Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Euro Car Show 28.-29.2.2004

Anonyymi kirjoitti noin 16 vuotta sitten (3 kommenttia)
Eurocar Show avaa vuoden 2004 erikoisautokauden viikkoa tavallista aikaisemmin. Hartwall Areenan tilat täyttyvät toinen toistaan upeammista ja erikoisemmista autoista, alan yrityksistä ja palveluista sekä autokerhoista. Alkukevättä lämmittää myös upea show kauniine ja rohkeine henkilöineen. Luvassa Batmobil Show, Euro Top 10, Auto FAshion ja paljon muuta.
Esillä on autovirtuoosien viimeisempiä trendejä, alan ajankohtaisia erikoisuuksia ja lifestyletuotteita. Tämä on elämys kaikille aisteille, tilaisuus saada katselmus erikoisautomaailmaan ja viihtyä hetki ohjelman, Areenapalveluiden sekä asiakkaiden ja ystävien parissa. Tule mukaan osallistumaan, vaikuttamaan tai tule inspiroitumaan. Esillä jälleen kotimaisia sekä eurooppalaisia autoja. Seuraa mielenkiintoista uutiset-linkkiämme, paljastamme vähitellen Show’n vetonauloja.
Liput ovelta 12 €, Lippupalvelusta ennakkoon 11 €
Lisää www.eurocarshow.net

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tällaisessa mainospulautuksessa olisi kai voinut mainita myös ajankohdan. (joo, löytynee varmaan tuolta sivuilta, mutta jos lippujen hinnat ja ohjelman vaivautuu kynäilemään niin kannattaisi laittaa myös että milloin. Ja mieluiten tapahtumakalenteriin.)

  YrjöAlkio kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  se on erikois autokauden viikolla. tosi mielenkiintoista. Onkohan siellä tumman lateksin riepaleisiin liimautuneita naisia?

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hahah, joku siis maksaa siitä että saa nähdä autoja? Lifestyle, my ass. Pontikan keitossa on enemmän lifestyleä.