Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Rush remastereita lisää...

Lerxst kirjoitti noin 16 vuotta sitten (10 kommenttia)
COMPLETELY REMASTERED!
For thirty years, Rush has been one of the biggest rock bands in the world, filling arenas, selling tens of millions of albums and playing songs with which a generation of rock fans came of age. They are currently celebrating this remarkable anniversary with another record-breaking sold out world tour and their brand new collection of classic cover songs, Feedback. And, to further mark this milestone, the band’s four classic Atlantic studio albums have now been completely remastered and are being reissued at a special low price. Their 1989 Atlantic debut Presto, 1991’s Roll The Bones, 1993’s Counterparts and 1996’s Test For Echo have sold over four million copies and comprise an essential chapter in the history of these visionary rock legends.

Remastered by Adam Ayan at
Bob Ludwig’s Gateway Mastering Studios, Portland, ME
30th Anniversary US tour runs through August 22


Tuommoista uutista siis rush.com pukkaa.

Nyt taas vähän epäilyttää... remastersit noinkin "tuoreista" levyistä? Ja miksi ihmeessä? No, Roll the bonesiin voisivat tehdä vähän syvyyttä lisää - ja CP sekä T4E kaipaavat synaa... Mutta ei sitä taas remasteroinnissa varmaankaan tehdä... :lol: Vähän on tässäkin hommassa nyt pointti hukassa...??? Kyllähän muutkin (tai levy-yhtiöt) ovat remasteroituttaneet tuoreitakin levyjään ilman sen kummempaa vaikutusta (ainakaan omiin korviin). Koskahan tämä homma menee siihen, että julkaistuaan uuden levyn - tuleekin remasteri jo heti seuraavana vuonna???
Kraah. Uutisia oikeasta uudesta Rush-albumista tässä kaivataan, helevata. Hmpf.

+/- saldo : 0 |

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllähän tuo vähän rahastukselta vaikuttaa. Presto ja VT ehkä kuulostaisivat jonkun mielestä paremmilta remasteroituina. Itseäni ei tuo Preston paljon puhuttu "ohkainen" soundi ole koskaan häirinnyt.

  Counterparts ja T4E kuulostavat omaan korvaani kyllä ihan hyviltä joten en ymmärrä tarvetta niiden remasterointintiin.

  Nythän sinunkin Lerxst kannattaa odottaa että ne julkaisevat pian Feedbackin remasteroituna, joten ei kannata juosta heti kieli pitkänä levykauppaan. ;)

  harmaa kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun Rushin levyistä tuli tuossa joitakin vuosia sitten remasterit, hankin tietoisesti Grace under Pressuren remaster-version. Sillä se alkuperäinen GuP on äänimaailmaltaan vähän lattea, levyä pitää kuunnella tarkkaan mieluiten kuulokkeilla että kaikki uskomattomat hienoudet erottuvat. No, remaster oli karvas pettymys. Soundimaailmaa on kyllä kuultavasti muutettu hieman selkeämmäksi mutta muutos on niin olemattoman pieni, että harmitti koko remasterin hankinta. Muiden Rush-remasterien hankinta unohtui siinä vaiheessa, kun kuulin Retrospective I ja II -kokoelmat. Jos näille kokoelmille oli koottu remasteroituna Rushin parhaat biisit niin noistahan huomaa, ettei remasteroituja kannata hankkia jos alkuperäiset CD-julkaisut ovat jo ennestään hyllyssä (kuten minulla tietenkin on). Näiden kokemuksen perusteella uskalltan sanoa, että Rushin remasterit ovat jo perinteisesti olleet silkkaa rahastusta. En osta...

  EDIT: Tosin joo pyörränpä sitten sanojani... Presto on yksi kaikkien aikojen suosikkilevyjäni Rushilta mutta kieltämättä sen soundi on aika ohut. Sen haluan kuulla remasterina, en tiedä hankinko sitten kuitenkaan vielä.

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä aion Preston ostaa ihan vaan huvikseni. Se on aivan TOTAALISEN KIPEÄN HYVÄ levy ja jos se saadaan remasteroituna kuulostamaan vielä paremmalta niin totta ihmeessä.

  Jotenkin kyllä koko remasteroinnilla on hiukan huono kaiku. Ostin joskus aikoinaan jo Led Zeppelinin remasterit älppärinä enkä kyllä huomannut mitään eroa. Tosin olen kuunnellut rockia liian lujalla jo 25 vuotta joten kai kuulonikin voi olla paskana.

  Sleeper7135 kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siis hetkinen... Tuleeko sitä Vapor Trails remasteria vai ei? Ainakin Amazonilla on myynnissä. Joka tapauksessa Preston ja VT:n hankin. Tosin haluan kyllä tuon VT:n kuulla etukäteen onko sille saatu mitään järkevää aikaiseksi.

  Pekka kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ostin joskus aikoinaan jo Led Zeppelinin remasterit älppärinä enkä kyllä huomannut mitään eroa.


  Ymmärtääkseni Zeppeliinit remasteroitiin ensimmäisten cd -versioiden huonon toteutuksen takia. Jimmy Pagea oli nyppinyt vääriltä mastereilta tehdyt cd:t ja niiden soundit. Mutta näinhän kävi monelle bändille, kun cd-versioita ekaa kerran julkaistiin. Oli kauhea kiire saada vanhat klassikot laser-aikaan.:)

  Viukkis kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jos oikein tuota alkuperäistä artikkelia tulkitsin, niin tämähän tarkoittaa ainakin sitä että 90-luvun Rushitkin saadaan viimein midprice-hintaluokkaan. Satunnaisen Rushin kuuntelijan kannalta siis hyvä uutinen.

  JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Siis hetkinen... Tuleeko sitä Vapor Trails remasteria vai ei? Ainakin Amazonilla on myynnissä. Joka tapauksessa Preston ja VT:n hankin. Tosin haluan kyllä tuon VT:n kuulla etukäteen onko sille saatu mitään järkevää aikaiseksi.


  Amazon.comin mukaan julkaisupäivä on joskus vuonna 2010.
  Heh heh, taitaa olla "painovirhe":

  http://www.amazon.com/exec/obidos/ASIN/B0002NRR1U/powerwindows-20/002-3473356-1289626


  Sleeper7135 kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No niinpä näyttää... Jostakin luin kuitenkin jo muutama viikko aiemmin että olisi tulossa noiden muiden levyjen mukana. Ilmeisesti sitten ei vaikkakin noista levyistä varmasti eniten sitä remasterointia kaipaisi.

  jaappo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko joku ostanut Signals, Power Windows tai Hold Your Fire remastereita? Näin konserttia odotellessa voisi sijoittaa, jos jotain nyansseja vielä löytyisi lisää alkuperäisiin verrattuna...

  Boogie kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, on tullu hommattua koska alk.peräset vinyylit oli jo sorvattu puhki.Soundipoliittisesti ei korvani noista mastereista mitään uutta kuitenkaan havainnut, nooh ehkä Neilin ride kuuluu Signalsilla selvemmin...