Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

viirus

sunshine kirjoitti noin 20 vuotta sitten (10 kommenttia)
Mulla on mun kannettavassa "Dialer" viirus..onko kenelläkään mitään tietoa tästä tai kokemuksia?

+/- saldo : 0 |

    fitchet kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No siis, etkö saa sitä pois millään ohjelmalla? En oo koskaan törmännyt ko. virukseen. Mistä on tullut? Tietoa? Mikä palomuuri mikä virustorjunta?

    Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Dialer.Aconti?
    Se on enenpi troijalainen kuin virus. Etsi Ancoti.exe niminen tiedosto ja poista se alkuun.

    Markkutapio kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Uudenmallin kännyköissäkin alkaa esiintyä viruksia ja vakoojaohjelmia. Kai se on pian hommattava näihinkin virustentorjuntaohjelma.

    http://www.taloussanomat.fi/page.php?page_id=95&news_id=200621649&rss=2i


    harmaa kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jos välttämättä haluaa kasvattaa suomalaisen (ja muunkinmaalaisen) teknologia- ja it-teollisuuden osakkeenomistajien kukkaroita niin sen kuin vaan ostelee uusimpia hittikännyköitä ja niihin sitten virustorjuntaa ja muuta.
    Mutta niin kauan kuin pelkillä puhelin- ja tekstiviesti-ominaisuuksilla varustettuja "perusluureja" saa niin voi -- mikäli itsetunto kestää -- touhuilla sitten antiikkisella mallilla. Jossa ei ole kiireessä tehdyn kvartaalipuhelimen lastentauteja ja bugeja myöskään. Tuttu osti hetki sitten uuden hienon mokian, uusimpia malleja, vei juuri kolmannen kerran puhelimen huoltoon kun ei se suostu alkuunkaan toimimaan.

    /oma tulkinta alkaa: Pörssiyhtiöille on tärkeätä esitellä kvartaalittain uusia hienoja malleja ja tulosennusteita osakkeenomistajille, jotta kurssikehitys olisi suosiollinen. Tärkein on yhtiön markkina-arvo. Se mitä se todellisuudessa saa aikaan, on toissijaista. Vähän kuin pokerissa bluffaaminen: sillä ei ole merkitystä, millainen käsi sinulla oikeasti on, vaan se, mitä muut kuvittelevat sinulla olevan. /oma tulkinta loppu

    Astro kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mulla on kännyköiden(kin) kanssa se periaate, että niin kauan kuin vanha toimii, en osta uutta. Nyt on moitteettomasti toiminut Nokian vanha luuri (en edes tiedä mallia) vuositolkulla. Akku on vaan pitänyt välillä vaihtaa.

    Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mä ostin viimeksi vajaa vuosi sitten lentoasemalta kolmitaajuuspuhelimen hintaan 129 e, kun piti lähteä merten yli taas kerran. Kaikkein halvin nokialainen, ei mitään halvatun kameroita, pelejä tai mp3-soittimia vaan ihan oikea PUHELIN jolla voi SOITTAA ja LÄHETTÄÄ TEKSTIVIESTEJÄ. En minäkään tiedä mikä malli tää on, mutta toimii!

    iikori kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Meikä kuuluu siihen todella minimaaliseen vähemmistöön eli
    en omista kännykkää. Helvetin hyvin pärjää ilmankin. Muilla perheenjäsenillä semmoinen toki löytyy eli 3 on perheessä

    MZ kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minä laitoin äitini ostamaan itselleni uuden kännykän viime vuonna joululahjaksi, kun edellinen nokialainen hajosi. Sitä edeltävä oli sellainen mieluiten selässä kannettava ruotsalainen.
    Nyt on joku Siemens-malli.
    Puhelimen tärkein ominaisuus lienee, että sillä pystyy puhumaan. Ja tekstarien lähetysmahdollisuuskin kohtuullisen tärkeää. Muilla ominaisuuksilla ei tee mitään.

    Janus kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Muilla ominaisuuksilla ei tee mitään.

    Herätyskelloa käytän. Minunkin kännykkäni on aika vanha ja simppeli - saa ollakin.

    Lerxst kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Muilla ominaisuuksilla ei tee mitään.

    Herätyskelloa käytän. Minunkin kännykkäni on aika vanha ja simppeli - saa ollakin.


    Kun ei ole mitään kukerruksia tai multimediaa, ei ole viruksiakaan. Kellotoimintoja käytän minäkin, en muuta. Kaikki mediahärpyttimet ovat turhaakin turhempia. Puhumattakaan jostain kultakoristeluista tai mammutin esinahasta tehdyistä koteloista.