Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Palasokerin evakkoretki

Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten (13 kommenttia)
Pitkästä aikaa ja taas vaihteeksi Palasokeri on kotia vailla. Lyhyestä muuttokatkosta tulikin sokrun kodittomuuden päivä, taas kerran. Eli, homma ei mennyt kuten käsikirjoitettiin, siksipä nyt etsitäänkin Palasokeri.comille uutta sijoituspaikkaa. Jos sinulla, kaverillasi tai muulla lähipiiriin kuuluvalla on gigabitin ethernettiletku yhdistettynä intternettin ja et keksi mitään, millä kaiken kaistan voisi käyttää, tarjoamme palveluksiamme maksutta käyttöönne, eli täysin vapaaehtoisesti suostumme roudaamaan palvelinrakkineemme nurkkiinne vonkumaan. Kaupan päälle vielä pullo olutta ja domino-keksejä. Vähempikin riittää.

Äh, sen verran myöhä etten enää jaksa, onhan se jo nähty mihin tämä ruikuttaminen johtaa. Sokru on tällä hetkellä (tätä kirjoitettaessa siis) evakossa ehkä hitaahkolla, mutta varmasti luotettavalla palvelimella, joten otammekin käyttöön vuoronumerokäytännön lähiaikoina. Tämä tarkoittaa sitä että jos Palasokerissa ei juuri sillä hetkellä ole käyttäjiä sisällä kun uusi ilmestyy kyselemään sivuja, palvellaan hänet tietysti hyvän tavan mukaisesti viiveettä ja intoa puhkuen. Vaan seuraavat saavat tehdä sitä mitä tekevät jo kaupassa, pankissa, baarissa tai liikenteessä. Jonottavat. Eikä tässä vielä kaikki...

Tai sitten tilaan tänään webhostauksen jostain, maksan siitä perkeleesti euroja ja homma toimii lähipäivinä kuten ennenkin. Hyvää yötä.

+/- saldo : 0 |

  Anonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "roudaamaan palvelinrakkineemme nurkkiinne vonkumaan"

  Arvasinkin että tästä Internetistä koituu jollekin jossain harmia. Ilmainen juhla ei jatku kai loputtomasti...

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, se olin minä. Ei täällä mitään uutta. George Harrisonia on kuunneltu.

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Omien tiedustelulähteiden mukaan Palasokeri pyörii tällä hetkellä HP:n tiedelaskimessa, joka puolestaan sijaitsee Korkeasaaren toisen kamelin pötsissä.

  Milloin Palasokeri julkaisee virallisen tiedotteen hostaustilanteesta?

  Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kunhan tämä surullinen tarina on pistettä vaille lopussa. Ja kansainvälinen emoyhtiömme antaa luvan asiasta tiedottamiseen.

  YrjöAlkio kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuoleeko sokeri?

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viestitaulu, kymmeniä tuhansia jäseniä, menee kaupalliseksi.
  http://fff.fathom.org/forums/showthread.php?s=&threadid=16267&perpage=25&pagenumber=1


  1000 on maksanut 5 dollarin jäsenmaksun. Nousee 15 dollariin vuodessa aikanaan.

  Astro kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä mä olisin 5$ valmis pulittamaan...

  Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hähää. Tarina jatkuu. Ostin sokrulle keskiviikkona hostingin enklannista, ihan fiilispohjalta valituksi tuli valuehost.co.uk. No sen verran asiaa avitti että huomasin imperiumi.netin käyttävän samaa puljua. Tarkempi tarina ko. palvelusta ilmestynee jatkossa kenties artikkelin muodossa, mutta lyhyesti; palvelun tilaus ja aloitusmuodollisuudet hoituivat ongelmitta. Joker.comissa majailleet nimipalvelimet siirtyivät suht ongelmattomasti uusille ip-osoitteille, paitsi palasokeri.com, joka vieläkin tätä kirjoitettaessa seilaa ties missä, joillakin on jo oikeat ip:t ja nimipalvelutiedot ja joillekin tulee vielä muinaisia tietoja. Tähän ei ole loogista syytä löytynyt, mutta liekkö kovin ihmeellistä kun nimipalveluista puhutaan. Jusulle muuten tähän väliin kiitos palvelimen lainasta, eli välillä sokru ehti käväisemään adsl-letkun päässä, mistä aikani palasokeri.com -osoitteen kääntymistä odoteltuani päätin tehdä uudelleenohjauksen tälle enklannin palvelimelle. About 2 min uudelleenohjauksen ja tietokannan päivittymisen jälkeen homma meni puihin, ensin Valuehostin yhteydet olivat aivan kosmisen hitaat ja lopulta ei toiminut enää mikään. Tätä jatkui yön yli (tämän päivän aamuun), aamupäivällä alkoi muutama bitti liikkumaan silloin tällöin, jolloin pääsin Valuehostin forumilta toteamaan että syy hidasteluun on DOS hyökkäs (Denial of Service). Uskoo ken tahtoo, uskomattoman kauan sen ainakin annettiin häiritä palveluita. Tätä kun aloin kirjoittamaan liikkui bitti viimein suht normaaliin tahtiin, mutta saas nähdä kuinka käy kun painan "Lähetä" painiketta.

  Sugarpiece.com on kansainvälisen emoyhtiömme käyttämä verkkoidentiteetti, sitä ei pidä sotkea Palasokeri.comin toimintaan muutoin kun nyt väliaikaisesti www.palasokeri.com ja www.palasokeri.net osoitteiden aktivoitumista odotellessa. Suosittelen jatkossakin käyttämään palasokeri.com osoitteita kaikissa yhteyksissä (linkeissä, emailissa jne.).

  Alisaitit (esim. hezzu.palasokeri.com, ageness.palasokeri.com jne.) tulevat käyttöön heti kun palasokeri.com domain alkaa ohjaamaan globaalisti liikenteen oikeaan paikkaan.

  Tässä tällaiset tilannetiedot, katsotaan miten homma etenee. Palasokeri.comin palveluita voi muuten ostaa omien IT-palveluiden testaamiseen, Paha Karma (tm) -tuotepakettimme testaa takuuvarmasti järjestelmienne vikasietoisuuden...

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eikös tää homma menis ihan hyvin vaikka Jaken kännykästä? Eikö Nokialla olisi joku kokeilumalli?

  Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sillon ku toimii niin toimii liukkaasti, mutta joskus on jotain käsittämätöntä takkuamista. Nooh, eiköhän se tästä ku pistetään vähän rasvaa niveliin :)

  Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kirjoitanpa tähän että toimii taas pitkästä aikaa. Katsotaan monta minuuttia toimii tämän jälkeen.

  Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Paltsu ei saa kuolla!!Löytyy 5$ vähintään täältäkin.

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  köyhät.. mä tarjoon heti 142.450 RUR