Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

DivX kysymys

Lazer kirjoitti noin 18 vuotta sitten (5 kommenttia)
Miksi tämä DivX soitin ei yhtäkkiä näytä kuvaa kuin jotain väreilyä? Ääni kyllä tulee. Sellaisissakin pätkissä missä aiemmin on toiminut varmasti. Kun on puhekin italiaksi, eikä ymmärrä, jäljelle jää vain coolit tunnusmusat. :cry:

+/- saldo : 0 |

  fitchet kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En ole mikään 1337, mutta hommaa uudet ajurit tai kokeile toista soitinta. Hyvä, ilmainen soitin on BSPlayer... googleta se ja yritä uudestaan.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tilannetta, jossa lähtökohta on "x -ohjelma toimi eilen, mutta ei tänään", on aika vaikea selvittää online, kun mahdollisia muuttujia on aikas paljon ja ainut vakio on hömelö koneen ja penkin välissä.

  Sleeper7135 kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Veikkaanpa että yrität katsella jotain Xvid codeciin perustuvaa videopätkää (siis eri kuin divx vaikka nimet ovatkin samankaltaiset). Xvid.org saattaa auttaa. Toinen mikä tietenkin on mahdollista on että DivX:t ovat liian vanhaa versiota.

  Jake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ffdshown huhutaan ratkaisevan monta divx:ien toistoon liittyvää ongelmaa, itselläni ainakin toimimattomat pätkät alkoivat näkymään.

  http://cutka.szm.sk/ffdshow/


  pasil kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ffdshown huhutaan ratkaisevan monta divx:ien toistoon liittyvää ongelmaa, itselläni ainakin toimimattomat pätkät alkoivat näkymään.

  http://cutka.szm.sk/ffdshow/
  Ffdshow
  ja ac3codec niin *kaikki* kokeillut videopätkät toimivat. Codecpäkit yms. viritykset kannattaa unohtaa. BSPlayer on ihan omiaan toistoon, voi tietysti olla vähän vaikea aluksi mutta taatusti opeteltavan arvoinen softa.