Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Volvo-mainos..

Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten (10 kommenttia)
http://www.allnews40.com/

Raskas Flash-sivu.. auts.. sanotaan nyt vaikka niin että mainoksen välittämät mielikuvat ovat jännittäviä, kun ottaa huomioon millaisia ongelmia yleensä autoiluun liittyy.

+/- saldo : 0 |

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja jos joku mietii, eikö minulla ole taaskaan parempaa tekemistä kuin roikkua Palasokerissa, niin vastaus on: ei ole. Tästä pitää huolen leukocytoplastinen vaskuliitti (verisuonitulehus) jalassa, joka estää liikkumisen ja myös istumisen.

  Boogie kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin...jokaisella on selitys ja persreikä.

  Sunkka kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, kauhea saitti. Modeemikäyttäjät älköön vaivautuko, lukee jo etusivulla. Aika hauskaa. Tulee vähän elitistinen asenne-olo. Sama juttu Rushin saitilla rush.com jossa on vitusti ladattavaa, animaatioita ja musiikkia ja kaikkea. Ja jostain syystä ikkuna auetessaan peittää ala- ja yläpalkit kokonaan. Säälittävää kikkailua.

  Tuosta uudesta pikkuvolvosta sen verran, että se minusta todella ruma auto ulkoa ja sisältä vielä rumempi. Kävin katsomassa sellaista yhtenä päivänä kun vein oman V70:n huoltoon. Minulla on ollut kyllä V40:kin, tämä edellinen malli -98 ja se oli mielestäni todella onnistuneen näköinen sisältä ja päältä. Ensiesittelymainos telkarissa silloin aikoinaan sykähdytti niin, ettei mikään muu auto ole silleen säväyttänytkään, ja parin vuoden päästä sitten ostin sellaisen. Ja vaihdon pari vuotta/100.000km ajettuani V70 Classiciin. Mutta nyt silläkin on ajettu jo 170.000/neljä vuotta, joten vähän täytyy jo ajatella muuta.

  Tämä uusi S40 on niin ruma, ettei kiinnosta kyllä pätkääkään. Sisältä kuin siskoni vanha kamala 90-luvun alun Fiat ja päältä ihan kauhea epäsopusointuinen kasa osia. Olin tosi pettynyt kuin näin sen ekan kerran livenä läheltä.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin.. tilanteen tekee hassuksi, että täällä on myös persereikiä, joilla ei ole paljon selityksiä.

  Verisuonitulehduksesta puhumisessa on yhtä paljon selittelyn makua kuin toteamuksessa "mulla on aivokasvain LOLOLOL!!!".

  Boogie kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hmmm..

  Anonyymi kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yeah, tässä piti kait puhua automainoksesta, mutta sen verran infoa, että vaskuliitti voi mm. levitä munuaisiin. Tiedät varmaan että jos munuaiset lakkaavat toimimasta, aamukahvi ei enää maistu samalta kuin ennen. Ihoon rajoittuvassa vaskuliitissa parhaita paloja ovat nekroottiset eli kuolioon menneet ihoalueet, jotka näyttävät lähinnä joltain spitaalilta.

  Doc.B.D kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin tiedoksi kaikille, joita asia ei kiinnosta yhtään, että noilla sivulla on ralliautopeliltä näyttävä Flash-video, jossa Volvo käy pari kertaa katollaan. Vaikka kyseessä on animaatio, niin silti harvemmin näkee automainoksia, jossa edes leikitellään mälläämisen idealla.

  Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Volvohan yrittää parhaillaan päästä radikaalein keinoin eroon tiiliskivi- ja kartanonpappa-imagostaan:

  Maaliskuussa käynnistyvä kampanja sisältää Dilated Peoples -ryhmän tekemää musiikkia. Mainosäänenä kuullaan uutta levyään työstävää LL Cool J:tä. Mainosten ohjaajana on toiminut musiikkivideo-ohjaaja Dave Mayers. VCNA:n varapresidentin Thomas Andersonin mukaan mainoksilla pyritään tavoittamaan uutta kuluttajakuntaa. Anderson kertoi kampanjan korostavan Volvon nuorekkuutta ja seksikkyyttä.

  Ei tuolla omalla ratakiskolla ajellessa oli kovinkaan nuorekas tai seksikäs olo, ehkäpä fiilikset paranee kun hankin ikkunatummennukset.

  Jake kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin ja asiaan juurikaan liittymättä; olen monesti ihastellut tämän saitin kuvitusta:

  http://www.kaihoro.cjb.net/


  Boogie kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Volvorine? Muistan ajat taannoisen 340:sen 2-litrasen kanssa.Rahat ei riitäneet kun löpöihin...mutta ärhäkkä peli oli.