Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

STEELY DAN

aloc kirjoitti noin 20 vuotta sitten (53 kommenttia)
yritin hakea mutten löytänyt yhtään Steely Dan aiheista threadia, joten ajattelin pystyttää sellaisen!

Mitäs ovat ihmiset mieltä tästä yhtyeestä? On kyllä yks lemppareitani! Hyvii biizei, hauskoja lyriikoita ja hauska nimi (dildo).

Oliko joku heidän keikallaan suomessa tuossa pari vuotta sitten (two against nature)?? Itse jostain syystä jätin menemättä...

...ihmiset (=mainstream media) missas tämän yhtyeen, tää oli uus Piitlössi! :)

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tottahan toki Steely Dan kelpaa - siis ne vanhat levyt. Parasta on The Royal Scam, vaikka se ei arvostusta osakseen saakaan. Kakkosena ehkä Countdown To Ecstasy. Myös Fagenin soolo The Nightfly on tosi hyvä. Kamakiriad sen sijaan oli paha pettymys eikä tuo Beckerin soolokaan vakuuttanut, saati sitten Two Against Nature… Onhan tuo bändi vähän sellainen kummajainen, yllättävänkin suosittu.

  aloc kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Royal Scam on ehkä aavistuksen funkympi kuin the average Dan levy.. ite tykkään niistä ihan alkupään touhuista, biisit kuten Any major dude, king of the world, night by night, bodhisattva, rikki dont lose.., everyone's gone to the movies, pretzel logic, bad sneakers jne jne on huippui! Mul on toi CITIZEN-boksi, niin en hahmota levyjä vaan kappaleryppäät sen mukaan, miten ne on tuohon boksille laitettu. Uusia en oo edes vielä tsekkanut, kun pelkään että ne on huonoja.. Toisaalta two againstissa on tämän hetken kuumin fonisti Chris Potter mukana, joten..

  Triviaa: on joku sellanen ruotsalainen hardrokki bändi jolla on levy nimeltä "Bad sneakers in your piña colada", mikä toi bändi on, ku en itse tiedä ja mikä suhde heillä on steely danin musiikkiin??

  Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tunnustan tykkääväni minäkin, jopa näistä parista uuvesta levystä.

  Boogie kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla on vain Aja, ostin joskus divarista huippukalliiseen 50 pennin hintaan.Helvetinmoinen pettymys sisällöltään se kyllä oli, ja sai jopa pohtimaan että tulikohan maksettua sittenkin liikaa.Mimmosia ne muut ovat(lähinnä alkupään tuotanto)?

  waka/jawaka kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Minulle Steely Dan on ollut jossain vaiheessa ihan ehdottomia ykkösbändejä, mutta nyt fanitus on väistynyt sivistyneen diggailun tieltä. Suosikkilevy taitaa olla Pretzel Logic tai Aja, mutta huonoja eivät ole uudetkaan.

  Pekka kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  The Royal Scam on minunkin suosikkini, sitten ehkä Pretzel Logic ja Aja. Varmaan ainut ns. muusikoiden musaa soittava bändi, jota jaksan kuunnella. Johtunee hyvistä biiseistä...;)

  Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla on vain Aja, ostin joskus divarista huippukalliiseen 50 pennin hintaan.Helvetinmoinen pettymys sisällöltään se kyllä oli, ja sai jopa pohtimaan että tulikohan maksettua sittenkin liikaa.

  Ajan hienoudet kyllä löytyvät kunhan jaksaa levyä pyöritellä. Lähdenkin tästä keittämään maitokahvit...

  Jimi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aja-vinyyli tuli korjattua talteen joskus 70/80-luvun taitteessa Sokoksen alelaarista. Bändistä en tuolloin tiennyt mitään ja ostinkin levyn lähes pelkästään hienon kannen takia. Ei mennyt rahat hukkaan ja levy onkin yhä Steely Dan -suosikkini.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Enhän mä asemaakaan vaihda, mutta kun tätä on jo tullut 20 vuotta radiosta, ei ole tarttenut ostaa.

  Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kuuntelen harvoin radiota, mutta Do It Again on soinut silloin tällöin, eipä juuri muut. Oliko Hectorilla joku Steely Dan -käännös?

  waka/jawaka kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Radiosta ja Steely Danista puheen ollen voisin todeta, että Groove FM soittaa joka tunti vähintään yhden Fagen/Beckerin biisin. Ainakin tilannetta hitusen kärjistäen.

  Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  HEC-levyllä on Muutoksen aika eli Change Of The Guards.

  Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo Citizen Steely Dan muuten on kehnoimmin toimitettuja bokseja mitä tiedän – ainakin jos arvostaa alkuperäisiä levykokonaisuuksia. Vaikka boksista ei mitään biisejä puutukaan, niin harmillisesti siinä ei ole mahtunut kaksi levyä yhdelle, vaan biisejä on valunut sitten aina seuraavalle levylle. Biisijärjestystä oli jossakin vielä muutettukin. Harvinaisuuksia vaivaiset neljä.

  aloc kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No joo, toi on kyllä huono, jos on alunperin kuunnellu niitä levyjä, mutta mun eka kosketus Daniin kävi isukin Citizen-boksin kautta (osti boksin kun ei jaksanut hommata kaikkia vinyyleitä erikseen cd:ksi..) joten en osannut häiriintyä tuosta Januksen mainitsemasta epäkohdasta/kohdista. Sittemmin omin boksin itselleni.

  ...Harvinaisuuksiakin saisi toki olla enemmän; löpinät Bodhisattva liven alussa ovat kyllä niin hassuja, että hymyilyttää kovasti...

  All in all, hyvää musaa vähän ripeästi pakattuna :)

  --- ja hei ostin tossa n. vuosi sitten euro-marketin ale-laarista jonkun halpis cd-yhtiön "Fagen&Becker: The Early Years" -kokoelman, jossa on harvinaisuuksia, demo- juttui ja sitten aikaisia versioita myöhemmistä Dan- biiseistä... Tietääkö kukaan muu tästä mitään? En oo moneen kertaan kuunnellu, kun on toi äänenlaatu aika heikkoa.....

  JA vastatkaa joku aiemmin esittämääni kysymykseen Bad Sneakersista, please!

  Jaakob kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Bad Sneakers and A Piña Colada" on Hardcore Superstar -nimisen yhtyeen kappale. En tiedä, onko sen suurempaa suhdetta Steely Daniin, kuin että HS:n jäsenet ovat heidän fanejaan.

  Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mahtaakohan tuo Early Years sisältää biisejä myös vuojen 1971 soundtrackilta You Gotta Walk It Like You Talk It (Or You Lose That Beat)? Levy on nimetty Fagenin, Beckerin ja Diazin nimiin ja edelsi siis Steely Dania.

  Biisilista:
  1. You Gotta Walk It Like You Talk It
  2. Flotsam And Jetsam
  3. War And Peace
  4. Roll Back The Meaning
  5. You Gotta Walk It Like You Talk It - Reprise
  6. Dog Eat Dog
  7. Red Giant/White Dwarf
  8. If It Rains

  aloc kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  jacob, thänx. Nyt itse asiassa muistinkin yhtyeen nimen kun mainitsit, mutten ole ikinä kuullut heidän musiikkiaan.. onx hyvää täh??

  aloc kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  hmmm gyyd gyestiön, mösjöö hesma.
  Vastaan kun saan levyn taas hyppysiini, se on kaukana minusta, mutta pian voin tsekata asian, jollei joku muu ole siihen mennessä ehtinyt.
  Voin silloin muutenkin laittaa biisilistaa.. Jollei siis joku ehdi ennen.

  Jaakob kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, kuinka tuollaist nimeä kuin Hardcore Superstar voisikaan unohtaa. Sehän on melkein yhtä nerokas kuin eilen Conan O'Brienissa kuultu Eagles of Death Metal.

  HcSs:lta löytyy ääniklippejä täältä: http://www.hardcoresuperstar.com/.

  Cup kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Steely Dan on hyvä yhtye. Minä pidän ehkä eniten Royal Scamista,
  en tiedä.

  Pavel kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mahtaakohan tuo Early Years sisältää biisejä myös vuojen 1971 soundtrackilta You Gotta Walk It Like You Talk It (Or You Lose That Beat)? Levy on nimetty Fagenin, Beckerin ja Diazin nimiin ja edelsi siis Steely Dania.

  Biisilista:
  1. You Gotta Walk It Like You Talk It
  2. Flotsam And Jetsam
  3. War And Peace
  4. Roll Back The Meaning
  5. You Gotta Walk It Like You Talk It - Reprise
  6. Dog Eat Dog
  7. Red Giant/White Dwarf
  8. If It Rains

  Minulla on PVC/Jem Records-merkillä julkaistu vinyyli tuosta "The Early Years"-albumista ja ainakaan siinä ei ole mukana yhtäkään mainitsemistasi biiseistä. Levyn biisit ovat vuosien 1968-1971 välillä äänitettyjä demoja ja aikaisia studiosessioita ja ainoa ainakin minulle tutumpi biisi on versio Steely Danin ekalle albumille päätyneestä "Brooklyn"-biisistä.
  Toinen hyllystäni löytyvä demo-kokoelma, "Sun Mountain", on toisaalta paljon mielenkiintoisempi; mukana on useita SD:n albumeille myöhemmin päätyneitä huippubiisejä karkeina demoversioina. Muutama biiseistä on bändiversioita, mutta suurin osa lähes pelkästään pianosäestyksellä toteutettuja versioita/raakileita, esim. myöhemmin "The Royal Scamille" päätynyt "Caves Of Altamira" oli suhteellisen vanha Fagen-Becker-biisi kuten levyn demoversion mukanaolosta voi päätellä.
  Ja tosiaan, "Aja"-albumiin pettynyt-kommentti menee minulta täysin yli hilseen, aivan uskomattoman hieno levy täynnä klassikkobiisejä ja esim. nimibiisin loppupuolella oleva fonisti Wayne Shorterin ja rumpali Steve Gaddin vuoropuhelu on suunnilleen hienointa mitä (pop/jazz-)musiikin saralla on koskaan kuultu.

  Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Gaucholta poisjätettyjä biisejä mp3-muodossa. Hyvin mielenkiintoista.

  http://www.bigomagazine.com/archive/ARrarities/ARsdgaucho.html

  Oravamangusti kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla ei oo muuta ku Countdown To Ecstasy. muutama heikompi biisi sillä levyllä, mutta muutama ihan helmi.

  älkää revetkö tai suuttuuko tai mitää outoo, mutta mun mielestä Toto on ottanu aikoinaan hullusti vaikutteita Steely Danilta, siltikin pidän Totosta enemmän. : :D

  Pekka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oliko Hectorilla joku Steely Dan -käännös?


  Tuosta tuli mieleen, että Haukka -yhtye Kouvolasta teki 70 -luvun lopulla "Daddy Don't Live In New York Anymore" -biisistä käännöksen nimellä "Faija lähtee ruotsiin". Onkos kukaan tätä kuullut?
  Bändi taisi voitta Rockin SM -kisat 70 -luvun lopulla "keskitie" -sarjassa. Muut sarjathan olivat sitten "uusi aalto" ja "proge". :)

  WildMan kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olen pitkäaikainen Steely Dan -fani (30 v), ja omistan kaikki levyt. Mielestäni Two Against Nature on kokonaisuutena heidän hienoin aikaansaannoksensa. Olen kuullut sen sata kertaa, ja aina toimii. Hurja rytmikäsittely, nerokkaat soinnutukset ja oivaltavat/ovelat tekstit, plus Fagenin hillitysti hehkuva, pokerinaamainen fraseeraus - se on siinä. Miksausbalanssikin on nautittavimpia konsanaan. En ymmärrä ollenkaan niitä, jotka pitävät SD:tä jotenkin "kliinisenä" ja ikävänä. Bändihän on täyttä groovea, musikaalisuutta ja kieroa huumoria.

  PeeHoo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Royal Scamiin asti kaikki olivat loistavia, mutta sen jälkeen homma muuttui - anteeksi vaan - liian kliiniseksi.

  Helsingin keikka oli kyllä mahtava!

  Sami kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuotanto puhuu puolestaan. Selkeästi normaali pop/rock-bändien yläpuolella. Käyttäneet levyillään huippuluokan muusikoita ja sen kuulee.

  aloc kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jee, ostin Morph the Catin edellispäivänä ja tää on mukavan kuulosta! Tulee hieman Royal Scam mieleen. Onko muut hankkineet tätä -jos olette niin mitäpä olette pitäneet?

  Kluge kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oliko Hectorilla joku Steely Dan -käännös?


  Tuosta tuli mieleen, että Haukka -yhtye Kouvolasta teki 70 -luvun lopulla "Daddy Don't Live In New York Anymore" -biisistä käännöksen nimellä "Faija lähtee ruotsiin". Onkos kukaan tätä kuullut?
  Bändi taisi voitta Rockin SM -kisat 70 -luvun lopulla "keskitie" -sarjassa. Muut sarjathan olivat sitten "uusi aalto" ja "proge". :)


  Kuultu on ja käännös on varsin onnistunut. Sitten Haukalla oli joku hyvä omakin biisi singlen toisella puolella, mut nyt ei muistu nimi mieleen.

  aloc kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Suomalainen Broadcast -yhtye kuunteli varmaan myös Danin tuotantoa.

  aloc kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  The Dan tulee keikalle myös Poriin ensi kesänä! Onko joku suunnitellut menevänsä? Yleensä en koe noista kirjurinluoto konserteista, kun niissä ei oikein saa fiilistä kohdilleen, mutta tuota la 21.7 vois harkita kun kaikki esiintyjät on oikein mieluisia: kurt rosenwinkel, bad plus, elvis costello/allen toussaint ja lopuksi steely dan.

  Janus kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jee, ostin Morph the Catin edellispäivänä ja tää on mukavan kuulosta! Tulee hieman Royal Scam mieleen. Onko muut hankkineet tätä -jos olette niin mitäpä olette pitäneet?

  Lainassa oli ja eipä oikein innostanut.

  juuffo kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Walter Becker & Donald Fagen : Any World That I'm Welcome To
  Tämmösen 2cd'n korjasin talteen toissa kesänä marketin ale-laarista. Ainoa peruste ostoon oli 1 eur hinta ja kahdet tutunoloiset kasvot kannessa, takauma Musa -lehdesta jostain 70 -luvulta. Ihan raakile piisejä, demoja ja mitälie. Vaan kyllä niissä veljien ideat on jo kuultavissa. On sitä kohtuudella tullut soiteltua. Ja avasihan se tietä :
  Tänä keväänä pääsin sitten kuulolle näihin :Countdown to Ecstasy (1973), Pretzel Logic (1974), Aja (1977), Two Against Nature (2000).

  Kepeän pop-jazz, funk, AOR vaikutuksen häivyttyä (vaikka sitähän ne juuri ovat!) huomaa kuinka hienoja piisejä!

  Logic ja Nature toimii tällä erää parhaiten. Naturea hieman pelkäsin väsähtäneiden kehäraakkien vanhojen idoiden kierrätykseksi. Vaan loistava levy kaikinpuolin!

  Toivottavasti voitan Groove'sta liput Porin keikalle!

  Cup kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  The Dan tulee keikalle myös Poriin ensi kesänä! Onko joku suunnitellut menevänsä?


  Kyllä minä ainakin menen. Kuulemma siellä tullaan kuulemaan myös soolomateriaalia, jotain aivan uuttakin.

  Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Sitten Haukalla oli joku hyvä omakin biisi singlen toisella puolella, mut nyt ei muistu nimi mieleen.


  Suomi-äiti sairastaa/Faija lähti Ruotsiin LRS 2223 (1978)

  Joke kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Loistava bändi ! Kaikki levyt on. Näin Helsingissä ja liput on Jazzeille. Suosikki levyjäni ovat lähinnä tuo 70-luvun tuotanto. No on se Royal Scam ehkä mieluisin. Katy Lied, Bretzel Logic ja AJA ovat myös lähes yhtä hyviä. Steely Dan muuten aloittaa muutaman päivän sisällä Euroopan kiertueensa.

  EberkJuho kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ite hommasin Anttilasta Pretzel Logicin, kun oli 2x15e -tarjouksessa. On kyllä aivan mahtava levy! Pitäisi hommata nyt nuo loputkin, ja tekisi mieli mennä Poriin. Aargh.

  Kcrimso kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Steely Dan on ihan miellyttävää musiikkia, muttei ole toistaiseksi aiheuttanut mitään sen suurempaa innostusta. Pitäisi taas ehkä yrittää ja oikein ostaa omaksi joku yhtyeen levy.

  Joke kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvä oli ! Keikka oli odotuksieni mukainen. Rumpali Keith Carlock oli juuri niin kova kuin oli mainostetukin, äijä jaksoi heti alusta alkaen painaa hiki päässä niin että rummut vaan hytkyivät. Keith Carlock soittaa näemmä sillä perinteisellä jazzrumpaleiden kapulaotteella, niinkuin olisi kiinalaiset riisipuikot kädessä. Ihmeesti tuollaisellakin otteella tulee tiukkaat soittoa. Ei näköjään tarvitse olla tomit käännetty pystyyn ja hakata kauhea irvistys päällä. Siis rumpupuoli toimi, vaikka Carlockilla oli vaan sellainen pieni perus rumpusatsi.

  Kitaristi Jon Herrington oli taas loistava ja Walter Beckerin kitarointi oli myös mukavaa kuultavaa. Itse asiassa en muistanutkaan että nuo molemmat soittavat noin muhkealla soundilla. Koko bändi oli todella hyvässä vedossa.

  Areena näytti todella täydeltä vaikka nyt näyttää siltä että maksaneiden määrä ei ole kuin 12 200, muuten yleisöarviot ovat siellä yli 15 000, siis tuolta lauantai päivältä. Itse katselin keikkaa aivan lavan edestä ja myös sieltä piknikkansan puolelta ja täytyy sanoa, että aika isolla osalla meni loistava keikka ohi siinä pikkupurtavan ja viinin merkeissä. No mutta monelle Steely Danin musiikin ystävälle viime lauantai oli todella unelmien täyttymys.

  Hey Nineteen, Peg, Haitian Divorce, Kid Charlemagne, Josie ja My old school olivat aivan hemmetin hyviä versioita keikalla. AJA olikin sitten Keith Carlockin näytöstä. Hieno keikka , hieno päivä, taas onnistunut Pori Jazz käynti.

  aloc kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Uh, kunpa olisin päässyt framille. Ei pystynyt, oli jobia. Toivottavasti joskus pääsee kattoon ku jäi sillon 2000 (vai oliko se 2001?) se Two Against Nature -kiertuekin väliin. Oliko muuten se Rosenwinkel/ Eskola hyvä? Omistan pari Kurtin levyä (Next Step ja Heartcore) ja olin pari vuotta sitten porissa kuuntelemassa herran sekstettiä. Olisi ollut kiva kuulla häntä Eskolan kanssa. Mitä ne soitti?

  Costello/Toussaint olis ollu kans kiva....

  strummer kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nuo kuusi ensimmäistä tuli ostettua, sattui hankinta vain vähän pahimman Zappa-kuumeen aikaan, niin en ole levyjä niin kokonaisuutena kuunnellut, lähinnä tiettyjä biisejä vain.. Ehdottomasti eniten on pyörinyt Turn That Heartbeat Over Again, aivan pirun hieno biisi.. Mutta onhan niitä muitakin, pitää sitten kuunnella levyjä tarkemmin kun ehtii, tykkään kyllä bändistä.

  MissLemon kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sääli, että meni kesälomamatka päällekkäin Pori Jazzin kanssa. Olisin mennyt ihan pipariksi tämän kuullessani:

  http://www.youtube.com/watch?v=FkENeuzVtUM

  Mulle kun Steely Dan edustaa jotakuinkin täydellisyyttä.

  Lisäksi olisi tietysti halunnut kuulla tätä:

  http://www.youtube.com/watch?v=2xYcwoh0ocQ

  OIJOIJOI!!!

  aloc kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Täytyy kyllä sanoa että lemppari Steely Dan levyni ei ole varsinainen Steely Dan levy ensinkään, nimittäin Donald Fagenin "The Nightfly", joka eittämättä on hyvinkin lähellä täydellisyyttä!

  JacKal kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viime kuukausina tullut kuunneltua levyjä Aja, Pretzel Logic, Countdown to Ecstasy, The Royal Scam, Can't Buy a Thrill. Oikeastaan (tosi) hyviä lähes kaikki. Mainiota viihteellistä jazzrockia. Fagenilla ihan miellyttävä lauluääni.

  Kluge kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Edelleenkin kaikille Steely Dan-faneille suosittelen FAR CRY-nimisen yhtyeen "The More Things Change"-levyn pikaista hankkimista, jos se kokoelmista vielä puuttuu.
  Eiköhän sekin jo kerro tyylisuunnasta riittävästi, kun Donald Fagen löytyy yhtenä taustalaulajana avausraidalta!

  Tuolta ainakin saa, käytettynä tai vinyylinä tietysti halvemmallakin.
  http://www.amazon.com/More-Things-Change-Far-Cry/dp/B00005J4MZ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=music&qid=1205165003&sr=1-2


  Ja näköjään play.com :sta 16€ posteineen (playtraden kautta)

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jospas sitä tarttis syynätä vähän. Mistähän alkais. Sain jo halvimman hittikokoelman, mutta puuttu muutama hitti. Rikkiä en silti soita vaikka Pretzel tulisikin.

  Tuli tässä mieleen että on yhteyksiä herroihin Pembroke ja Rechardt. Tietenkin suomiherroilla on paremmat tekstit mutta...

  Ja sitten taas vertaan biisien tuuttaavia osuuksia ja tulee heti ieleen jotkut J Karjalaisen jutut. Valkoiset pojat yrittää olla soulahtavia.

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0

  Tietenkin suomiherroilla on paremmat tekstit mutta...


  No jaa... enpä nyt tiedä.

  -rh kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0


  Oliko joku heidän keikallaan suomessa tuossa pari vuotta sitten (two against nature)?? Itse jostain syystä jätin menemättä...

  Se oli yksi parhaista keikoista, joilla olen ollut.

  Oli tosin deep purplekin, tässä fossiilisarjassa jos pysytään, tossa mennä viikolla hyvä, progempi kuin 1970-luvun purple, mutta hyvä.
  Lisäksi voin päätellä, että keikat ovat hyvin erilaisia, ainakin nämä kaksi suomen keikkaa, sen toisen keikan selostuksen luettuani.

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Enpä luule että inostus kovin pitkään kesti. Nautin soittajista, sama kuten Yesin kohdalla. Laulajakin saa heiluttaa huuliaan siinä ohella. Ja sma Led Zeppelinin kohdalla. Olen näitä kuuneellut noin 30-35 vuotta radioista.

  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  SD interview
  Fagen: Walter Sear, the studio owner, is deeply into gear you might call “retro,” but since it never really went out, how could it be retro?

  After putting the basics down, did you go to a workstation environment for overdubs and editing?

  Becker: We then went to Sony PCM-3348HR…

  Fagen: [sings blues] I went down to the workstation. I walked down to the workstation!

  Becker: With an occasional foray into a workstation. Most of the time, we…

  Fagen: [continues to sing the blues] And met my Jesus there…

  Becker: And met my digital Jesus there.

  Fagen: This connects to some of that “GodWhacker” material.

  Becker: This is a sort of theological…

  ukot kriipustaa kaikki paperille
  So you go into the studio with all of the finished charts written up?

  Fagen: Pretty much; sometimes, we do a little rewriting in the studio, but I write them out in advance, with the voicing and general layout.

  Does that also apply to backup vocals and harmonies?

  Becker: A lot of those are just done all at once. We figure them out on the piano in the studio. We usually use close-voicing, like everybody else in the rock 'n' roll world, but as the chords are more interesting, we get some interesting dissonances.
  http://mixonline.com/recording/interviews/audio_steely_dan_everything/


  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Puuttuu Aja ja Hey Nineteen. Ja minähän en ala downloadeja ostamaan. Ostakoot lapseni. Olivat yhden hyvän Chilipeppersin ostanet. Lainasin sen sitten niiltä.

  Aja
  http://www.youtube.com/watch?v=ocfR3CIPFJo


  EsaJii kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt aloin tuumia Gauchoa
  http://en.wikipedia.org/wiki/Gaucho_(album)
  aika tuntematon, en tunne levyltä kuin kaksi biisiä. Onko tämä hankinnan arvoinen? Mitä Keith Jarret levyllä touhusi?

  ahaa
  Becker and Fagen were then forced to add his name to the credits and to include him in royalties

  Allmusic kertoi että albumi on ylityöstetty, kaiiki spontaani kitketty pois.

  -rh kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt aloin tuumia Gauchoa
  http://en.wikipedia.org/wiki/Gaucho_(album)
  aika tuntematon, en tunne levyltä kuin kaksi biisiä. Onko tämä hankinnan arvoinen? Mitä Keith Jarret levyllä touhusi?
  ja mm. Mark Konpfler ym.
  Nauhat kerran roskiin, koska Fagen kuuli parin hertzin taajuudella huminaa (metromuuntaja lähellä), se maksoi. ..paljon mielettömiä legendoja,
  mutta tosi asiassa ensimmäinen Steely Dan -platta, jolta löytyy myös ns. täytebiisejä, jotka eivät elä yksin.