Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

16 hyvää syytä välttää vihanneksia --- grillaa koko kesä!!!

Lerxst kirjoitti noin 20 vuotta sitten (8 kommenttia)
Näin kesälomien alla on syytä keskustella hetkinen vakavasti.

Seuraavat tosiseikat puoltavat vahvasti näkemystä, jonka mukaan vihanneksia ei pitäisi keittää tahi ylipäätänsä syödä lainkaan:

1) Jos Jumala olisi halunnut vihanneksia keitettävän, ne kasvaisivat kuumissa lähteissä.

2) Ajattelepa tätä: Jos keität elävän kukkasen, sitä sattuu ja se kuolee.

3) Jos puraiset elävän vihanneksen kahtia, sitä sattuu ja se kuolee. Tätä hirmutekoa voi verrata jo kannibalismiin. Vegebalismia.

4) Suurin osa vihanneksista kasvaa maassa, jossa on tai on ollut paskaa, sekä kuolleiden vihannesten muumioituneita osia.

5) Makkaraan ei satu lainkaan paistettaessa, sillä se on jo
valmistusvaiheessakin ollut jo valmiiksi kuollut.

6) Lapsena kasveja kerättiin kirjan väliin, ei jääkaappiin.

7) Petoeläimetkin syövät vain nälkäänsä. Jos olet huolehtinut riittävästä lihan saannista päivän aikana, ei tule nälkä eikä sitten tarvitse syödä viattomia vihanneksia huvin vuoksi.

8) Pakastevihannekset on tarkoitettu herätettäväksi henkiin vuonna 2112, jolloin pelastava tuholaisrokote on toivottavasti jo keksitty. Vihannesten omaiset eivät pidä lainkaan ajatuksesta, että puolustuskyvyttömiä sukulaisia keitetään padassa moraalittomia mässäilyjuhlia varten.

9) Keittopataan joutuva kukkakaali on kuin haisunäätä --- vaaran uhatessa se päästää ilmaan pahanhajuisen myrkkypilven.

10) Kunnon makkara on yleensä luonnonkuoressa. Kurkku esimerkiksi on muovikuoressa, joka tarpeettomasti kuormittaa luontoa. Suosi luomua!

11) Jos poimit vihanneksen jääkaappiin ja pidät sitä siellä pitkän aikaa vangittuna, sille tulee kova koti-ikävä ja se suorastaan homehtuu kuoliaaksi.

12) Vihanneksissa ei ole yhtään rasvaa. Ne pikemminkin imevät sitä itseensä ihmisen elimistöstä, jos sinne sattuvat joutumaan. Ihminen kuolee, jos rasva loppuu.

13) Vihannekset ovat kuin huume, varo niitä. Vaikka söisit kuinka paljon, nälkä ei vaan lähde millään. Se on petollista, sillä tämä huumaava kasvientsyymi johtaa juuri salakavalasti rasvan loppumiseen ihmisessä, jolloin ihminen kuolee.

14) Jos syöt vain vihanneksia ja juot viinaa, tulet kovaan humalaan, sillä kasvit imevät laimentavat nesteet pois, mutta eivät huoli alkoholia. Saatat aiheuttaa itsellesi ja elimistöllesi paljon vahinkoa läträämällä vihannesten kanssa. Tämä
on itse asiassa osa kasvien ihmisenvastaista salajuonta. Kunnon pihvi ja valkuainen suojaavat elimistöä viinan vahingoilta. Jos taas läträät vihanneksilla etkä siitä syystä juo viinaa, tulet surulliseksi ja vihaiseksi, sillä ilo ilman viinaa on tunnetusti vain teeskentelyä.

15) Jos viinaan sekottaa kasviksia, siitä tulee myrkyllistä (absintti).

16) Melkein kaikki eläimet märehtivät vihanneksia. Katso minkä näköisiä ne ovat.

+/- saldo : 0 |

  darshan kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0


  15) Jos viinaan sekottaa kasviksia, siitä tulee myrkyllistä (absintti).  Mistä saa lihaviinaa?

  Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Suht luotettavasta lähteestä (jota minulla ei ole lupa kuitenkaan paljastaa) olen kuullut että teekkarit olisivat joskus vuosikymmen tai kaksi sitten onnistuneet tekemään vappuna makkarakiljua kaikkien muiden juominkien ja luontevampien kiljutarpeiden loputtua. Kuulostaa herkulliselta.

  Lerxst kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onnistuisiko jos laittaisi pataan vettä, lihaliemikuutioita, sokeria ja hiivaa? Kansi päälle ja proteiinipoika porisemaan... Kuukauden kuluttua herkulliset rasvakännit? :roll:

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voihan lihaa uittaa viinassa, se säilööntyy aika hyvin. Kuten biologian näytteet sppriissä. Ei se siitä liukene.

  Pseudonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ...olen kuullut että teekkarit olisivat joskus vuosikymmen tai kaksi sitten onnistuneet tekemään vappuna makkarakiljua kaikkien muiden juominkien ja luontevampien kiljutarpeiden loputtua.

  Tiedän amiksia jotka muutama vuosi sitten tekivät kiljua bensakanistereissa...Tuli sitä koomaa itsekin kulaus maistettua, ja voin sanoa 95e:n aromin olleen voimakas. Tiedä vaikka olisivat käyttäneet bensatilkkaa kiljunsa juurena.

  PeeHoo kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sen jälkeen kun kuulin Stevie Wonderin "The Secret life of Plants" -levyn, en ole vihanneksia syönyt.

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tommonen yhteenveto tuli mieleeni, kun vuosia sitten VARKin ruokalassa paikkakunnan avohoitopotilas änkesi tiskille ja kysyi "Onko mitä ruokaa, missä eioo lihaa?" ja täti tiskin takana sanoi että "On, kalakeittoa." johon taas ensinmainittu, että "Siinähän on kalan lihaa!"... no jatkoin vielä tätä ajatusta sarjakuvassani, että täti tiskin takana olisi seuraavaksi tarjonnut lanttulaatikkoa, johon taas avohoitomannekiini: "No mutta siinähän on lantun lihaa!!!"

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

  3) Jos puraiset elävän vihanneksen kahtia, sitä sattuu ja se kuolee. Tätä hirmutekoa voi verrata jo kannibalismiin. Vegebalismia.

  Vai jos kasvin syöjä on itsekkin vihannes..

  Triffidien kapina!