Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Yliopisto-opintojen keston ja laajuuden rajoitusehdotus

Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten (5 kommenttia)

Palasokeri on kätevä

* leivontaan (3)
* kahvin kanssa (13)
* totaaliportaali (14)
* ei missään (8)
* ei kiinnosta (4)
* tsippa (1)


Enpä yleensä syyllisty näihin nimenkeruuhankkeisiin, mutta tämähän uhkaa suunnitelmaani istuskella eläkkeellä yliopiston kahvilassa ja luennoilla häiriköimässä (molempia kai voi harrastaa myös ilman opinto-oikeutta, mutta "opiskelijastatuksen" omaavaa vanhaa hiipparia on vaikeampi raahata pihalle kuin jotain kaduntallaajaa).

Opintoajan ja opintojen laajuuden rajaamista yliopistoissa ja opintotukikuukausien vähentämistä vastustavien nimiä kerätään osoitteessa:

http://opintotuki.sigmatic.fi/index.php


Laitetaanpa samalla vaikka äänestystä aiheesta.

+/- saldo : 0 |

    Astro kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Itse reilut kymmenen vuotta kirjoilla roikkuneena ei voi kun vastustaa opiskeluajan rajaamista... Toisaalta turha vapauskin voi bohemisoida... Musta yliopistojen kannattaisi satsata opintohjaukseen. Itse en vuosia sitten onnistunut saamaan mitään neuvoa opintojen jatkamiseen, mikä nyt ei ainakaan valmistumista nopeuttanut! Mieluummin tukea kuin ruoskaa.

    k.p.tikka-ri kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Opintotuen hiipuessa kesto-opiskelijan kantsii hakea virikkeitä F.Dostojevskin teoksesta Rikos & Rangaistus ongelmaan opiskelujen jatkon rahoittamisesta....

    Aranwe kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eihän se opintotuen loppuminen rahoitukseen vaikuta juuri millään tavalla, kun ei sillä muutenkaan elä ilman lisärahoitusta. Tekee vain yhden viikon enemmän töitä niin leipää riittää taas purtavaksi. 160 opintoviikon tutkinnossa ei kuitenkaan saisi kymmentä vuotta mennä. Meikäläisen hitaalla tahdillakin on tuo määrä tullut melkein viidessä vuodessa täyteen ja niistäkin vain 3 on oltu yliopiston kirjoilla.

    Olli kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    ...tämähän uhkaa suunnitelmaani istuskella eläkkeellä yliopiston kahvilassa ja luennoilla häiriköimässä (molempia kai voi harrastaa myös ilman opinto-oikeutta, mutta "opiskelijastatuksen" omaavaa vanhaa hiipparia on vaikeampi raahata pihalle kuin jotain kaduntallaajaa).


    Jake, ensinnäkin http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Weblog&file=index&jop=browse&mode=view&id=126

    ...ja toiseksi se, mitä mieltä olin ainakin jokin aika sitten asiasta.

    http://kaljaasi.it.helsinki.fi/lokari/vesterinen/post4.htm

    Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Haista ite :wink:

    Ehdinkin tuonne jo aihetta kommentoimaan.