Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Andy Timmons

santos kirjoitti noin 20 vuotta sitten (4 kommenttia)
Jos jollekkin outo tuttavuus niin kannattaa tutustua. Todella mahtava kitaristi, ehkä lukeutuu kuitenkin Satrianin ja Steve Vain tyyliin/joukkoon, mutta minun mielestä parempi. Kiva blues biisi I Remember Stevie lukeutuu monien muiden mahtavien kipaleiden mukaan. On tainnut joskus vierailla G3:ssa.

+/- saldo : 0 |

  Jimi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep. Andy Timmons on noita paremman tyylitajun omaavia kitarasankareita, jonka soololevyjä on vain aika vaikea löytää Suomesta. (Ex-)Danger Danger -kitaristin soittoa voi kuulla mm. parilla Simon Phillipsin levyllä.

  CosmicJazz kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Timmons on myös soittanut Kip Wingerin "acoustic rock"-tyylisillä soololevyillä, esim. yllättävän hienolla "Songs from the Ocean Floor".

  santos kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yhdellä keikalla joka on kuvattu ibanezin jonkunlaiselta juhlakeikalta soitteleepi myös Simon Phillips. Ei taida tosiaan cdonnissakaan olla myynnissa kuin tuon uusin levy That Was Then This Is Now.

  Sami kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tsekkasin mp3:na pari biisiä mielenkiinnosta. Oon jostain aiemminkin kuullu että olis keskivertoo parempi veivaaja, ja olihan se. Aika hyvä fraseeraus ja tatsi verrattuna näihin pahimpiin tilulilu miehiin. Joten pitihän se tilata toi uusin kokoelma CDON:sta.