Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Mikä kotimainen bändi?

Pavel kirjoitti noin 19 vuotta sitten (5 kommenttia)
Kuulin tuossa keväämmällä radiosta - kenties Metalliliitossa - biisin, jossa uskomatonta kyllä laulettiin puolet biisistä englantia ja puolet suomea. Kuuntelin englanninkielistä, toimivaa ja polveilevaa hevimeinkiä sisältänyttä biisiä mielenkiinnolla ajatellen "hyvä meininki, mikähän bändi..", kun järkytyksekseni kieli vaihtui kesken biisin suomeen. Ensijärkytyksestä toivuttuani diggasin biisistä vielä enemmän, sen verran omaperäiseltä ratkaisulta tuo kuulosti.
Eli mikähän bändi on kyseessä? Piti laittaa nimi mieleen tarkempaa tsekkausta varten, mutta enää en muista muuta kuin että se saattoi olla joku tyyliinsopiva hevinimi kuten Saha, Kirves jne. mitä niitä työkaluja nyt onkaan.

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Noista vihjeistä tuli ensimmäiseksi mieleen Kilpi, mutta ainakin toistaiseksi heidän materiaalinsa on ollut kokonaan kotimaaksi laulettua.

  fitchet kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Viikate? <--No ei taatusti...


  ps. Kilpi on kamalaa

  Viukkis kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kiuas?

  CosmicJazz kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Turisas?

  Pavel kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kiuas?

  No, nyt tärppäsi, Kiuashan se. Kiitos infosta. Yhtyeen kotisivuja silmäillessäni törmäsin "Across The Snows"-biisin lyriikoihin josta tuo suomenkielinen osuus löytyi ja mp3-klippiin samasta biisistä.
  En osaa yhtyeestä tai sen hyvyydestä enempää sanoa, mutta tuo ainakin toimii ihan kybällä.