Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Voivod (!)

Tonto kirjoitti noin 18 vuotta sitten (9 kommenttia)
Mitäs heput pitää näistä Quebecin sälleistä? Juuri tehokuuntelussa Angel Rat. Upeaa speissiheviä! Ja Snaken nasaali sopii kuin nenä päähän, sanokaa mitä sanotte! :twisted:

+/- saldo : 0 |

  Pekka kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.palasokeri.com/index.php?name=Forum&file=viewtopic&t=512&highlight=voivod

  Tuolla jonkinlaista keskustelua jo.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No mites ylipäätään tämä kanukkien metalliteollisuus - ruman näköstä kylmähitsausta pukkaa herkästi. Kanada taitaa olla vähän kuin Amerikan Norja, huono ilmanala pitää viritykset matalalla ja potikat ruosteessa. Vai onko niillä muuten vaan perse kipeä, kun ratsupoliisi King ratsastaa. En tiedä, mutta Angelcorpse on paras ikinä.

  EsaLinna kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voivod on ollut yksi maailmankaikkeuden parhaita bändejä ikinä, mutta niinkuin monet ovat viestineet, mahtuu niitä huonojakin levyjä. Itselle kolahtavat Killing Technologyn ja Outer Limitsin välinen aikakausi (ja jonkin verran War and Pain, RRRÖÖÖAAAARRR on jotakin käsittämättömän huonoa). Awayn käyttämät kitarasoinnut Killing Technologylla muutti ajattelutapaani musiikin suhteen pahimpana/parhaimpana speed/thrash -aikakautena ratkaisevasti. Parasta levyä vaikea sanoa, Outer Limits ei kuitenkaan sellainen ole.

  Tonto kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulle ei se tylyin trash-paahto oikein uppoa, mutta Nothingface ja Angel Rat putoaa kovasti. Ja myös tämä uusin Voivod-niminen. Olen metsästänyt Outer Limitsia jo jonkin aikaa, mutta en ole löytänyt. Perusdivareissa Voivodia ei oikein löydy.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Angel Rat tosiaan.. tostahan se Helmkampin poika keksi bändilleen ei-tässä-valossa-niinkään omaperäisen nimen.

  Tonto kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Prkl! Eipä tullut mieleeni, nimenkeksimisprosessi on menossa myös täällä. Veit oivan vaihtoehdon suorastaan nokan edestä.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin jos joku ei ymmärtänyt mitä horisen, niin legendaarisen Angelcorpsen nimi on varmaan juolahtanut päämiehen nuppiin tuosta Angel Rat -albumista - molemmat ovat Kanadasta ja kaikki Angelcorpsen levyt kuulostavat Voivodin ekalta albumilta.

  Tonto kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Okei, en ole moisesta Enkelinraadosta kuullutkaan, täytynee joskus kallistaa korvaa sille. Voivodista vielä: bändi ei kai ole koskaan käynyt Suomessa? Snaken, Awayn ja kumppaneiden keikalle tekisi mieli.

  Tonto kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko kenelläkään nurkissa ylimääräistä Voivodin Outer Limits -levyä? Pitäis saada se levyhyllyyn, ei tahdo oikein levykaupoista löytyä, ainakaan pohjoisesta.