Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

System of a Down

Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten (57 kommenttia)
Tämä Toxicity vaikuttaa todella hyvältä! Vasta äsken hommasin, vaikka levy on jo vuodelta 2001. Onko eka levy samaa tasoa?

+/- saldo : 0 |

    Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ei ole, mutta Steal This Album! pääsee aika lähelle vaikka onkin olevinaan jonkinlainen jämäkooste.

    krapp kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Onko eka levy samaa tasoa?

    Eka levy on ainoa mitä ite oon jaksanu kuunnella. Paljon vaihtelevampaa materiaalia kuin nämä uudemmat. Pidän sitä ehdottomasti parhaana kyseiseltä bändiltä.

    fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Steal This Albumia en oo ite hirveänä jaksanu kuunnella, mitä nyt sitä promo-versiota joskus vuosi sitten. Toxicity jakso viihdyttää jonkin aikaa, mutta se ensimmäinen potkii ja kovaa! Vaikka on kyllästyminen jo melko lailla iskenyt. Jotkut jopa sanovat että SOAD on Dead Kennediesin tyylistä (?) ..eli SOAD olisi "plagioinut" DK:n tyyliä. Itse tuli kuunneltua tuossa taannoin DK:ta, ja kuullosti kyllä siltä tusinapunkilta.

    SOADista puheen ollen, kannattaa tsekata sellanen levy kun Rock Against Bush Vol.1. En ole täysin varma asiasta, mutta taitaapi olla SOAD-solisti Serj Tankianin tuottama. Noh, jokatapauksessa... yllättävän asenteellista punkkia. Voin jopa sanoa tuon, vaikka ei punk juuri kolahda. En osaa sanoa kylläkään eroa Afin, Anti-Flagin jne... välillä. Punk on puuroa korvilleni, mutta kyllä siitä joskus nauttii.

    CosmicJazz kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Toxicity on aivan loistava! Eka levy on kyllä hyvä ja hankinnan arvoinen (midprice-levyhän se on), mutta ei todellakaan samaa tasoa. Toxicityn biisit ovat paljon vahvempia.

    jooxa kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jotkut jopa sanovat että SOAD on Dead Kennediesin tyylistä (?) ..eli SOAD olisi "plagioinut" DK:n tyyliä. Itse tuli kuunneltua tuossa taannoin DK:ta, ja kuullosti kyllä siltä tusinapunkilta.


    DK tusinapunkkia? :o Ok.

    SOADilla ja DKlla on yhteistä lähinnä 'asenne'. Plagiointisyytökset kuulostavat aika kummallisilta.

    EberkJuho kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Bändi on minun mielestä vähän turhan numetal, vaikka ei olekkaan tyyliin hirveästi mitenkään liittyvä. On niillä joitain ihan hyviä lauluja, mutta ei oikeen kokonaisuudessaan ole mun makuun.

    Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ziisus.. tusinapunk-levy Fresh Fruit for Rotting Vegetables on yli 20 vuotta vanha.

    fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minun korviini (melkein) kaikki punk kuulostaa tusinapunkilta ja puurolta. Itse nimittäin olen "mielikuvituksekkaan" musiikin ystävä.

    west kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    SOAD on tämän hetken kovimpia bändejä ja metallimusan pelastaja. Toxicity tuntui alussa aivan uskomattomalta eikä muissakaan ole valittamista. Uusi levy ilmestyy loppuvuodesta.

    Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Itse nimittäin olen "mielikuvituksekkaan" musiikin ystävä.

    Itse tykkään pääasiassa huonosta musiikista.

    Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllähän tuota debyyttiäkin kuuntelee, mutta Toxicity on omassa sarjassaan. Täältä löytyy yllättävänkin paljon erilaisia sävyjä, vaikka ensikuuntelulla mieleen jäikin vain mättö.

    Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Täältä löytyy yllättävänkin paljon erilaisia sävyjä

    Jopa etnisiä sävyjä, ilmeisesti vokalistin ansiosta. Helwetin kova levy.

    waka/jawaka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mezmerizesta ei ole näköjään kirjoitettu riviäkään. Levylautasella se on kuitenkin vieraillut usemmankin käyttäjän toimesta, joten mitä mieltä olette levystä? Itse pidän kovasti - ehkä jopa enemmän kuin Toxicitysta.

    CosmicJazz kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jep, se voi hyvinkin olla bändin paras levy. Aivan loistava. Uskomattoman tarttuvia biisejä.

    Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sekuntiakaan en ole tietääkseni System Of A Downia kuullut (leffoissa on varmaan soitettu?), mutta jo pitemmän aikaa joka puolelta kuuluneen hehkutuksen jälkeen alan olla sen verran utelias että käyn varmaan hakemassa tuon Mezmerizen kaupasta tänään.

    Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En osaa vielä sanoa onko parempi kuin Toxicity...erinomainen levy joka tapauksessa. Vähän helpommalta vaikuttaa tai sitten bändin metkut ovat jo tulleet sen verran tutuiksi ettei yllättänyt sillä tavalla. Onkohan myöhemmin ilmestyvälle Hypnotizelle varattu erilaista menoa?

    CosmicJazz kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllähän Mezmerize on vähän melodisempi ja vähemmän mättöä kuin Toxicity. Veikkaan, että Hypnotizella on kokeellisempaa ja rajumpaa kamaa... ei kai se ihan samanlainen voi olla?

    fitchet kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mezmerize oli minulle pettymys. Levyllä on kyllä älyttömän hyviä yksittäisiä kohtia, mutta kokonaisuudessaan biisit eivät kyllä maistu miltään. Kakkoslaulajan Fred Durst -ulina useimmissa kappaleissa vituttaa eikä huumorikaan iske. Pitää kuitenkin kuunnella Mezmerize vielä muutamaan otteeseen, jospa siitä jotain irtoaisi ...

    Hezzu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En oo uutta levyä (eikä muitakaan bändin levyjä) kuullu ku ohimennen, mutta se kasakkahumppakohta kuulosti hyvältä ja herätti mielenkiinnon.

    EberkJuho kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mitä olen tota uutta levyä kuunnellut, niin siinä lähinnä noi rajummat biisit ovat toimineet, eli B.Y.O.B ja Cigaro. Molemmat ilmeisesti sinkku-biisejäkin.

    Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Heh, aika hullua musiikkia tämä Mezmerize. Pistää hymyilyttämään. Se on kai hyvä asia. Palataan asiaan.

    Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nyt kun tätä on sulateltu jonkin aikaa niin pakko myöntää että onhan tämä aivan loistava levy. Jotkut kohdat käyvät kyllä hieman hermoille, mutta jotenkin kummasti kun levy on ohi niin sen haluaa kuulla taas uudelleen. Mahtava genrejen sekoitus ja laulaja on aikamoinen akrobaatti. Tälläinen noin 35 minuuttia on myös aika täydellinen levynkesto näin intensiiviselle kamalla. Etenkin kun tietää että syksyllä on lisää luvassa. :)

    Rolling Stonesta:
    "Writing long progressive rock in a three-minute-song format -- that's the trick," Serj raves.


    Hyvin sanottu.

    warkke kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ite kuulin kaverilta sitä uutta-pakkohan se oli hommata. samaan härdelliin ostin Toxicityn.Jumalauta!Ei pitkään aikaan ole tullut kuunneltua yhtä innovatiivisia hevipläjäyksiä, helkuta!Mulla meni viimeiset kymmenen vuotta vähintään siinä luulossa, notta mitään uutta ei tule.Olin onneksi väärässä. System of a Downista tuli ekaksi sellainen kiero mielikuva, että vanha YUP kohtaa Slayerin...

    Janus kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kcrimso, ostitko Hypnotizesta DualDisc-version? Onko lisämateriaali kovin kummoista?

    Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kcrimso, ostitko Hypnotizesta DualDisc-version? Onko lisämateriaali kovin kummoista?


    Tavallisen version hommasin. Alkaa pikkuhiljaa väsymään noihin lisämateriaaleihin ja spesiaali editioneihin...

    Ja hieno pakkaus tässä normaalijulkaisussakin on.

    fitchet kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eiiih. Tylsä levy tuo Hypnotize. Alkanu ärsyttään jo nuo maneerit liikaa - ei enää kestä kuunnella. Tasapaksulta kuulostaa vaikka bändi yrittääkin olla aivan jotain muuta. Ehkä joskus muutaman vuoden päästä nuo kaksi uusinta voisivatkin kuulostaa hyviltä lätyiltä :/

    Prodigal kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jooh täytyy muuten yhtyä edellisiin tuosta Toxicitysta. Todella kovaa menoa kyllä. Pitää hommata muita levyjä bändiltä kun on rahaa..

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Toxicity pyyhki metalliskenen pöydän puhtaaksi kerta rykäsyllä ja perässähiihtäjät ovat ostaneet Hypnotizensä jostain Prismasta. Sillä sipuli, kuten Nils Gustavsson sanoisi.

    Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pitchfork on taas yössä ja dissaa Mezmerizen parhaat biisit:

    http://www.pitchforkmedia.com/record-reviews/s/system-of-a-down/mezmerize-hypnotize.shtml


    jooxa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pitchfork on taas yössä ja dissaa Mezmerizen parhaat biisit:

    http://www.pitchforkmedia.com/record-reviews/s/system-of-a-down/mezmerize-hypnotize.shtml


    Ovat kuitenkin oikeassa Malakianin äänestä ja bändin lyriikoista.

    Leppari kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Toxicityn ilmestyttyä se veti kyllä jalat alta aika napakasti ja yhdessä Primal Screamin Exterminatorin kanssa ne muodostavat tämän vuoskymmenen oleellisemmat levyt (kärjistäen). No odotukset Mesmerizeen oli aika korkealla. En tiedä vaikuttiko se uskomaton hypetys ja ylistys negatiivisesti asenteeseeni mutta Mesme oli hyvin suuri pettymys.

    Tuossa pari kuukautta on mennyt koskematta levyyn ja päätin pölyn laskeuduttua ottaa Mesmen uudelleen kuunteluun. Mutta mutta... B.Y.O.B kuulosti ihan karseelle alussa mutta nyt se on melkein koko levyn paras biisi, ilman sitä karseeta renkutusta siinä välissä. Revenga on taas paras, johtuen varmaan siitä että se muistuttaa eniten vanhempaa SOADia. Radio/Video on ihan kelpo kipale. Ja kokaiinibiisikin jyrää eteenpäin hyvällä biitillä. Mutta sitten!

    Mitä helvettiä? Cigaro/Violent Pornography. Ihme renkutuksia joihin kyllästyy hetkessä. Onhan niissä ihan hauskat sanat joita junnut voi kännissä hokea ”My cock is bigger than yours” ja ”Everybody fucks”. Hurjaa ja ihQua. Hauskaa saa olla mutta pakkoko sitä on noin alleviivata ja vetää ihan pelle -tyylillä? Ja sitten se ”huba” vasta alkaakin. Question... SOAD meets Sonata? Sad Statuessa on kyllä jo yritystä mutta sekin menee ihan huti eikä jää mieleen. Ja mikä saatana toi Old School Hollywood on? Voisiko joku selittää minulle mikä jippo siinä on? Jos se on tarkoitettu vitsillä niin se naurattaa yhtä paljon kuin Pulttibois. Ja sit se finaali. No ok. Toxicitylla oli Aerials ja Mesmerizellä Lost in Hollywood. Mutta ei siitä sen enempää. Ei viitsi sotkea niin hienoa asiaa kuin Aerials tuon moskan kanssa.

    Ja kyllä, se kakkosvokalistin kimitys vituttaa aivan helvetisti. Olisivat antaneet Tankianin hoitaa ne vokaalit. Jossain musalehdessä kehuttiin kuinka Malakian tuo mukanaan syvyyttää SOADin äänimaisemaan. Osittain oli oikeassa sillä aika syvältä se on.

    Mesmerize on ylivoimaisesti SOADin huonoin levy mutta ei se mitään koska kansa ostaa ja kuuntelee kiimassa sillä onhan SOAD nyt sitä ihan kuuminta hottia.

    Vittu.

    Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Heh, onpas huvittavaa kun true-fänit ottaa kipinää kun "omasta" bändistä onkin tullut koko kansan suosikki. Elämä on kovaa.

    Leppari kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Heh, onpas huvittavaa kun true-fänit ottaa kipinää kun "omasta" bändistä onkin tullut koko kansan suosikki. Elämä on kovaa.


    Niin no jos luki minun viestin viimeisen kappaleen ainoastaa niin tuolla tavalla voisin kuvitella :?

    Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo en mä ehdi lukemaan kuin vikat kappaleet kun Pelikorsu vie kaiken ajan. Pitää tahkota nyt urakalla kun se on uusi ja tuore juttu ennenkuin kaikki tavispeelot löytää paikan. :)

    Leppari kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No nuo pelit on jo vaikka kuinka "wanhoja". :mrgreen:

    DrethegenjeshKing kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    jostain Prismasta

    Itse ostin Mezmerizeni Anttilasta :D

    Ja johan kolahti. Toxicitya toki olin kuullut ja hyvä levyhän se oli, mutta en silloin kokenut sitä mitenkään mullistavaksi. Mezmerize oli kaahailuista ja koukeroista huolimatta kuitenkin helposti omaksuttava levy ja sen tiimoilta tuli sitten tarkasteltua Toxicityäkin vähän tarkemmin, joka paljastui myös oikein loistavaksi levyksi.

    Hypnotizen ostin jo oikein levykaupasta, mutta mutta...
    Muutamia kuuntelukertoja on takana ja levy alkaa vähitellen hahmottumaan. Vähän väkisin väännetyltä tämä kuulostaa Mezmerizen jälkeen. Kyllähän Hypnotizeltakin hyviä kappaleita löytyy, mutta enemmän tämä ylijäämämateriaalilta vaikuttaa kuin Steal This Album!.

    Sami kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Toxicityn ilmestyttyä se veti kyllä jalat alta aika napakasti ja yhdessä Primal Screamin Exterminatorin kanssa ne muodostavat tämän vuoskymmenen oleellisemmat levyt (kärjistäen).


    Lainatakseni Sunilan sellutehtaan entistä toimitusjohtajaa; "Sallikaa minun nauraa".

    Leppari kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0


    Lainatakseni Sunilan sellutehtaan entistä toimitusjohtajaa; "Sallikaa minun nauraa".


    Nauru pidentää ikää.

    warkke kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Leppari märsää, hih! Ihan hyvin, ei siinä mitään. Ite ei vaan jaksa enää stressata siitä millä perusteella porukka ostaa/kuuntelee levyjä/bändejä...

    Leppari kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Leppari märsää, hih! Ihan hyvin, ei siinä mitään. Ite ei vaan jaksa enää stressata siitä millä perusteella porukka ostaa/kuuntelee levyjä/bändejä...


    Ei jaksa aina laitella niitä hymiöitä. :wink: Mutta eniten siinä märsysi se että menin uskomaan kaikkea sitä hypetystä ja tuhlasin muutenkin vähistä opiskelijatuista vuoden pettymykseen. (tähän kohtaan ne "menisit töihin" -huomautukset)

    Lainaan vielä loppuun erästä oranssitakkista selostajaa nyt liittäen sen musiikkiin. "Musiikkia ei tarvitse ottaa vakavasti mutta vakavasti otettuna se on paljon hauskempaa" :wink:

    warkke kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    joo, samassa veneessä on oltu, ja ehkä vieläkin. kyllähän semmonen risoo, jos kauan odottama levy onkin omasta mielestö täysin pska. Muuten, mulla oli yks kaveri opiskeluaikana, joka ostii sen yhden levyn vuodessa, suurinpiirtein.sitten se aina toitotti-tän on pakko olla hyvä! Pakko olla hyvä, kun kerran osti...

    En minä ainakaan ketään töihin pakota: Ei terve mies töitä kaipaa...

    fitchet kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    System of a Downin Hypnotize myi kultaa

    http://www.kaleva.fi/plus/index.cfm?j=527527

    Prodigal kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kaleva on aina ajan hermolla.

    Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tässä Hypnotize arvostelussa sanotaan asiat niin kuin ne ovat: http://www.stylusmagazine.com/review.php?ID=3630


    EberkJuho kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Omasta mielestäni Hypnotize toimii noista kahdesta uudesta albumista paremmin, tosin ei Hypnotizekaan mitenkään über-hyvä ole myöskään.

    DrethegenjeshKing kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tässä Hypnotize arvostelussa sanotaan asiat niin kuin ne ovat: http://www.stylusmagazine.com/review.php?ID=3630


    Juu.. vähän noin se minunkin mielestäni on.

    Pekko kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Terve vaan kaikille! Oon 46-v starikka, ja mulle kyseinen bändi tutuksi vähän vahingossa. 2005 syksyllä rupes YleX soittaan kappaletta Hypnotize, mikä jäi tietty päähän soimaan. Kyselin tyttäreltä mikä bändi mahtaisi olla kyseessä. Oli "kiva " kuulla, että hyllystä löytyi jo kolme asiaanliittyvää äänitettä,eikä meikä tiennyt asiasta mitään. Olin itse jopa ostanut Mezmerize-kiekon! Nyt on sitten tullut kuunneltua ja vertailtua neljää eri äänitettä, ja mun korvissani Mezmerize kuulostaa parhaalta. Hypnotize ei yllä aivan samalle tasolle. Nämä olivat vanhan miehen mielipiteitä,eikä niille tule antaa suurta painoarvoa! Vielä en kuitenkaan suostu Radio Novan kuuntelijaksi!

    warkke kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pekko, olet asioiden ytimessä! :D

    waka/jawaka kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Debyytti kuulostaa aika hyvältä.
    Ehdin jo Hypnotizen myötä kyllästyä koko System of a Downiin, mutta tämä levy tarttui käteen Anttilan hyllystä ja on palauttamassa intoani bändiin.

    PeeHoo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jahas, hyvä tietää. Se onkin ainoa mikä vielä puuttuu.

    Tohtorille, Lepparille ja muille alkuperäisfaneille pahoittelut siitä, että SOAD:n katu-uskottavuus on laskenut sitä mukaa kun allekirjoittaneen kaltaiset tavikset ovat löytäneet bändin. :wink:

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tohtorille, Lepparille ja muille alkuperäisfaneille pahoittelut siitä, että SOAD:n katu-uskottavuus on laskenut sitä mukaa kun allekirjoittaneen kaltaiset tavikset ovat löytäneet bändin. :wink:

    Mä olenkin vaihtanut jo ajoissa Blood Stained Bootsien kuunteluun, jonka voimin katu-uskottavuus on taattu pitkälle tulevaisuuteen..

    retrou kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sitä mää oon miettinny että mitähän tämän kevyen musiikin laulu- ja soitinyhtyeen nimi
    tarkoittaa.

    Leppari kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jahas, hyvä tietää. Se onkin ainoa mikä vielä puuttuu.

    Tohtorille, Lepparille ja muille alkuperäisfaneille pahoittelut siitä, että SOAD:n katu-uskottavuus on laskenut sitä mukaa kun allekirjoittaneen kaltaiset tavikset ovat löytäneet bändin. :wink:


    Kyllä se katu-uskottavuus tipahti lähinnä tuosta moskaisesta tuplalevystä. :wink:

    Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sitä mää oon miettinny että mitähän tämän kevyen musiikin laulu- ja soitinyhtyeen nimi
    tarkoittaa.

    Ekan levyn takakannessa on runo nimeltä Victims of Down, ja System of a Down on siitä muunnelma. En tiedä, mitä down tarkoittaa tässä yhteydessä, koska en ole lukenut runoa, mutta down voi tarkoittaa esim. vankilaa tai heroiinia.

    JPP kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä se katu-uskottavuus tipahti lähinnä tuosta moskaisesta tuplalevystä. :wink:
    Mahtaako mistään päin nettiä löytyä suht ajantasaisesti ylläpidettyä listaa siitä, mikä on katu-uskottavaa kuunneltavaa. Ei sen puoleen että sillä mitään vaikutusta levyhankintoihini olisi, tuli vaan mieleen. Pääsääntöisesti pyrin ostamaan ja kuuntelemaan musiikkia, joka omiin korviini kuulostaa hyvältä. Tähän voisi hymiöitä laittaa mutta eiköhän se muutenkin käy ilmi että en ihan kamalan tosissani ole, paitsi musiikkimakuni suhteen, joka on siis hyvä. Omiin tarkoituksiini jopa parempi kuin kenenkään muun vastaava.

    Lerxst kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Katu-uskottavuus on kielletty sana vuonna 2006!

    Minä en ole millään päässyt tähän bändiin tykästymään, en niin millään. Olen kyllä yrittänyt. Ei voi mitään. En tykkää. Sama homma jotenkin kuin Toolin tai Meshuggahin kanssa. Ei mene niin ei mene. On kuin narua työntäis.

    Rocky kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ekan kerran kuulin SOADista kun tv:ssä oli Lista ja siinä oli B.Y.O.B.-musavideo. Muutaman biisin kuuntelun jälkeen hankin kaikki albumit. Tähän asti kaikki albumit löytyy. Mun mielestä SOAD:n paras biisi on tähän asti Highway song...ehkä. On niin monta hyvää.