Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

7Lives Xposed

aloc kirjoitti noin 19 vuotta sitten (2 kommenttia)
Onko kukaan katsellut tätä Sub-Tv:ltä? Ei helvetti kuinka hyvää viihdettä!

Lempihahmoni on 'skeittari' Ten, joka yhdessä jaksossa totesi jotakuinkin seuraavasti: "Mä jätin collegen kesken ja muutin Himalajalle mietiskelemään. Siellä mä luin ihmiskunnan 100 tärkeintä teosta ja kyllä mä oon nyt mielestäni fiksumpi kuin kukaan tuntemani henkilö."

Musta dooris Xiomohra sai juuri "60-miljoonan elokuvan diilin". Hänen päätään vaivaa myös se että onko hän lesbo vai hetero kun hän nai vähän molempia.

Musta kaveri Antwan kärsii drunken ragesta. Runkku punatukka poju jonka nimeä en muista taas seurustelee huoran kanssa, joka hyydyttää pojua täysillä tämän vaatiessa tytöltään seksiä --"onko sulla rahaa?"

--Niille jotka ei tiedä mitä höpötän: 7 lives on Devinn Lanen (itsekin paneskelee sarjassa) kokoama "internet projekti". Eli big brotheria, jossa nussitaan. Playboy Tv otti ohjelman kanavalleen ja luonnehtii sitä "seuraavaksi askeleeksi tosi tv:ssä". Ohjelman ekaa tuotantokautta esitellään juuri Subilla lauantaisin siinä yhden kieppeillä. Oi voi.

oi voi.

+/- saldo : 0 |

    olcoon kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo eihän tämä ole kuin yksi aivoton tositv-paska lisää ohjelmistoon, mutta kyllä tätä seuraa huomattavan paljon suuremmalla kiinnostuksella kuin muita ei ihan näin räväköitä 8)

    Aranwe kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Näyttelijät ovat kuulemma aloittelevia pornotähtiä ja saivat ohjeet naida niin paljon kuin vain ehtivät.