Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Kunnallisvaalit

Belgarion kirjoitti noin 18 vuotta sitten (9 kommenttia)
No taas suomen kansa näytti kuinka äänestetään, äänestysprosentti kokomaassa 58,6! Tais olla toisiks alin prosentti neljäänkymmeneen vuoteen... :? No mutta mitäs mieltä näistä asioista että eduskunnassa huseeraavat poliitikot on myös kunnallispolitiikassa mukana, itseä jotenkin ihmetyttää että onko todellakin esim. Pääministerillä aikaa myös kunnallispolitiikkaan, jos näin on niin kyllähän noiden eduskuntapoliitikkojen palkkaa pitäisi alentaa ainaisten korotusten sijaan...

+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tavoistani poiketen äänestin :shock:

  Janus kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No mutta mitäs mieltä näistä asioista että eduskunnassa huseeraavat poliitikot on myös kunnallispolitiikassa mukana...

  Samaa minäkin ihmettelen. Oma ehdokkaani ei päässyt läpi.

  Lazer kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No taas suomen kansa näytti kuinka äänestetään, äänestysprosentti kokomaassa 58,6! Tais olla toisiks alin prosentti neljäänkymmeneen vuoteen... :?

  Nooh, vielä on matkaa rüssien ja balttien 20-30 äänestysprosenttiin. Juu, en äänestänyt.

  Aranwe kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Äänestin, mutta oma ehdokkaani ei aivan päässyt läpi. Kaikki kansanedustajat ja ministerit menivät läpi, mikä todellakin ihmetyttää. Monet heistä istuvat ties kuinka monissa luottamuselimissä, eivätkä varmasti ehdi hoitamaan tehtäviään kunnolla.

  Lazer kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja esmes Zysse on kieltäytynyt ministeripesteistä, kun migreeni vaivaa, eikä jaksa tehdä niin paljon hommia, mutta silti kunnalisvaltuustoon joutaa, ja Elisan valtuustoon, ja..., ja...

  Hezzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oma ehokkaani tais jääjä varasijoille ja melko kauvas sinne.

  Janus kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  HS:

  Ylen vaalikoneelle tunkeuduttiin vaalien aattona

  Yleisradion vaalikoneelle tunkeuduttiin viime torstai-iltana helsinkiläisen kirjaston tietokoneelta. Tunkeutuja oli lisännyt koneelle kahden kokoomuksen ehdokkaan nimissä rasistisia ja seksistisiä vastauksia ehdokkaille esitettyihin kysymyksiin.

  Tapaus paljastui yleisövihjeen perusteella kunnallisvaalien aattona, kertoo Ylen vaalikoneesta vastaava projektipäällikkö Erkki Vihtonen. Kommentit poistettiin vaalikoneelta tiistaina.
  Kumpikaan ehdokkaista ei alun perin ollut vastannut vaalikoneella esitettyihin kysymyksiin, Toinen oli ehdolla Helsingissä ja toinen Kemissä. Kumpikaan heistä ei päässyt kaupunkinsa valtuustoon.

  Tunkeutuja pääsi vaalikoneelle kokoomuksen käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Niiden avulla hän pääsi Vihtosen mukaan tekemään koneelle vain lisäyksiä mutta ei muuttamaan jo tallennettuja vastauksia.

  Selvitysten perusteella samalta tietokoneelta ei ole tunkeuduttu vaalikoneelle useampia kertoja. Tekijä saattaa löytyä, vaikka "meillä on 7 000 epäiltyä" Vihtosen mukaan.
  Vihtosen mukaan on vaikea sanoa mitään haitoista, joita teosta on ehdokkaille koitunut, koska ei tiedetä, miten monta kertaa he ovat nousseet esille koneelta.
  Ylen vaalikoneella käytiin ennen vaaleja noin 250 000 kertaa etsimässä ehdokasta, ja koneella oli noin 16 000 ehdokkaan kommentteja.

  Pseudonyymi kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ehdokkaani pääsi läpi, mutta puolueeni kuului häviäjiin.

  Voffe kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  HS:

  Ylen vaalikoneelle tunkeuduttiin vaalien aattona

  Kokoomus osaa tän tietoturvan aika hyvin: http://tinyurl.com/3qog5

  Edit: No niin, nyt ne kokoomuspällit ottivat sen sivun pois wepistä. Noh, googlen välimuistista löytyy: Örrör