Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Texas Cool Massacre 2004

fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten (3 kommenttia)
Juuri tuli katsottua tämä uusi Texasin Moottorisahamurhat, ja en olisi uskonut että noin lahjakkaasti olivat senkin pilanneet, Leatherfacen karaktääriä myöten. Aiemmin hieman mysteerinen ja jälkeenjäänyt, Ed Gein-tyylinen, omalla tavallaan sympaattinen Leatherface oli 2 metrinen psykopaatti joka heiluu joka otoksessa sen perkeleen sahan kanssa. Yrittääkö tämä uusi versio olla tyylikäs kauhupätkä, vai oliko se "helponnettu" versio nykyteineille jota fanaatikot ovat peljänneet jo pitkän aikaa? Tosi surullista että joku uskaltaa tehdä tällaista sontaa. Mikäli olette katsoneet alkup. version, älkää edes mielenkiinnosta kajotko tähän uutukaiseen. Ja te jotka ette ole katsonut kumpaakaan, saatatte ehkä jopa pitääkin tästä teille vielä tuntemattomasta kulttileffan raiskaajasta.
Nyt voisin alkaa katsomaan anime-porno pätkää ja masturboida mielekkäästi. Se sentään on edes viihdyttävää.

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Alkuperäinen nähty, uusi versio ei kiinnosta. Olivatko teinit tässä uudessa mitenkään sympaattisempia hahmoja? Ainakaan tuossa alkuperäisessä katsoja ei heidän kohtalostaan juurikaan piitannut.

  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En pidä alkuperäistäkään kovin hyvänä elokuvana ja tämä uusi sovitus eii kiinnosta pätkääkään.

  fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Alkuperäinen nähty, uusi versio ei kiinnosta. Olivatko teinit tässä uudessa mitenkään sympaattisempia hahmoja? Ainakaan tuossa alkuperäisessä katsoja ei heidän kohtalostaan juurikaan piitannut.


  Ei nyt oikein voi puhua sympaattisista hahmoista. Mutta heidänkin karaktäärinsä oli pilattu; he ovat juuri sitä mitä kauan pelkäsinkin, "cooleja," pilvenpolttaja teinejä. Jopa Frank, eli tämä pyörätuolihemmo oli uudessa versiossa tosi cool tyyppi jos verrataan alkuperäiseen. Hollywood-kliseinä voi pitää melkein jokaista kohtausta, ja jokaista henkilöhahmoa.