Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Suomi-Romania ja olympialaiset

Tonto kirjoitti noin 20 vuotta sitten (34 kommenttia)
Onkos porukka innolla olympiatunnelmissa? Meikäläisellä taitaa olla vielä futiksen EM-kisakrapula - olympialaisista ei oikein jaksa innostua vanhaan malliin. Ei, vaikka ne on sentään Kreikassa. Mutta illan peliä odotetaan kädet hiessä! Vierasvoitto suomiopojille tänään Romaniasta, se on lähtökohta! Niin, vaikka valmentaja Muuriselle taitaisi riittää niukka tappio ja pari maalipaikkaa tapansa mukaan.

+/- saldo : 0 |

    Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mieluummin olympialaisia ku jotain kuivaa potkupallua tai jääkiekkua, mutta eipä nuitakaan oo vielä jaksanu kahtua... ehkä sitten ku tylsistyy vielä vähän lisää tai tulee jotain muutaku uintia ja pyöräilyä....

    Pete kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Paljon ennemmin Futista kuin olympialaisia! Futis on kuitenkin kaikkien urheilulajien kuningas. Toivottavasti tulee voitto, mutta kuten Tonto jo totesikin, Muurisen "Eteenpäin on menty" asenteella menestystä tuskin tulee. Valmentajan vaihto vois tehdä hyvää!

    MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ai niin, futiksen MM-karsinnat alkavat. Päässyt kokonaan unohtumaan.
    Ei pahemmin olympialaiset kiinnosta. Naisten korkeus- ja pituushyppyä sekä kolmiloikkaa voi seurata, jos kohdalle sattuu.

    Janus kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Enpä minäkään noista kisoista innostu. Kuulakisaa saatan vilkaista.

    Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Naisten kuulakisa menee nauhalle ja sen varassa jaksaa loppuvuoden.

    Pete kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kehottaisin Doccia tutustumaan myös naisten painonnostoon.

    EberkJuho kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oikeastaan molemmat kiinnostaa, mutta kyllä futis aina enemmän jänskää on, varsinkin kun ite on sitä harrastanutkin.
    Eli tänään katon kun Suomi häviää Romanialle.
    Olympialaisissa ei oo oikein mitään jänskää ollut, saa nähdä tuleeko edes. Sulkkis ja lentis on on ollut ihan seurattavaa, mutta ei oikein mikään kanava näytä suorana. Naisten rantalentopallokin on ihan viihdyttävää.

    MelancholyMan kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olymppialaisten kiinnostavimmat: pyöräily ja jalkapallo, joita yle ei tietenkään paljoa näytä, onneksi on Eurosport. Miesten aika-ajossa Ullrichin ja Goncharin kaksintaistelu, Hamilton tai Vinokurov tuskin pystyvät aivan voittoon asti.

    Jalkapallossa mukana tosi kovat joukkueet ainakin Argentiinalta, Italialta, Ghanalta ja Malilta. esim. Argentiinan kolme yli 23 vuotiasta pelaajaa ovat Ayala, Kily Gonzales ja Heinze. Kun ikänsä puolesta joukkueeseen mahtuvat vielä mm. D'Alessandro ja Saviola on joukkueen suosikkiasema perusteltu. Toivon kuitenkin Italian tai Ghanan voittavan.

    Niin, ja MM-karsinnatkin alkaa. Suomelle taitaa tulla niukka tappio tänään. Vaikka Romanialta puuttuu mm. Chivu on se silti selvästi Suomea vahvempi. Noh, jalkapallo on ainoa laji jossa sentään vielä viitsii kannattaa Suomea, joten toivotaan parasta. Mahdollisuudet kisoihin ovat kuitenkin olemattomat - arpaonni kun ei ollut puolella...

    Astro kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Täytyy sanoa, että ihmettelen suuresti, että jaksoin edes seurata tämän keskustelun sisällön. En ole siis urheilumiehiä, sänkypaini on ainut kiinnostava laji...

    k.p.tikka-ri kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Urheilu on kansakunnan syöpä, ja huippu-urheilu ihmiskunnan!

    Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sen nyt ymmärtää, jos itse urheilee, mutta että seuraa sivusta, kun joku muu urheilee, menee yli hilseen. Mitä se minua ilahduttaa, jos joku tulee maaliin ennen toista ihmistä. Jotkut kuulemma seuraavat missä järjestyksessä AUTOT liikkuvat!

    waka/jawaka kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joillekin vielä ollaan maksavinaan urheilun seuraamisesta ja siitä kirjoittamisesta... En valita kohtaloani.

    Futismatsi tulee varmaan katsottua tuvassa, ellei uni yllätä.

    Tonto kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Älkääs nyt kyynikot. Urheilu on arjen suurta draamaa, yllätyksiä, verta, hikeä ja kyyneleitä. Sitä on kiva katsoa, ja mennä seuraavana päivänä taas nöyränä töihin. Ja jalkapallo - se on vielä suurempaa ilakointia se!

    EberkJuho kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kun pari vuotta sitten lopetin futiksen ja sulkkiksen palaamisen seurassa, niin ei ole oikein kiinnostanut urheilun katsominen nin paljoa. No toisaalta aina potkupallon mm tai em-kisojen lähestyessä, sellainen kuume aina iskee....
    Autourheilua en ole oikein ikinä ymmärtänyt.

    EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En ymmärrä mikä autossa on urheilua, peliä kyllä. Nyt kun autofanit ovat sataprosenttisesti Bushin kannattajia täällä, voi senkin jättää. En katso kuin olympiajääkiekkoa.

    EberkJuho kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Eikös kohta ala tuo jääkiekon World Cup?

    Sami kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No eihän autourheilu ole "urheilua" kuten esim kestävyysjuoksu. Mutta koska seuraan ainoastaan lajeja mitkä perustuvat taitoon seuraan myös autourheilua. Jalkapallo on kuningaslaji tietenkin, mutta myös jääkiekkoa tulee seurattua, MM- ja Olympia pelien muodossa. Lajit mitkä perustuvat esim. kestävyyteen tai voimaan ovat mielenkiinnottomia, erityisesti kaikki juoksukilpailut. Lenkkeily kuntoilumuotona on terveellistä ja ihan Ok, mutta se että kuka aliravittu neekeri kipittää nopeiten 42 km ei.

    juishi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tähän mennessä kiinnostavin laji, mikä on näiden olympialaisten aikana ehtinyt tulla vastaan, on ehdottomasti ollut naisten kaksoistrap.

    Lädi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllähän urheilun seuraaminen aina kaiken maailman tositeeveet voittaa, vaikka molemmat kyllä tyydyttävät samoja tarpeita. Suuria tunteita ja dramatiikkaa tarjoillaan yleisölle keinotekoisesti luoduissa olosuhteissa :D

    Tästäkin huolimatta onnea matkaan vaan Muurisen suojateille. Lohko on hurja, mutta niin on Suomen joukkuekin.

    Sakke kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Lajit mitkä perustuvat esim. kestävyyteen tai voimaan ovat mielenkiinnottomia, erityisesti kaikki juoksukilpailut. Lenkkeily kuntoilumuotona on terveellistä ja ihan Ok, mutta se että kuka aliravittu neekeri kipittää nopeiten 42 km ei.


    No voihan kestävyysjuoksukin olla "taitoa" vaativaa: pitää osata mitoittaa voimansa oikein, treenata oikein jne. sekä ennen kaikkea omata henkistä taitoa! Eikös mikä tahansa ole katsottavissa urheiluksi niin kauan kuin siinä kisaavat edes välillisesti ihmiset eivätkä koneet... yhden lajin mollaaminen esim. Samin esittämällä rasistisella kommentilla on typerää.

    Itse en tosin seuraa säännöllisesti kuin edellä mainitut jalkapallon ja jääkiekon arvoturnaukset - en siis ymmärrä vaikkapa autourheilua. Naisten painonnostosta sain tosin jonkinlaisia taide-elämyksiä viime viikolla...

    Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

    yhden lajin mollaaminen esim. Samin esittämällä rasistisella kommentilla on typerää.

    Urheilu, rasismi.. saisko tähän vielä mukaan jotain maanpuolustukseen liittyvää? Pesäpallohan on lajeista jaloin: paloi ja kuoli.

    MelancholyMan kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Miesten aika-ajossa Ullrichin ja Goncharin kaksintaistelu, Hamilton tai Vinokurov tuskin pystyvät aivan voittoon asti.


    Olipa jännittävä aika-ajo. Meitsin veikkaukset täysin pieleen, Ullrich ja varsinkin Gonchar pettivät pahoin. Hamiltonin loppuveto oli aivan ylivoimaista, jälkimmäinen puolisko lähes puoli minuuttia toiseksi tullutta Ekimovia kovempaa.

    Pseudonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Katon olympialaisia paljon mieluummin kuin futista, varsinkin yleisurheilua. Ehkä siks tykkään kattoo miten porukka rehkii ku ite oon ihan paska joka lajissa. Paitsi tokaluokalla voitin pituushypyssä lusikan.

    MelancholyMan kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Suomen pelihän näyttää varsin hyvältä (mitä nyt Kolkka ollut melkoisen pihalla), Romania taasen vaikuttaa yllättävän heikolta. Chivun puuttuminen näkyy kyllä todella selvästi, topparit ovat jatkuvasti vaikeuksissa.

    Johanssonin ois kyllä pitäny pystyä puskemaan hieman matalampi...

    MelancholyMan kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    jaaha, turpiin tuli. Eka menee ainakin osittain Niemen piikkiin - aavisteli turhaan muurin yli kiertyvää vetoa. Vaparihan toki tuli Mutun filmillä. Muuriselta hieman kummallisia vaihtoja, Pasanen oli hyvä laidallaan, Koppinen taasen aivan pihalla - 2-0 maali hänen piikkiin. Lagerblomia oisin odottanut jo avaukseenkin, mutta toisaalta Riihilahti oli kyllä myös hyvä.

    EberkJuho kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Joo, ei kyllä Suomi taaskaan pääse mm-kisoihin, jos ne noin aikoo pelata. Yeremenko jr. pelas ihan hyvin, mutta muuten oli aika huono esitys Suomelta.
    Loppua kohden oli kyllä aika filmaamista ja silleen tuo.

    Tonto kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Masentavaa. Tai sitten odotin liikoja. Muurisen vaihdot oli tosiaan luokattomia: Koppinen sisään ja Suomen hyökkäävin & taitavin pakki Pasanen pois??? Ja vielä tappiotilanteessa - ei hitto! Ja arvostellakaan ei kuulemma saisi, ettei maajoukkueen valmistautuminen kärsi?!? Vähimmäisvaatimus: Muurinen vaihtoon!

    Ei ollut pojilla oikein voittamisen hinkuakaan lopussa. Perkele. Maalin tappioasemassa pitäisi mennä urku auki, niin kuin Eremenko Jr. teki, hänelle täydet pisteet. Olisivat antaneet pojan vetää sen vaparinkin lopussa, mutta ei, Nurmelan piti päästä koettamaan, josko eka maaottelumaali sieltä tulisi. Kauas katsomoonhan se pallo leijaili. Näyttää, ettei jotkut pelaajat oikein sulata Eremenko Jr:n egoa ja sitä, että se haluaa voittaa joka matsin...

    Suomen onnistujat:
    1. Väyrynen 2. Eremenko Jr. 3. Hyypiä (aiheutetusta kriittisestä vaparista huolimatta)

    Sietäisivät olla penkillä seuraavaksi:
    1. Nurmela 2. Koppinen 3. Riihilahti

    Ja kotisohvalle television ääreen joutaisi:
    1. Valmentaja Muurinen

    Pseudonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Painissa on se jokin.

    http://www.iltalehti.fi/2004/08/23/kisaextra/2160587_middle_ki.jpg

    Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tuo on mielestäni vielä parempi otsikon kanssa.

    http://www.kotinet.com/ropposet/kuvat/ote.jpg


    EberkJuho kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pakko sanoa noihinkin että wanha :D
    Paitsi että ekaa kertaa täällä.

    Pete kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ei lähetä Wanha leikkiin täällä. Eihän. Ei prkl....pliiis <ei hymiöitä>

    retrou kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olpparit alkaa taas. Urheilu ja politiikka saattaa sotkeutua, kun sotakin alkoi juuri samana päivänä. Kouluratsastusta odotan innolla.

    JiiPee kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ai täällä on "bumpattu" neljä vuotta vanha olympiaketju.

    No joo, mua kiinnostaa lähinnä toi jalkapalloturnaus. Siellähän on sekä Argentiinalla ja Brasilialla kovat joukkueet. Noilla maillahan on ylivoimaisesti lahjakkaimmat nuoret pelaajat, ja siihen vielä Messin, Riquelmen, Ronaldinhon ja Diegon kaltaiset tähdet päälle... niin on se aika yllätys, jos eivät veriviholliset kohtaa loppuottelussa toisiaan.

    Hezzu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0



    Ens viikolla kai päästään asiaan kun on miesten kuulantyöntö...