Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Quote-tyyli

Doc.B.D kirjoitti noin 21 vuotta sitten (2 kommenttia)
Hieno viritys tämä.. mutta IMHO tapa, jolla quote-
esitetään pidentää sivuja turhan paljon. Olisiko mahdollista että lainattu teksti olisi suhteessa pienenpää kuin varsinainen viesti ja että erotinviivan ja tekstin välissä ei olisi niin paljon tyhjää. Tämä ei nyt siis ollut mikään reklamaatio, vaan havainto. Hmm.. mutta olikos mulla säädetty joku isompi fonttikoko, kun katselen tätä pääasiassa montusta, jonkaa näyttöreso on 1280X1024. Enpäs taida tarkistaa nyt..

+/- saldo : 0 |

  Anonyymi kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei. Huomasin itsekin tuon ison välin ja tutkiskelin olisiko mahdollista sitä pienentää, mutta kovin yksinkertaisesti homma ei ole toteutettavissa johtuen käytetystä tavasta formatoida tekstiä tietokannasta html:n sekaan. Eli tuossa pitää koodata uudelleen pari formatointifunktiota, mitkä sitten vaikuttavat koko foorumiin. Taidanpa keksiä tuohon jonkun virityksen jahka ehdin.

  Kiitos kuitenkin kommentista. :)

  Edit : Enpä ollutkaan omalla koneellani. T: Jake\n[Muokattu 6/10/2002 / Jake]

  Jake kirjoitti noin 21 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo. Ei pitäisi varmaan antaa lausuntoa ennenkuin tutkii asiaa useampaan otteeseen. Päivällä tuota ongelmaa ihmettelin jolloin se vaikutti erityisen monimutkaiselta. Toisella vilkaisulla ongelma ratkesi ainakin väliaikaisesti klunssilla, joka toivottavasti ei räjäytä koko foorumia. Nyt lainatun tekstin ja loppuviestin väliin jäävä tyhjä tila on lähinnä kiinni siitä, kuinka monta rivinvaihtoa viestin kirjoittaja hakkaa viimeisein "quote" tekstin ja oman tekstinsä väliin.

  Kommentteja jos nykyratkaisussa on vielä viilattavaa...