Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Chatista

jusu kirjoitti noin 22 vuotta sitten (2 kommenttia)
Tarviiko toi chat jonkun javan tai vastaavaa kun en omasta linux-koneen selaimista mozilla,konqueror ja opera en saa toimimaan. Operalla aukesi mutta muiden lähettämät viestit ei näkynyt.:(

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuo chatti on melkoisen käsittämätön härpätin, minkä ei pitäisi vaatia mitään erityistä selaimelta, mutta todellisuus on tietysti täysin toisenlainen. Keskusteluviestien päivittyminen perustuu johonkin stylesheetien hanskaamaan ominaisuuteen mistä en sen enempiä tiedä, mutta ilmeisesti toimii aika huonosti muissa selaimissa kuin IE 5/6 ja Opera 6 (ainakin Windoze Operalla olen tuon saanut toimimaan).

  Ja miksi tällainen viritelmä chattina? Aktiivisemmin taitaa chattailua tapahtua ircissä, #palasokeri.com kanavalla. Alunperin käytössä oli joku java-pohjainen IRC clientti, mutta ko. sovellus muuttui sittemmin maksulliseksi, mikä soti Palasokerin periaatetta vastaan (joka on siis että mistään ei makseta mitään :)), jolloin asentelin tuollaisen tietokantapohjaisen chattivärkin. Ircissä on sellainen pieni ongelma että esim. työpaikaltaan surffailevat (niin, tekeekö joku työpaikalla töitäkin koneensa äärellä? ;)) harvoin pääsevät tulimuurirykelmän läpi mihinkään irc-palvelimille. Tuo nykyinen viritys toimii useimpien proxyjen läpi koska viestit liikkuu http:llä.

  Mutta ei tuo selittämällä tuosta parane, ei tosin oikein muutenkaan. Tervetuloa ircissä #palasokeri.com kanavalle :).

  Tietääkö joku muuten jonkun ilmaisen/vapaan irc-client appletin?

  jusu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep, toi chatti ongelma oli vähän tiedossakin kun muistaakseni opera ainut linux puolelta mikä yleensä edes toimii missään chatissa.:mad:

  Tosta irkistä olen jättänyt omastakin palomuurista umpeen tarkoituksella, kun yleensä konella tulee tehtyä montaa hommaa samaan aikaan niin joko ei kerkeä sitä seuraamaan tai työt kärsii ehkäpä tossa kun siirryn iptablesiin asia korjaantuu.

  Mitä tarkemmin tarkoitit tolla irc-client appletilla?