä, joilla on vakavia persoonallisuushäiriöitä.

  PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eikös joku miljonääriporho juuri potkinut raskaana olevaa vaimoaan? Ai niin, se oli humalassa ..täytyy ymmärtää...

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kauhistuttaa, kun Arafat näyttää nyt kuolevan ja Bush sai melkein rajattomat valtuudet tehdä viimeisellä kaudellaan mitä haluaa. Voisin kuvitella, että Sharon ja kumppanit käyttävät tilaisuutta hyväkseen ja provosoivat (kuten Sharon aloitti uuden intifadan) jotain mellakoita, joiden perusteella voi todeta, että "ei niistä palestiinalaisista ole vallanpitäjiksi tai miksikään muuksikaan. Pakkohan meidän on jyrätä vielä pari taloa ja jatkaa ghetton rakentamista Länsirannalle".

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Whatever it takes, sanoo pressa.

  As U.S. forces in Iraq mobilize for an all-out offensive in Fallujah and other Sunni militant strongholds, the president refused to say how much the war would cost or whether he planned to increase or cut troop strengths. "I have yet to hear from our commanders on the ground that they need more troops," the president said.


  He is expected to ask Congress early next year for up to $75 billion for Iraq, Afghanistan and operations against terrorism.

  Ei stiiten tietoa millä se maksetaan, kai vasta 4 vuoden päästä..

  Voffe kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Veronmaksulla viittasin että elättäisi itsensä...

  Eli esimerkiksi työttömillä ei pitäisi olla mitään oikeutta yrittää saada läpi hyväksikatsomiaan uudistuksia esimerkiksi sen suhteen, että niitä töitä saattaisi joskus löytyäkin?

  Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minusta Samilla ei pitäisi olla äänioikeutta.

  Sami kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minusta Samilla ei pitäisi olla äänioikeutta.


  Niinpä tietenkin.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Blogi on alettu.
  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Weblog&file=index&jop=browse&mode=view&id=179

  Yritän saada jotain Bush aiheista kerran kuussa.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Blogi on alettu.

  Jep. Melkein suosittelisin kyllä hieman monipuolisempaa otsikointia. :)

  Ja omaan blogiin voipi linkittää esmes näin (näkyypi kaikki tai ainakin uusimmat tekeleet kerralla):

  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Weblog&file=index&jop=browse&mode=story&uid=47


  Tämähän liittyi itse aiheeseen niin paljon että pelottaa.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaha, täytyy tutkia tekniikkaa. Onhan siellä poisto jos menee väärin.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tyhmät johtavat viisaampia. Siis demokratiassa. Olispa nyt se lainaus, joku on tän jo paremmin pistänyt sanoikis.

  No, kuitenkin, USAn vaalit esimerkkinä:
  http://www.cnn.com/2004/ALLPOLITICS/11/08/watson.policy/index.html

  Älykköjäkin edustava Kerry hävisi vaalit. Puhui liian monimutkaisia lauseita. Abortti on aina väärin, sen kansa, 52%, ymmärsi.

  Yksinkertaisempi ehdokas osasi vedota tavalliseen kansaan ja perinteisiin arvoihin.

  PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onneksi tuo ei aina ja kaikissa maissa pidä paikkaansa.. muuten meillä olis joku ilkkakanerva presidenttinä. Toisaalta, eihän pressalla Suomessa mitään valtaa ole.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yhden Aanalyysin mukaaan 52% kansasta oli sitten kaikki jonka oikeisto sai puserrettua pressanvaalissa puolelleen. Ne loput ovat todella vihaisia nyt. Ihmettelen kuitenkin että "nuortenkin" äänet meni 55-45 Kerry Bush, joten oikeistonuoria oli kovasti liikkeellä. Olsin arvannut että jotain 70-30. Homoavioliitto oli takana oleva asia joka sai monet liikkeelle. Ei siitä paljon edes väitelty.

  Jaakob kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.sorryeverybody.com/


  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei paljon auta. Jopa nuorista reilusti yli 40% äänesti Bushia. Joko hurahtaneita tai pelkää papan verojen nousevan. Ja joutuu vaikka kesäduuniin.

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siinä taisi mennä se viimeinenkin pieni toivo siitä, että Bush "pehmentäisi" ja järkevöittäisi hallintonsa ulkopolitiikkaa, kun Condoleezza Rice valittiin Colin Powellin tilalle ulkoministeriksi.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.ksdk.com/news/news_article.aspx?storyid=70083

  juu, sotaa tulee, ja sitten vasta neuvotellaan

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.ksdk.com/news/news_article.aspx?storyid=70083

  juu, sotaa tulee, ja sitten vasta neuvotellaan

  Tonto kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pääministerimme isä Tatu sai taannoin aikaan erään tutkimuksen, josta jotkut voivat halutessaan tehdä johtopäätöksiä: http://chrisevans3d.com/files/iq.htm...

  Tonto kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  siis näin: http://chrisevans3d.com/files/iq.htm


  Lädi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niinpä, menikös se niin, että southern by the grace of God vai stupid by the grace of God... :roll:

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tyhmät johtaa viisaita. Demokratiassa.

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No niin, tutulta taas tuntuu. Ei tarvitse enää kauan odottaa, kun USA hyökkää Iraniin virallisesti. Saa nähdä, tekevätkö sen raukkamaisesti "täsmäpommituksin" ilmasta käsin ja tappavat lähinnä iranilaisia siviilejä, vai uskaltavatko lähettää sinne maajoukkojakin. Toivottavasti, jotta ruumiiden joukossa olisi jenkkejäkin.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushin kruunajaiset on tällä viikolla.

  Tonto kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuningas Bush on taas kruunattu ja maailmanparantaminen voi taas jatkua, vai kuinka, veljet? Uskoisin, että Iranin jättänevät kuitenkin rauhaan. Se maahan on ollut maallistumaan päin jo monta vuotta. Mullahit voivat pitää vielä hetken otettaan, mutta kauaa se komento ei enää kestä.

  Tonto kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jahas, tuo tilaisuus onkin vasta tunnin päästä... Sorry ennakointi.

  Voffe kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  FREEDOM!

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushin ja Härski Hartikaisen ajamassa vapaudessa on kovasti yhteneviä piirteitä. Ainakin mitä muistan siitä yhdestä vähän aikaa sitten tulleesta Uuno-elokuvasta.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Halpaa bensaa! Kaasu pohjaan!

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aikamoista sirkusta on ollut seurata ensiksi Ricen, nyt Bushin euroopan vierailuja: kauheaa pokkurointia ja mielistelyä joka suuntaan, mutta kuitenkin tietää, että sanojen takana ei ole mitään sisältöä. No, sanoihan Bush, että Iraniin ei hyökätä ainakaan lähiaikoina ja että Iran ja Irak ovat aivan eri asioita. Pitäisiköhän tuo tulkita niin, että USA pelkää Iranin asevoimia (aiheellisesti) enemmän kuin Irakin, vai onko kenties ensiksi Syyrian vuoro?

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei helvetti, ei tuohon voi muuta todeta:

  http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1101978849014


  Tai oikeastaan, voisihan Bushia ehdottaa YK:n pääsihteeriksi, kunhan on ensiksi tehnyt tarpeeksi tuhojaan seuraavan neljän vuoden aikana.

  juuffo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Torstai 17.3.2005 Yle Radio 1. Klo 18.00
  Amerikkalaisia puheenvuoroja.
  Aiheeseen liittyen.

  MelancholyMan kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.11syyskuu.org/

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushin pääsiäisviesti:

  http://www.whitehouse.gov/news/releases/2005/03/20050324-2.html


  calicula.minus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tämähän on pakko vääntää rautalangasta, suomeksi:

  Presidentin pääsiäissanoma

  Pääsiäinen 2005

  Sillä Jumala rakasti maailmaa niin että antoi ainoan oman poikansa jottei kukaan joka uskoo Häneen hukkuisi vaan saisi ikuisen elämän. Joh. 3:16

  Lähetän terveiseni kaikille jotka juhlivat pääsiäistä, Jeesus Kristuksen ylösnousemusta. Uhrinsa ja kuolemasta saamansa voiton ansiosta Kristus nosti inhimillisyyden näköalat ikuisiksi. Hänen opetuksissaan köyhät ovat kuulleet toivoa, ylpeät on jäävätty ja heikot ja kuolevat ovat löytäneet apua. Tänään Jeesuksen sanat jatkavat kristittyjen lohduttammista ja voimistamista kaikkialla maailmassa.

  Tämän pyhän aikana kiitämme Jumalaa hänen siunauksistaan ja pyydämme hänen viisauttaan ja johdatustaan. Pidämme myös ajatuksissamme ja rukouksissamme asevoimiemme miehet ja naiset -- etenkin ne jotka kaukana kotoa, perheistään ja ystävistään erotettuina suorittavat velvollisuuttaan. Täyttäköön pääsiäisen ilo sydämemme olemaan kiitollisia vapaudestamme, rakastamaan naapureitamme ja toivomaan rauhaa.

  Laura ja minä toivomme teille hyvää pääsiäistä.

  Jorma VV. Puska

  calicula.minus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Koska Jorma ei ole mikään jumala - eikä taatusti edes kuvittele sellaista - hän ei sentään uhraa omia tyttäriään, jotta jokainen joka häneen uskoo ei hukkuisi vaan saisi ikuisen elämän.

  Eikä Jorma omia tyttäriään uhraa edes siksi, että kaikki häneen uskovat yhdysvaltalaiset öljy-yhtiöt saisivat sen mikä niille kuuluu ja maailmassa ei öljy ikinä tästä kallistuisi.

  Kyllähän semmoinen uhri saattaisi tehota ja kääntää ylpeiden ja itsekkäiden öljy-yhtiöiltä riistettyjen öljykenttien päällä makaavien öljydiktaattorien päät, mutta semmoinen vaikuttaminen on kuitenkin niin pahuksen hidasta ja pitkäpiimäistä hommaa - Jumalallakin meni tällä taktiikalla reilut pari sataa vuotta saada Rooman hallitsijat ymmärtämään etunsa, eikä ne juutalaiset oikein ole ymmärtäneet vieläkään.

  Parempi ja tehokkaampi ja vieläpä touhukkaampi keino on uhrata köyhiä yhdysvaltalaisia, heitä jotka pelaavat elämällään venäläistä rulettia saadakseen mahdollisuuden koulutukseen ja ansioihin, joihin muuten ei ole mahdollisuuksia. Jumalan kiitos heitä riittää. Kysyntä ja tarjonta kohtaavat. Markkinat toimivat.

  Uhrejahan ne ovat ne paikallisetkin, jotka sattuvat olemaan väärässä paikassa väärään aikaan. Ymmärtävätpähän kuinka kallis asia se Vapaus on! "Jeesus, sinun kohtalosi jakavat kaikki nuo, jotka nostavat kätensä meitä vastaan -- he saavat verellään sovittaa niiden tuhansien yhdysvaltalaisten kuoleman, jotka joutuivat sokeiden uskonkiihkoilijoiden uhreiksi." Liikenteessä kuolleita ei lasketa. Öljy-yhtiöt eivät pitäisi siitä. Eivätkä heidän omaisensakaan. Vapaudella on hintansa.

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei helvetti, ei tuohon voi muuta todeta:

  http://www.helsinginsanomat.fi/tuoreet/artikkeli/1101978849014


  Tai oikeastaan, voisihan Bushia ehdottaa YK:n pääsihteeriksi, kunhan on ensiksi tehnyt tarpeeksi tuhojaan seuraavan neljän vuoden aikana.

  Oikeiston ohjelmahan on kutistaa valtio aivan pieneksi, kuten pääkallonmetsästäjä kalloja. Maailmanpoliisin rooli vain jäisi.

  Samalla tavalla YKn voisi kutistaa vielä toimettomammaksi.

  Ja onhan jo vesitetty sen yhteinen foorumi, jossa kaikki olivat tasavertaisia hallitusmuodosta riippumatta.

  MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Rice+YKn+tulee+harkita+voimatoimia+Irania+vastaan/1135219526726


  Tuo nyt ei mikään uutinen ole, mutta laitoinpa linkin kuitenkin.
  Milloin iskevät? Toivottavasti se ydinaseiden käyttöjuttu oli roskaa, vaikka Bushin logiikalla ja idiotismilla kaikki taitaa olla mahdollista.

  pinulk kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tässä se Seymour Hershin artikkeli

  http://www.zmag.org/content/showarticle.cfm?SectionID=67&ItemID=10069


  MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tänään sitten tuli Ylen Ulkolinjassa ilmeisesti saksalaisten tekemä dokumentti Bushista ja Iranista, ja vaikutelmaksi jäi, että kyse ei ole niinkään siitä, että hyökätäänkö Iraniin vai ei, vaan siitä, että milloin hyökätään.
  Arvauksia, meneekö vuoteen 2007?

  Kehitin mielessäni jo toiveikkaan teorian, että Iranilla itse asiassa on jo ydinase, todennäköisesti jotain venäläistä (NL) alkuperää, ja tämä tämänhetkinen uraaninrikastuskiista on vain teatteria ja provokaatio, jotta USA tekee hyökkäyksen. Sitten Iran voisi hyökätä "puhtaalla" omallatunnolla ydinasein Israeliin.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bush oli jossain puheessaan nimittänyt "terrorismin vastaista sotaa" kolmanneksi maailmansodaksi. Noh, siihen se varmaan johtaa. Bush pitää ilmeisesti jumalallisena tehtävänään (h)armageddonin aloittamista.

  Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Lähetetty: 18.01.2005 klo 20:41
  No niin, tutulta taas tuntuu. Ei tarvitse enää kauan odottaa, kun USA hyökkää Iraniin virallisesti.[/quote]

  Lähetetty: 23.02.2005 klo 14:46

  No, sanoihan Bush, että Iraniin ei hyökätä ainakaan lähiaikoina ja että Iran ja Irak ovat aivan eri asioita. Pitäisiköhän tuo tulkita niin, että USA pelkää Iranin asevoimia (aiheellisesti) enemmän kuin Irakin, vai onko kenties ensiksi Syyrian vuoro?


  Lähetetty: 14.04.2006 klo 07:04

  [quote]Milloin iskevät? Toivottavasti se ydinaseiden käyttöjuttu oli roskaa, vaikka Bushin logiikalla ja idiotismilla kaikki taitaa olla mahdollista.  Saisivat jo hyökätä ettei tarttisi enää arvuutella.

  MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minä en koskaan toista itseäni...

  Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, no toivotaan ettei Bushkaan tee niin. :)

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Doc, eiks se Bush toivo että tulee ensin Rapture
  http://en.wikipedia.org/wiki/Rapture

  joka nappaa sen taivaaseen? Harmageddon on niin sotkuista.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Doc, eiks se Bush toivo että tulee ensin Rapture
  http://en.wikipedia.org/wiki/Rapture

  joka nappaa sen taivaaseen? Harmageddon on niin sotkuista.

  Tjoo, tosin kuten Wikipediastakin ilmenee, Rapturen ajoituksesta ollaan monta mieltä. Bush tuskin voi tehdä Rapturen eteen muuta kuin aloittaa Harmageddonin (mikä taitaa olla Antikristuksen hommia, heh).

  Heikkikerkkanen kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miksi USA hyökkäisi Iraniin? Jo pelkästään Irakin sota maksaa aivan mielettömästi, eikä joukkojen uudelleen mobilisointi huomattavasti Irakia paremmin varustettua maata kohtaan käy ihan heti.
  Ja vaikka joukot saataisiinkin mobilisoitua, se suututtaisi entisestään voimakkaita antiamerikkalaisia voimia koko Lähi-idässä, myös USA:n liittolaisvaltioissa. En usko että USA haluaisi hirveästi lisää pommi-iskuja sotilastukikohtiinsa, öljykentille yms. yms, varsinkin kun nyt "kotirintama" alkaa väsyä Lähi-itätouhuihin. Tästä kertovat esim. Bushin laskevat kannatusluvut.
  Eniten hyökkäyksestä ja myös sen uhkasta saisi tuulta siipiensä alle Iranin islamistinen hallitus, joka saisi kunnon verukkeen kitkeä demokraattisia liikkeitä maastaan samalla kun se voisi esiintyä maailman muslimien silmissä marttyyrimaana jota paha USA sortaa.
  Saattaahan USA hyökätä Iraniin, mutta se olisi harvinaisen idioottimaista taktiikkaa.

  kissamies kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  President Bush pants like a dog
  http://www.youtube.com/watch?v=yyAaAI1qG-A


  Bushhi ei osaa vastata kysymykseen ja alkaa hirnumaan kuin idiootti

  kissamies kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  pakko vielä panna aihetta sivuten.

  pohjois-korealaista USA propagandaa...
  http://www.youtube.com/watch?v=3cNAfY4RbU8


  MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Iran on jo aika hyvin ympäröity USA:n joukoilla, ja niistä asemista olisi varmaan aika hyvä aloittaa vaikka ilmaiskujen teko.
  Bushia ei haittaa huonot kannatusluvut, kun mies on kuitenkin viimeisellä kaudellaan, ja hänelle varmaan myös sopii öljyn korkea hinta.
  Idioottimaista se olisikin, mutta kun Bush ilmeisesti kuvittelee olevansa jonkun jumalan asialla, niin siinä ei paljon järkiperustelut auta.
  Minäkin olin varma, ettei ne Iraniin hyökkää juuri Heikin mainitsemista syistä, mutta mieli muutui eilisen ohjelman katsottuani.

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kongressi yleensä julistaa sodat, mutta näin kävi viime kerralla
  http://www.cato.org/dailys/02-26-02.html

  yleensä kongressin siunaus on haettu, ja se pitää nyt saada ennen välivaaleja marraskuussa kun pressan puolue voi menettää paikkoja

  Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushia ei haittaa huonot kannatusluvut, kun mies on kuitenkin viimeisellä kaudellaan,...


  Uusi Bush tilalle? Jeb
  www.iltasanomat.fi/arkisto/uutinen.asp?folder=%2FUutiset%2FUlkomaat&pvm=11%2E5%2E2006&id=1171553

  Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bush on vain ja ainoastaan amerikkalaisen "unelman" henkilöitymä. Luuletteko että USAlainen töhryinen keskiluokkaisuus loppuu yhteen Bushiin? :evil:

  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tässä nyt niin ole unelmasta kysymys. Maahan johon ei yleensä hyökätä, tehtiin terrrori-isku. Siinä sitten monikin ulkoisesti macho mies rupesi pelkäämään ja reaktio oli sotainen. Bushin toisen kauden täpärä voitto oli pelkästään terrorismin pelon takia. Bush ja Bin Laden olivat kuin luotu toisilleen, molemmalla oli nyt tehtävä. Bushin uhoilu sitten sovitettiin kaupallisten piirien tavoitteeseen, valtaan öljystä.

  Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sama ajatustyyli lienee Hesarin toimittajan mielestä myös Niilolla (ulkoisesti macho), enää ei terrorismia pelätä ja kannatus kääntyy vastustukseksi. http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Neil+Young+ei+pid%C3%A4k%C3%A4%C3%A4n+en%C3%A4%C3%A4+George+Bushista/1135219884751


  EsaJii kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tulee tässä kohta itsenäisyyspäivä. En tiada juhlia niin kauan kun Bushit ovat valkoisessa talosssa. Oikeiston logiikkaa Iraksissa:

  2006
  "Eihän me nyt voida sotaa lopettaa, muuten 2500 kuoli turhaan"
  2008
  "Eihän me nyt voida sotaa lopettaa, muuten 4000 kuoli turhaan"
  2010
  "Eihän me nyt voida sotaa lopettaa, muuten 5500 kuoli turhaan"
  2012
  "Eihän me nyt voida sotaa lopettaa, muuten 6000 kuoli turhaan"
  http://www.antiwar.com/casualties/


  Markkutapio kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Arvelen, että USA:ssa kannattaa vältellä itsenäisyyspäivänä suuria yleisötapahtumia ja korkeita rakennuksia.

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.derfcity.com/n/newtoon.html


  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mielenkiintoinen ehdokas Rumsfeldin seuraajaksi tuo Robert Gates. hieman eri linjoilla ilmeisesti kuin Rumsfeld-Cheney-Bush -kolmikko.

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toivottavasti Cheney sysätään siivuun, presidentillä on edelleen sen verran valtaa. Ja kun Daddy lähettä neuvojat, niin...

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Bushin+budjetissa+lis%C3%A4%C3%A4+rahaa+sotiin+ja+varoja+pois+k%C3%B6yhilt%C3%A4/1135224869389


  Bush sitten tajuaa ajoittain muistuttaa, että sillä on arvot kohdallaan, jos se on jostain syystä joltain päässyt unohtumaan.

  Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Bushin+budjetissa+lis%C3%A4%C3%A4+rahaa+sotiin+ja+varoja+pois+k%C3%B6yhilt%C3%A4/1135224869389

  Bush sitten tajuaa ajoittain muistuttaa, että sillä on arvot kohdallaan, jos se on jostain syystä joltain päässyt unohtumaan.


  Kohta saavat alkaa käymään "terrorismin vastaista sotaa" kunnolla oikein omalla maaperällään, kun kansa saa tarpeekseen... Kyllä tuo Bush - vaiko tuo republikaaninen valtakeskittymä - ovat hulluja.

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sota on hyvä bisnes.

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onhan siellä budjetissa kaikenlaista hauskaa, mummoilta otetaan sairasedut ja sellaita. 1% amerikkalaisista omistaa 20% maasta ja tavarasta. Verokevennyksiä tarjotaan pysyviksi riistokapitalisteille.

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Heh:

  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Bushin+hallinto+skandaalimyrskyn+keskell%C3%A4/1135225778760?ref=rss


  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ^ Päivän paras uutinen!

  Bush's Brain = Karl Rove :evil:

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/USAn+Rumsfeld+vapautui+kidutussyytteist%C3%A4/1135226163888?ref=rss


  Mitäpä tuohon lisäämään, eivät saaneet edes syntipukkia.

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mogadishu, Somalia -- CIA survey reveals what Somalis want.

  In a recent phone survey, Somalis were asked what they need, before the US invades. Peace was at the the top of the list. Libyrty was tied at #9 with duct tape.
  1. Peace
  2. Food and water
  3. Housing
  4. Education for the boys.
  5. Jimmy Carter to come and negotiate tribal borders.
  6. TV
  7 Somalian Idol TV show.
  8. American movies on VHS tape.
  9. Liberty/duct tape
  11. Shania Twain to tour for free, in UN refugee camps.

  :wink:

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miksi ne kaipaavat Carteria, eikä Mahtisaarta?

  Entä kuka voisi korvata Shania Twainin? Uusi Rytmi on tuossa vieressä, joten vaikka Ravi Shankarin tytär.

  Jeesusteippiä minäkin ajoittain tarvitsisin.

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joskus melkein ihailen USA:n terveydenhoitojärjestelmää: pitää olla tarpeeksi rahaa, että saa vakuutusmaksut maksettua, ja sitten käy näin.
  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Sairaalaan+meno+voi+olla+USAssa+terveysriski/1135226439060?ref=rss


  Kuten Homer totesi jossain ohitusleikkausepisodissa, että "hyvä, kun emme asu Paraguayssa".

  Riley kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miksi ne kaipaavat Carteria, eikä Mahtisaarta?


  Niin, Simpsoneistahan olemme oppineet myöskin, että Carter on itse asiassa maailmanhistorian suurin hirviö.

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tutkiskeltiin Google Earthilla isoja kaupunkeja. Washington veti pisimmän korren. Vai mitä ootte mieltä tästä kuvasta, 3km Valkoisen talon yläpuolelta. Jos tää on vanha juttu, niin me ei siitä tiedetty! :twisted:
  Markkutapio kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Vai mitä ootte mieltä tästä kuvasta, 3km Valkoisen talon yläpuolelta.

  Pitäiskö tässä olla joku juttu? Mä en ainakaan nyt äkkiseltään hoksaa.

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siinähän on pentagrammi, jonka alimmassa kärjessä valkoinen talo sijaitsee.

  retrou kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mietin kanssa että toi luulee pentakrammi olevansa.

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Se kaveri, joka suunnitteli washingtonin perusinfraktuurin noilta osin on tunnettu vapaamuurari. Pentagrammin tosta saa aika helposti kun yhdistää vasemman sivun päätypisteen erääseen aukioon joka on ilmeisesti sittemmin poistettu tms.

  Mutta eikös tossa ole säästetty ne pentagrammin "osat", mistä kuvannoillisesti paholainen muodostuu. Sarvet ja leuka, loputhan on turhaa...

  Siis huuhaata, mutta hauskaa..
  Maailman suurimman asemahdin "aivot" tirskuvat paholaisen hampaiden välistä, heh... :twisted:

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitähän pitäisi todeta Paul Wolfowitzista, paitsi että on ylimielinen idiootti. "Yllättäen" on Bushin hyvä kaveri.

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Perusrehellinen kaveri...

  Amerikanjuutalainen akateemikko ja poliitikko ja tällä hetkellä Maailmanpankin pääjohtaja. Wolfowitz on kiistelty henkilö Yhdysvaltain politiikassa. Wolfowitz tunnetaan Irakin sodan arkkitehtinä ja George W. Bushin tukijana.

  Wolfowitz herätti kohua Maailmanpankissa työskennelleeseen naisystävänsä Shaha Rizan palkkaukseen ja ylennyksiin liittyvässä jupakassa keväällä 2007, jossa Wolfowitzille on vaadittiin eroa.

  Isä oli sionisti ja oli ollut aktiivinen Neuvostoliiton vastaisessa vähemmistöryhmäorganisaatiossa.

  (Eipä tota wikipedian sivua kauheesti päässyt referoimaan, hirveetä tekstiä koko sivu. Toi äijä on jo sen näköinen, että...)
  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pitäiskö tässä olla joku juttu? Mä en ainakaan nyt äkkiseltään hoksaa.


  Vähän vanhempi kartta. Infraktuurin suunnittelija ollut vitsikäs, trimmaa ilmansuuntien kanssa täydellisesti, heh. 4 aukiota ja White house..
  :wink:
  Tää menee jo korkeamman asteen matematiikaksi...

  Saa ne tosta sen kappala kuvionkin..

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Perusrehellinen kaveri...

  Amerikanjuutalainen akateemikko ja poliitikko ja tällä hetkellä Maailmanpankin pääjohtaja. Wolfowitz on kiistelty henkilö Yhdysvaltain politiikassa. Wolfowitz tunnetaan Irakin sodan arkkitehtinä ja George W. Bushin tukijana.

  Wolfowitz herätti kohua Maailmanpankissa työskennelleeseen naisystävänsä Shaha Rizan palkkaukseen ja ylennyksiin liittyvässä jupakassa keväällä 2007, jossa Wolfowitzille on vaadittiin eroa.

  Isä oli sionisti ja oli ollut aktiivinen Neuvostoliiton vastaisessa vähemmistöryhmäorganisaatiossa


  Eli ei mitään hyvää sanottavaa ainakaan, pahaa en mene sanomaan, etten joudu antisemitismistä vaikeuksiin..

  Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eihän ameriikassa tai missään muuallakaan pääse korkeille paikoille muuten kuin epärehellisyydellä ja kyynärpäillä.

  Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ahne ihminen on juuri sellainen helposti, että ahneuttaan vaarantaa oman asemansa jonkin omasta näkökulmastaan pienen taloudellisen edun vuoksi. Sitten surkutellaan, että tällaisen pikku mokanko vuoksi pitää nyt virasta erota. Kyllä pitää, sanon minä!

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eihän ameriikassa tai missään muuallakaan pääse korkeille paikoille muuten kuin epärehellisyydellä ja kyynärpäillä.

  Kyllä pääsee, joskus. Jimmy Carter toi hipitkin mukaan, marijuanan rikoksesta tehtiin silloin lievempi ym ym. Bändit soittivat ilmaseks Jimmyn tilaisuusksissa sen takia. Joten ostamamalla saa aina äänet. Rehellisestikin.

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Esa!

  Saa muutkin kertoa, jos tietää...

  Olikos FOX "Bush myönteinen kanava" ja CNN "Bush vastaisempi kanava". Vai päin vastoin?

  Olen löytänyt uuden harrastuksen. Amerikkalaisten uutisten seuraamisen. Avasin FOX:in ja ensimmäinen uutinen oli, että 6 (vai 9) ulkommalaista terroristiä löydetty AK-47 varustuksissa, olikohan se New Jerseystä. Siis ensimmäinen uutinen, kun avasin kanavan..

  Meillä täällä Suomessa päivän pääuutinen on joittenkin hieppien ehkä mahdolliset ehdonalaistuomiot jostain vuoden takaa... Heh, meitsi dikkaa uutisista, aika hektistä näin alkajaisiksi tämä USA:n uutisointi, meinaapi pohjoisen poika ihan hengästyä.

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Välillä hyviäkin uutisia: http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/USAn+uskonnollisen+oikeiston+johtaja+kuoli/1135227296235?ref=rss


  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Fox on oikeistolainen. Joskus se on nopeemmpi jossain uutisessa kuin CNN, mutta ei siihen voi politiikassa luottaa.

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ^Jep, noin muistelinkin, Michael Mooren - Tyhmät valkoiset miehet -kirjassa tosta oli puhetta. (ei varmaan objektiivisin tiedonlähde, mutta eihän se nyt voi valehdellakkaan kirjassaan, toki pientä väritystä asioiden suhteen). FOX:n katselioista n. 60-70% (yli puolet kummiskin), on/oli sitä mieltä, että Irakista löytyi kemiallisia- ja joukkotuhoaseita ja näin sota on oikeutettu. Tosin tänäpäivänä varmaan sodan kannatus on joka puolueessa pohjalukemissa?

  -----------------------

  Ulkoministeri Ilkka Kanerva kertoi, että tapaaminen Yhdysvaltain ulkoministerin Condoleezza Ricen kanssa on sovittu kesäkuun 11. päiväksi.

  Kanervan mukaan tapaamisessa nousee esiin muun muassa uuden hallituksen ohjelma.

  - Varmasti mukana on Suomen hallituksen ohjelma ja sen takana olevat pyrkimykset liittyen niin Eurooppaan kun transatlanttiseen yhteistyöhön ja Yhdysvaltoihin, mutta myös kahdenkeskiset - siis Suomen ja Yhdysvaltain väliset - suhteet ovat ilman muuta keskustelun aiheena, Kanerva summasi.
  -lähde-

  -----------------------

  Jännä juttu toi politiikka. Presidenttimme (SDP) oli just USA:n vierailulla New Yorkissa. Texasin kuvernööri Arnold Swarchenegger olisi ollut halukas tapaaman halosen, Washingtonista ei kukaan "ehtinyt", joten Halonen ihan oikein sanoi Arskalle, että tämän vierailun aikataulu on jo täysi (shoppailua ja balettia oli loppumatkan ohjelma).

  Mutta kun ulkoministeriksi valitaan oikeistolainen Kanerva, niin johan aukeavat ovet valkoiseen taloon. Ja vielä ensin sovittua aikataulua aikaisemmin... Hmm...

  ttt kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jännä juttu toi politiikka. Presidenttimme (SDP) oli just USA:n vierailulla New Yorkissa. Texasin kuvernööri Arnold Swarchenegger olisi ollut halukas tapaaman halosen, Washingtonista ei kukaan "ehtinyt", joten Halonen ihan oikein sanoi Arskalle, että tämän vierailun aikataulu on jo täysi (shoppailua ja balettia oli loppumatkan ohjelma).

  Mutta kun ulkoministeriksi valitaan oikeistolainen Kanerva, niin johan aukeavat ovet valkoiseen taloon. Ja vielä ensin sovittua aikataulua aikaisemmin... Hmm...


  Nyt näppäriä salaliitoteoriota peliin...

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oikeisto suomessa on tunnetusti Nato myönteisempi, kuin vasemmisto. Suomi ja samalla EU ovat rajanaapureita Venäjän kanssa. Siis geopoliittisesti Suomi on hyvin merkittävällä paikalla. Jenkit tekisivät varmaan mitä vaan, että suomi liittyy Natoon. Tai en minä tiedä, onko Natolle hyötyä, siitä että rajamaana Venäjän kanssa on Natomaa tai puolueeton maa.

  Nyt Venäjä tekee kaikkensa, että kaasuputki Eurooppaan kulkisi merenpohjaa pitkin. Näin se saisi n. Helsingin ja Tallinan väliin huoltopisteen putkelle. Ja sitähän saa suojella aseellisin keinoin, siis sotilastukikohta Helsingin "edustalle".

  P.S. En tiedä mihin asti Venäläiset saisivat tehdä kaasuputken "hultopisteen", mutta kummiskin syvälle EU:n alueelle...

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aika yksipuolista on tämä uutisointi ollut Suomessa, kun Viro yrittää kirjoittaa uudelleen lähihistoriaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että Venäjä vapautti Euroopan fasismista - mitä Nato on tehnyt paitsi turvannut öljynsaannin tappamalla viattomia siviilejä arabimaissa?

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, usein unohtuu, että Neuvostoliittolaisia kuoli 2. maailmansodassa yli 20 milj.

  Enemmän pelkään Natoa kuin Venäjää.

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pääasia, ettei äärioikeisto - rasismi, suvaitsemattomuus - enää saa lisää valtaa. Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttajia ja tasa-arvoa - nykyinen ahdasmielisyys, rahanpalvonta ja erilaisuuden vihaaminen tuhoaa kansamme. Myös luontoa pitää suojella siirtämällä järkyttävän korkeita puolustusmenoja viheralueiden suojeluun ja yritysten saastevero on äkkiä saatettava voimaan.

  Sami kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aika yksipuolista on tämä uutisointi ollut Suomessa, kun Viro yrittää kirjoittaa uudelleen lähihistoriaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että Venäjä vapautti Euroopan fasismista - mitä Nato on tehnyt paitsi turvannut öljynsaannin tappamalla viattomia siviilejä arabimaissa?


  Onhan tämä provo, onhan ?

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aika yksipuolista on tämä uutisointi ollut Suomessa, kun Viro yrittää kirjoittaa uudelleen lähihistoriaa. Täytyy kuitenkin muistaa, että Venäjä vapautti Euroopan fasismista - mitä Nato on tehnyt paitsi turvannut öljynsaannin tappamalla viattomia siviilejä arabimaissa?


  Onhan tämä provo, onhan ?


  Jos olettaa peruskoulun historianopetuksen ja amerikkalaisten tv-sarjojen kertovan absoluuttisen totuuden, niin on varmaan parempi ajatella tuon olevan provoilua ettei oma henkinen tasapaino liikaa pääse järkkymään.

  Kcrimso kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Venäjä vapautti Euroopan fasismista? Mitäs pahat amerikkalaiset sitten tekivät samoissa karkeloissa? Olisiko venäläisten "vapautusoperaatio" onnistunut ilman heitä?

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, kun kolmella rivillä kertoo asioita niin pieni liioittelu sallitaan. Netissä ei juuri 2-3 riviä pidempiä tekstejä jakseta lukea.

  Kcrimso kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eli se oli provo.

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olihan se Normandian maihinnousu aika uhraus Jenkeiltä. Noin yleisesti USA:n "hyvät" sotilaalliset toimet jäävät aika pahasti "pahojen" taustalle.

  harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä väliä sillä on, oliko se provo vai ei?

  Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olihan se Normandian maihinnousu aika uhraus Jenkeiltä. Noin yleisesti USA:n "hyvät" sotilaalliset toimet jäävät aika pahasti "pahojen" taustalle.


  Eikös se muistetuin alkuryntäys ollut melkoista tyrimistä kuitenkin jenkkien sotajohdolta, ellen väärin muista? Vähän samanlainen kuin Hitlerin rosvoretki ryssäinmaalle ilman kunnon talvivarusteita?

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kolmannen divisioonan epäonnistuminen Caenin valloittamisessa ensimmäisenä päivänä, mikä kieltämättä oli liian kunnianhimoinen tavoite, vaikutti sodan etenemiseen hidastavasti seuraavina kuukausina..

  -lähde-

  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/Bush+menett%C3%A4m%C3%A4ss%C3%A4+uskoaan+Ven%C3%A4j%C3%A4n+demokratiakehitykseen/1135227432330?ref=rss


  Bush voisi lähteä levittämään demokratian ilosanomaa Venäjälle samaan tapaan kuin Irakiin.
  Olisikin menettänyt uskonsa.

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Viestini Vladimir Putinille on se, että on olemassa parempi tie edetä", Bush huomautti.
  -HS-

  Venäjällä on menossa "pienehkö" siirtymävaihe. Sitä ei hoideta kauniilla puheilla.
  Heh, Bushin viesti Putinille.. Voi hyvä tavaton sentään. Joo, ota veli Putin Bushista mallia!
  No ainoa malli minkä olen huomannut, että Putin olisi omaksunut Bushilta on terrorismin vastainen sota. Tsetsenia...

  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä väliä sillä on, oliko se provo vai ei?

  Harmaa on käsittänyt "ajatusten vaihtamisen" hieman väärin. Harmaalle se tarkoittaa, että omaa mielipidettä vaihdetaan viestistä toiseen. Jos minä sanon, että hipit pitäisi ampua ja haudata kalkkiin, en ole välttämättä ihan tosiassani, mutta olen kuitenkin sitä mieltä suurin piirtein ja vielä huomennakin.

  Tuttu lääkäri sanoi, että skitsofreenikoiden kanssa on hankala keskustella, kun ei tiedä kenen kanssa ne keskustelevat. Täällä tulee usein samanlainen olo.

  Kcrimso kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä väliä sillä on, oliko se provo vai ei?

  Harmaa on käsittänyt "ajatusten vaihtamisen" hieman väärin. Harmaalle se tarkoittaa, että omaa mielipidettä vaihdetaan viestistä toiseen.


  Saman olen huomannut minäkin.

  ttt kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  loisto allekirjoitus, Doc.

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ^
  Ei hippejä (LUE: 3/4 kg Fosforia) kannata uuninkautta kierrättää. Hautausmaakaan ei ole paras mahdollinen paikka, fosforin kiertokulun kannalta. Epäilemättä se aikanaan joutuu mukaan elämän kiertokulkuun, mutta meidän kannalta se on menetettyä. Poissa pelistä.

  -Aldous Huxley-


  Sori, jatkakaa.

  P.S. Siis epäsuora lainaus...

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Biomassaa ja ongelmajätettä sitä ollaan vaan kaikki. Biologia on demokraattista.

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  vähän vanha mutta ei niin väärä  pinulk kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  George Bushin rannekello pöllittiin Albaniassa. Siinäpä sankarin vastaanotto.

  http://www.dailymail.co.uk/pages/live/articles/news/worldnews.html?in_article_id=461487&in_page_id=1811


  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miks mua ei harmita, vaikka Georgen kello varastettiin.
  Olenko kylmä ja tunteeton.

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä presidentti tekee kellolla? Korkeintaan paskalla tarttis yksin määritellä onko ajoissa tai ei.

  Juuhuu: herra presidentti, siellä pöntössä, operaationne kestää 5 minuuttia yli ajan, heti pyyhkimään

  Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushin kello pitäisi köyttää dynamiittipötköihin ja laukaisimeen ja lähettää postitse valkoiseen taloon

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kansasissa suojellaan joka sikiötä ja opetetaan luonnonhistoriaa Raamatusta. Siellä on tarinoita Jeesuksetakin, mutta ei näköjään ole luettu
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/200707046314983_uu.shtml

  Ainakin viisi shoppailijaa kävelee naisen yli ja yksi jopa nappaa henkitoreissaan makaavasta uhrista kuvan kännykkäkamerallaan.

  - Traagista katsottavaa. Todella kuvottavaa, että ihmiset olivat kiinnostuneempia ottamaan kuvan ja tekemään ostoksia kuin auttamaan tätä nuorta viatonta naista, poliisin edustaja Gordon Bassham sanoi FoxNewsille.


  MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushin kello pitäisi köyttää dynamiittipötköihin ja laukaisimeen ja lähettää postitse valkoiseen taloon


  Harvinaisen kannatettava ehdotus.

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Narraavat tänne siirtolaisia amerikkalaisella unelmalla.
  It may come as no surprise that almost no one sees the fulfillment of the elusive American Dream. In a study of a hundred eighteen-year olds, by the time they reached age sixty-five, only one could claim financial success. Here's the breakdown:

  • 36 had died.
  • 54 had less than a thousand dollars in assets.
  • 5 were financially depended on others.
  • 4 could live comfortably only one year without working.
  • 1 was well-off, having $250.000.00 or more.


  Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mistäs tuo lainaus oli?

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Karl Rove, Bushin "pääneuvoja" erosi..

  EsaJii kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Narraavat tänne siirtolaisia amerikkalaisella unelmalla.
  It may come as no surprise that almost no one sees the fulfillment of the elusive American Dream. In a study of a hundred eighteen-year olds, by the time they reached age sixty-five, only one could claim financial success. Here's the breakdown:

  • 36 had died.
  • 54 had less than a thousand dollars in assets.
  • 5 were financially depended on others.
  • 4 could live comfortably only one year without working.
  • 1 was well-off, having $250.000.00 or more.

  ei ole suoraa lähdettä
  http://viestit.etusivu.net/showthread.php?p=168002&highlight=American+Dream#post168002


  Doc.B.D kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0  Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Where is the bush??

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  LOL

  Kyllä Carl osaa vuoroaan odottaa..

  EDIT: Tais ollakkin Ruotsin Ex-Lipponen jonon viimeisenenä.. No saman näkösiä ihrapalloja.

  MissLemon kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ostin Vatikaanista Paavi-tikkareita. Onko olemassa Bush-tikkareita?

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei, mutta Bili Clintonin piliä sai imeskellä vielä vanhoina hyvinä aikona Valkoisessa talossa.. :wink:

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Off the topic ja todennäköisesti wanha..
  Taidamme olla korkeampien voimien hallussa.. hmm.. Itse synnyin 1975 ja tähän kun lisää 1/4 sadasta, niin tulee 2000

  Viukkis kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuostahan onkin mielenkiintoista etsiä asiavirheitä. Ensimmäinen tarkistamani asia eli Lincolnin kuolinpaikka vaikuttaisi olevan oikeasti Ford's Theatre ja John Wilkes Boothkin syntyi näköjään 1838. Kuka bongaa ensimmäisenä tuosta jotain joka pitää paikkansa?

  Yeti kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Heh, kiitos tiedosta. Se, kuka lähetti sille, kuka lähetti mulla, niin kumpikin oli, että kato, ei voi olla sattumaa.. Noita vastaavia varmaan piisaa loputtomiin. Mitä tulee numerologiaan, niin siellä vasta "outoja" yhteyksiä "löydetään" (LUE: tehdään). Hitler on 666 jos A = 100, B = 101 jne... (tai sinnepäin). Yhtä helppo on löytää "kaava" esim. huuhaa -sanalle, niin että luvut laskettuna yhteen, saadaan vaikka toi mystinen 666.

  Numerologien mielestä Napoleonin sukunimen (en edes yritä kirjoittaa) vaihtaminen koitui hänen kohtalokseen. Sillä "supistamis" systeemillä. esim. 56 = 11 = 2 eli 5+6=11, 1+1=2.

  Joku matemaatikko voisi todeta, että toi "supistaminen" mahdollistaa lähes minkä luvun muodostamisen, oli A 101 tai 1 tai 10 tai ihan mitä vaan...

  ttt kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kerran on Paavin tikkareita, niin saman tien myös Bushin tikkareita ja Kodeiinivastaavia Suomeenkin..

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ranska on oikee maa
  http://www.koreus.com/video/blonde-europe-pays.html

  tälläkin naisella on äänioikeus

  Paljonko niitä dollareita taas painettiinkaan? Biljoona tai Miljardeja?

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ranska on oikee maa
  http://www.koreus.com/video/blonde-europe-pays.html

  tälläkin naisella on äänioikeus

  Paljonko niitä dollareita taas painettiinkaan? Biljoona tai Miljardeja?


  Heh, aivan loistava :D

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ootteko muuten huomanneet kuunnella kuka tulee mieleen herra McCainin puheäänestä... Siihen kun lisätään vielä Saksan presidentti Putin niin voisin lähteä lyömään vetoa seuraavasta Valkoisen Talon asukista... :shock:

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  McCain muistuttaa jotenkin Reagania puhuessaan.

  Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  McCain muistuttaa jotenkin Reagania puhuessaan.


  Mun mielestä tän herran äänestä tulee mieleen G.W. Pensas... :shock:

  Riley kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  terveisiä Ameriiikasta
  http://www.youtube.com/watch?v=wtbarqbKNNI&eurl=http://viestit.etusivu.net/showthread.php?p=182483


  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Päästäänkö isänmaalliskaudelle III vai eikö?

  Vaaleista alkaa tulla yhtä värikkäät kuin Bushin ekat. Taitaa äänetkin mennä aika tasan.

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Blogissa eka McCain maininta. Jos hyvin käy, viimeinen.
  http://teroreport.blogspot.com/


  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hoi McCain, sota loppui jo! Mitäs sinä nyt meinaat taistella? Koko puhe oli taistelua täynnä, maailma on vaarallinen ja pitää vähän öljystäkin taistella. Ja kaikki Amekassa saa saavuttaa ”their God given potential”, maksamatta veroja. We believe in a cultureof life. Personal responsibility (ostakaa itse kortsut) etc etc. He seems to be channeling the spirit of Reagan!

  “USA, USA, USA," chanted the crowd in the hall.

  Markkutapio kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  McCain on luvannut muutosta, mutta yleisesti arvioituna tuo muutos meinaisi paluuta vanhoihin arvoihin. Se saattaakin olla viimeinen mahdollisuus siihen, ennen kun valkoiset joutuvat USAssa vähemmistön osaan... mustat ja latinot pitää saada sotatantereille vähenemään ja näin myös vähenemään heidän lisääntymisensä.

  Sami kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja kaikki Amekassa saa saavuttaa ”their God given potential”, maksamatta veroja. We believe in a cultureof life. Personal responsibility (ostakaa itse kortsut) etc etc. He seems to be channeling the spirit of Reagan!


  Mikäs ongelma tässä nyt on ? Onkos teillä muuten siellä jenkkilässä omaa Erkki Tuomiojaa ?

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eikö tämä Obama ole meidän Erkki? Liian suuri joukkoihin, mutta ei ihan tarpeeksi suuri joukkojen eteen.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun kerran tippuu valtiotieteellisen seminaarikirjastossa psykoottiseen toivetodellisuuteen, siitä on näköjään vaikea päästä ulos vaikka Neukkula hajoasi rymisten ympärillä ja arabiystävät osoittautuvat kurkunleikkaajiksi:

  "Tuomiojan mukaan Suomesta ei löydy montaa USA:n politiikan seuraajaa, jotka toivoisivat McCainin valintaa. "

  http://www.yle.fi/uutiset/kotimaa/oikea/id100774.html


  EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hiljattain bongattuja puskuritarroja


  DUE TO RECENT CUTBACKS, THE LIGHT AT THE END OF THE TUNNEL HAS BEEN TURNED OFF.

  If money is the root of all evil, why do churches always beg for it?

  Skrew unto others as they would skrew unto you

  My other bumper sticker is funny.

  Don't start vast projects with half-vast ideas

  Bipartisanship: I'll hug your elephant if you kiss my A**!

  My Goddess gave birth to your God!

  Invest in America. Buy a Congressman!

  Mark Twain: The best cure for Christianity is reading the Bible.

  Jesus loves you, everyone else thinks you are an as.......

  I love God, it's his fans I can't stand.

  Frodo Failed - Bush has the Ring!...mielestäni kyllä Cheney

  When the Power of LOVE Overcomes the
  Love of Power, the World Will Know Peace (Jimi Hendrix)

  Who Would Jesus Bomb?

  I'd Go To Church, Dad, but I'm a lesbian witch

  Born once, that was plenty

  Darwin Loves You

  Puritanism: The haunting fear that someone, somewhere may be happy

  Have You Talked To My Imaginary Friend Jesus?

  So Many Right-Wing Christians So Few Lions

  Keep religion out of my school and I won't think in your church.

  Save the whales. Collect the whole set.

  Jesus saves, Gretzky scores on the rebound.

  If we weren't supposed to eat animals then why are they made out of meat?

  Yeti kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Hieman" off the topicia..

  ...

  tämä on mun kotoa otettu. tuolla usa:n lipulla on helppo avata keskustelu tai mitata vieraan huumorintajua. 20 vuotta sitten tuo ei olisi ollut lainkaan huumoria, mutta nyt se kai on. hauska seurata ihmisten reaktioita, useimmat ovat hiljaa, yksi kysyi: oletko bushin miehiä. no aika hölmöähän se on vitsailla jollain lipulla, mutta se on oikein päin jokatapauksessa, moni on käskenyt kääntämään sen ylösalaisin. tämä on varmaan jo laissakin kielletty. tulevalla pojallani on sitten varmaan kiinan lippu seinällä. ymmärtääkseni aina on vihattu imperiumia, nyt se on usa ja muun maailman "pitää" sitä vihata. mä en todellakaan ole kiinnostunut politiikasta, en edes tiedä kunnallisvaaliehdokastani, saati olen muodostanut kantaani usa:n vaaliehdokkaista. bush oli vaan jotenkin niin hauska, kun hän esiintyi yleisölle, sellainen vekkuli-poika, kenellä oli sananvalta maailman mahtavimpaan sotakoneistoon.


  :roll:

  MissLemon kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kukas toi laatikkopää on? Tai no... taidan tietää.

  Mutta miksi sulla sitten on tuo lippu seinällä?

  Yeti kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  muuton yhteydessä löysin tuon lipun ja se jotenkin oli ajankohtainen 1,5 vuotta sitten. en mä mitään erityistä syytä keksi, miksi sen laitoin, kai se on provokaatio, jos yksi syy pitää keksiä. mun mielestä se on myös hieno lippu. ei sillä mitään järkevää syytä ole, kai mä olin olevinaan hauska, mutta mä alan kyllä aina väittämään vastaan ja kyseenalaistamaan, jos joku alkaa haukkumaan usa:n ulkopolitiikkaa tai jenkkien tyhmyyttä. suomalaiset esim voisivat ottaa opiksi jenkkien ystävällisyydestä ja avuliaisuudesta ja mitä tulee ulkopolitiikkaan, niin kyllä ne jenkit hyvääkin tekee, siitä ei vaan uutisoida yhtä näyttävästi, kuin siitä pahasta. mutta takaisin lippuun, niin nykyään sillä on uusi funktio - se toimii diffuuserina, heikentää kaikua.

  p.s. sori mun jo ennestään surkea äidinkieli, mä oon nykyään niin kansainvälinen, että en jaksa laittaa isoja kirjaimia.


  8)

  pinulk kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bushin viimeinen lehdistötilaisuus oli aikamoista farssia. Mies näytti koko ajan pikku lapselta joka yrittää valehdella vaikka tietää jääneensä kiinni. Ei ollut mitään väärin tehnyt, ehkä pikku virheitä.

  EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, aivan selvästi teki parhaansa koko ajan. Ei se voi millään olla Bushin vika, että Bush on tyhmä. Syyttäkää äänestäjiä. Joiden tyhmyydestä minulla on myös epäilyksiä.

  Lerxst kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.mtv3.fi/uutiset/ulkomaat.shtml/arkistot/ulkomaat/2009/01/778378


  :shock:

  Yeti kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hieman off the topic..

  http://www.youtube.com/watch?v=v4kZd4Roies


  Aikojen kuluessa Rothschildit tulivat tunnetuksi kaikkialla heidän tiivistä suhteista vallanpitäjiin ja sotiin. Suku laajensi myös toimintaansa; Amschel perusti pankkinsa Berliiniin, Salomon Wieniin, Jaakob Pariisiin ja Kalman Napoliin ja näin ympäri Eurooppaa toimiva mahtisuku on syntynyt. Mayer Amschel Rothschild kuoli 19. syyskuuta 1812 ja jätti jälkeensä testamentin, jossa määräsi miten suvun omaisuus tulevaisuudessa hoidettaisiin.


  :twisted:

  pinulk kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juu, sinne helvettiin koko jätkä!

  EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Washington, D.C. -- President Bush watched as Laura presided over packing. He then remembered a fishing rod he had worked on last Sunday, to change the fishing line, and his book. Bush only reads one book at a time and it was easy to retrieve from the hall outside his bathroom. "I have more books in Crawford, at least a dozen." He also kept a favorite White House coffee mug. It was immediately replaced by an identical one for Obama.

  Yeti kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Arjen askareet kutsuu Georgea. Hän kuulemma soitteli maailman "johtajille" viimeisinä virkapäivinään. Taitaa olla sen verran suojatut linjat, että ei löydy youtubesta, mutta olisi ihan mielenkiintoista kuulla, mitä hän noissa puheluissaan puhui.