Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Strapping Young Lad

fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten (16 kommenttia)
Itse en pahemmin trash-/black-/deathmetallista pidä. Mutta SYL nappaa! Onko kukaan tietoinen tästä Devin Townsendin (myöskin mahtava) bändistä? Jos ei ole, ja sattuu diggaamaan yllämainituista genreistä, niin on syytä tutustua.
Itse pidän eniten City-levystä. Ei myöskään uusimmassa s/f- albumissa vikaa ole, niinsanotusti tulta, öljyä ja väkivaltaa. Tänään satuin kuuntelemaan ensimmäisen SYL albumin, Heavy As A really Heavy Thingin. Ei oikein napannut, liian industrial minun makuuni.

+/- saldo : 0 |

    jooxa kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kaivoin Cityn juuri pari päivää sitten kuunteluun parin vuoden tauon jälkeen. Loistava levy.

    fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä. Joku arvostaa [u:73e4ea7e76]OIKEASTI RANKKAA[/u:73e4ea7e76]ja hyvää raskaamman puolen musiikkia.

    Sunkka kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mulla on kanssa tämä SYL:n s/t-levy ja kyllä on kivaa bobaa! Minä tulen aina oikein iloiselle mielelle kun kuuntelen sitä! Oikeesti! Se on hilpeää mättöä! Hyvä kun muistutit, pitää laittaa se auton boxiin taas, se on ollut vähän aikaa pois sieltä. Sillä välin asian on korvannut Meshuggahin Destroy Erase Improve. Tai siis Meshuggahia minulla on koko ajan boxissa, vähintään yksi levy.

    CosmicJazz kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, tietenkin SYL on tuttu. Devin Townsend rules! City on loistava, eka ihan hauska, uusinta levyä en ole vielä kuullut.

    Townsendin kolmas soololevy Physicist on muuten sekin ihan täyttä Strapping Young Ladiä. Samat muusikot, sama musiikkityyli.

    Infinity on kuitenkin minun mielestäni Townsendin paras levy. Kivasti neuroottinen. :) Bad Devil oli 90-luvun parhaita biisejä!

    fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Townsendin kolmas soololevy Physicist on muuten sekin ihan täyttä Strapping Young Ladiä. Samat muusikot, sama musiikkityyli.


    Tuosta levystä ei oikeasti voi sanoa onko se SYLiä vai Deviniä.
    Oma Devin suosikki on ehdottomasti the-ultimate-great...
    Terria. Sisältää melko progehtavia biisejä.

    Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mulla oli kerran lainassa Heavy As A Really Heavy Thing. Ei se kolahtanut, mutta pisteet bändille kuitenkin huumorintajusta!

    fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, ei se Heavy As A Really Heavy Thing mikään
    kummosempi ole. Muutama kova raita, loput liian industrial saundeilla tehtyä mökömökö-musiikkia.

    Yawn kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sikäli kun Devin ja SYL tipahtavat, kannattaa ehkä lotkauttaa korvaa jos sattuu törmäämään projektiin nimeltä Zimmer's Hole. Devinin tuottama, varmaan soittaakin jotain, Jed on ainakin mukana, levyjä tullut käsittääkseni kaksi (löysin ilmeisesti järjestysluvussaan ensimmäisen huuto.netistä). Paahtoa, joka on ilmiselvästi tehty kuitenkin enemmän kieli poskessa kuin muut Devinin tuotokset... Oma suosikkini äijän tuotannosta on ehdottomasti Terria ja heti perään hyvänä kakkosena Infinity - tätä uusinta Devin Townsend Bandin levyä en olekaan vielä jostain syystä kuullut... Mielipiteitä?

    Ja kyllähän kaikki tietää, että Devin tuotti nykyään mediasuosiotakin nauttivan sweduryhmä Soilworkin Natural Born Chaosin...?

    fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Accelerated evolution.
    Eihän se yllä yhtään Terrian tasolle :-) Ei ole niin proge/seko kuin Infinity. Enemmän niinkuin Ocean machine, mutta vaan 'uudemmilla saundeilla', melko raskasta.
    Bonus cd:llä on mukana elektro-häslinkiä.

    Oletteko btw kuullut Devinin Punky bruster levyä, ilmeisesti ei ole virallinen levy kun infoaa löytyy vaan HDR:stä.

    Deviniltä on muuten tulossa 2 nettijulkaisua, lukekaa lisää HDR:stä. Itse odotan innolla, vaikka kyseessä ei ole mitään vakavaa materiaalia.
    http://www.hevydevy.com/

    AtomUs kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minä tykkään kyllä tuosta Accelerated Evolutionista ja sitä on tullut kuunneltua eniten Devinin levyistä. Devinin progemmat jutut ei oikein tällaisen proge/tech-metallidiggaajan iske, mutta makunsa kullakin :wink: Zimmer´s Hole on kyllä karua tavaraa, esim biisien niminä on Two Headed Anal Baby tai, Satan Is a Gay Porno Star, tai vaikkapa Gender Of the Beast. Hyvin tuottettua kuitenkin :)

    EberkJuho kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    On tullut kuunneltua Devinia aika paljon viime aikoina. Strapping Young Ladin uusin levy oli viime vuoden parhaita!

    Onkos kukaan kuullut tuota The Devin Townsend Bandin uusinta tuotosta, Synchestraa? Itselläni on kyseinen levy ollut ahkerassa kuuntelussa viime aikoina. Ehdottomasti tämän vuoden, ja muutenkin Devinin, parhaita levyjä. Tasapainoinen kokonaisuus, jota ei edes Steve Vai onnistu pilamaan lyhyellä vierailullaan :wink:

    Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, hommasin Synchestran juuri ja olen viikon verran sitä kuunnellut. Ihme homma - levy tuntuu jakautuvan ainakin minun korviini ns. harmaaseen osaan, sekä hyvään osaan. Koko alkulevy (7 ensimmäistä kappaletta) ovat kyllä melkoisen harmaata massaa, kun taas Gaiasta alkaen aivan loppuun saakka sangen jylhää ja nautittavaa melodista ja raskasta jyystöä, joka ei kuitenkaan mene tukkoon lainkaan. Ei taida päästä vuoden parhaaksi listallani, mutta ihan kohtuullinen ostos - ei kaduta, ja saatan tutkia DTB:tä lisääkin! Antaisin Synchestralle ehkäpä kolme ja puoli tähteä, jos arvostelisin sen.

    Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Antaisin Synchestralle ehkäpä kolme ja puoli tähteä, jos arvostelisin sen.


    Miten niin "jos"? ;)

    Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Miten niin "jos"? ;)


    Auch! Gotme! :lol:

    EberkJuho kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Höh, levyn alussahan on just ne parhaat biisit :P
    Ite antaisin varmaan 4.5/5 tai 4/5.

    leena kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Synchestra on parasta deviniä jota minä olen kuullut tähän mennessä.

    Osaako kukaan kertoa synchestran bonus dvd:een kappalelistaa? kun ei tunnu mistään löytyvän tietoa siitä.