Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

psykedeelinen satu

Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten (2 kommenttia)
(Tämän sadun tarjoaa teille #proge-kanavan väki, olkaa hyvä.)


Olipa kerran pikkupeikko progemaassa, joka löysi taikasienen. Jalkasienen? Jalkasilsan, taikajalkasilsan. Taikajalkasilsa puhui peikolle. Mitä se sanoi?

"Haluatko sinäkin silsan peikkoseni?"

Peikkoa alkoi hieman pelottaa, hän ei olisi halunnut silsaa kovin mielellään. Peikko sanoi: "Vain salsaa kiitos. Ranskalaiset on kylmiä. Koroista puhumattakaan."

"Mutta näillä hollannikkailla voit tanssia rumbaa."

Sitten se vihelteli jatsia ja se on progemaassa paha.

Mutta silsaakin alkoi jatsittamaan ja sitten olikin piru merrassa kun maakin tärisi.

"Vanha salsa janottaa", tokaisi peikko.

Silsan ja peikon jatseilut toimivat sadetanssin tapaan ja pian ukkonen jyrisi progemaassa. Akkanen ei kuitenkaan hommasta tykännyt. Ei, ei tykännyt ei. Hän soitti progemiliisin paikalle. Peikon paikalle. Hammas sellaisen.

Joka sanoi: "Paikallinen nimikauhu tulee ellei maissi lopu."

Mutta maissi oli jo loppunut. Minimaissi saa luvan kelvata, grilliin vaan. Odottamaton tapahtui, jazz ruokki pellot nektarillaan ja maissi kasvoi. Se oli progemaissia! Progemaista progemaissia progressiivisessa maassa. Se kehittyi fuzziksi, jonka Mike Ratledge tunki urkuunsa ja lähti siskonsa kanssa Turkuunsa. Jossa Matti ja Teppo jo odottelivatkin. Kaapin takaa löytyi yllättäen nainen, joka lauloi kuin Yoko Ono. Sitten Flo & Eddie tuli ja laittoi sen pussiin just niinku Fillmoressa Lennonin silmien alla. Yleisö vaan nauraa ja syö progemaissia. Frank luuli että yleisö söi lunta ja alkoi laulamaan Don't eat that yellow snow. Watch out where's the whipping post. Greg Allman tuli paikalle ja huomasi paaluaan käytettävän hyväksi.

Joo, mutteihan ne eskimot mitään englantia tajunneet. Söivät lunta. Luulivat mehujääksi. Tavallaan olikin.

Tässä vaiheessa peikko oli jo niin sienissä että putosi kärryiltä. Ja kaikki elivät elämänsä onnellisina loppuun saakka. Sen pituinen se.

ps: Peikko oli kuitenkin kokenut sienestäjä, pudotus johtui kärryjen pettämisestä.

+/- saldo : 0 |

    Pseudonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    :!: Aika kovaa kamaa :!:

    aloc kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    ... Ja tähänhän ei voi muuta sanoa kuin narrow tits.