Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Porijazz04

aloc kirjoitti noin 18 vuotta sitten (1 kommenttia)
Jazzien ohjelma julkistetaan ensi maanantaina (29.3-04), mutta nyt jo on ilmeisesti vahvistettu Stevie Wonderin saapuminen suomen suveen.

Taas nousi esille ajatus: milloin Pori Jazz vaihtaa nimekseen Pori Pop n' Jazz --se olisi paljon totuudenmukaisempi nimi. Ymmärrän kyllä ettei festari kannata ilman erykah baduja, jamiroquaita ja stevie wondereita, mutta pistää vaan ajattelemaan, että tuleekohan vielä aika jolloin Teatterin Ultra Music lakkautetaan.. Siellähän on joka kesä porin tapahtuman paras anti, noin niinkun musiikillisesti -ainakin minun mielestäni.

No, täytyy kiittää onneamme loistavasta Tampere Jazz Happeningista. :)

---täytyy silti myöntää, että kyllähän minä käyn heti maanantaina kattomassa keitä sinne kirjurin patonki ja punaviini konsertteihin tulee soittaan. Onhan siellä kovaakin kamaa joskus;)

+/- saldo : 0 |

    Olli kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Taas nousi esille ajatus: milloin Pori Jazz vaihtaa nimekseen Pori Pop n' Jazz --se olisi paljon totuudenmukaisempi nimi.


    Wonder onkin vissiin vetämässä viikkoa ennen varsinaista kliimaksviikonloppua, eli olisiko sinne jätetty jazz-nimille tilaa...

    ...ja oli kyseessä vaikka Pori Kletzmerit, on hienoa, että yksi festivaali Suomessa vetää Wonderin ym. live-vetoja nähtäviksemme. Pitää vaan sulkea telyreenisiat omaan osastoonsa :wink: