Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Takashi Miike: Audition

fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten (5 kommenttia)


Audition
a.k.a. Oodishon
2000
Takashi Miike


Tämä hätkähdyttävä ja järkyttävä leffa tuli jokunen viikko nelosen rakkautta ja anarkiaa blokissa. Vaikka leffan alkupuoli olikin ehkä hieman turhankin tavallinen, ei se siitä huonoa tehnyt. Päinvastoin erinlainen elokuva. Ja kun tarkemmin ajattelee, lopun järkyttävät kohtaukset ovat elokuvahistorian sairaimpia, jos niin voi nyt sanoa.

Miiken muita ohjauksia ovat mm. Ichi the Killer, joka ei oiken säväyttänyt.. mutta, varsinainen pointti: Onko nuo muut Miiken leffat (mm.Fudoh: The New Generation, Dead or Alive)katsomisen arvoisia?

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Öh...olihan tuo Audition tosiaan hätkähdyttävä. En kuitenkaan saanut siitä kovin paljoa irti.

  CosmicJazz kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olen nähnyt kolme Takashi Miiken elokuvaa - Audition, Ichi the Killer ja Hanzaisha - Dead or Alive. Niistä Dead or Alive oli paras - tai ainakin hauskin. Liioiteltua väkivaltaa... Varsinkin elokuvan loppu oli aivan uskomaton. :D

  jooxa kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Audition ei tuntunut juuri miltään, koska valtavan hypetyksen ansiosta osasin odottaa radikaalia loppua. Sinänsä ihan omaperäinen elokuva, mutta ei koskettanut syvemmin. Ichi puolestaan oli tappotylsä. Päätöntä läträämistä.

  fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hanzaisha - Dead or Alive. Niistä Dead or Alive oli paras - tai ainakin hauskin. Liioiteltua väkivaltaa... Varsinkin elokuvan loppu oli aivan uskomaton. :D


  Pitää saada käsiin jostain. Kuulostaa mukavalta elokuvalta

  Lazer kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja sitten kaikki Visitor Q:ta katsomaan.