Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Melissa Etheridge, Mylene Farmer ja Loreena McKennitt.

Jarpie kirjoitti noin 20 vuotta sitten (4 kommenttia)
Näin progen ja metallin vastapainoksi tulee joskus kuunneltua kevyempää musiikkia.

Eräs ystäväni tutustutti minut näihin kolmeen loistavaan naisartistiin, varsinkin Melissa Etheridge ja Mylene Farmer iskivät kovaa. Mylene Farmer on ranskassa suosittu mutta muualla tuntematon naislaulaja, tekee kevyttä mutta ah niin kaunista ranskankielistä loistavaa musiikkia.

Melissa Etheridge on varmaan suomessakin tunnetumpi nimi, tulin tilanneeksi CD-Wow:sta hänen uusimman levynsä Lucky, sekin iski kyllä aika kovaa joten pitänee jossain välissä tilata aikaisemmatkin.

Loreena McKennitt on puoliksi Irlantilainen ja Skotlantilainen keltti/folkvaikutteista tekevä naisartisti, hänen musiikkia en ole kahta levyä enempää kuullut mutta lupaavat kyllä hyvää.

+/- saldo : 0 |

    Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joskus ekan levyn aikohin näin Etheridgen esiintyvän telkkarissa vain akustinen kitara säestyksenään ja numero herätti roisiudellaan mielenkiinnon. Paljon myöhemmin sitten hankin yhden levyn (Never Enough) mutta se ei innostanut, vaan oli aika tylsää radiorokkia. Tiedä sitten niistä muista levyistä...

    Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Loreena McKennitt on hieno artisti. Etenkin levyihin The Mask And Mirror ja Book Of Dreams kannattaa tutustua. McKennittin levyissä on kelttisävyjen lisäksi mukavasti vaikutteita muustakin etnisestä musiikista ympäri maailmaa ja välillä mukana on ripaus rokkiakin. Ja yleensä hänen levyissään on myös loistavat soundit.

    Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Loreenalta olen kuullut The Mask and Mirror -levyn. Kyllä se ainakin Enyan päihitti. :wink:

    Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

    Näin progen ja metallin vastapainoksi tulee joskus kuunneltua kevyempää musiikkia.

    Hmm.. joo, hermobalsamina toimii St. Etienne, Cardigans, sekä bossa nova kuten Bebel ja Astrud Gilberto. Lisäksi löytyy epämääräinen kasa levyjä otsikolla 50-60 -lukujen lounge-musiikki.