Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Elitistiset elokuvajuhlat

saigon kirjoitti noin 19 vuotta sitten (0 kommenttia)
Elitisti & HYY:n Elokuvaryhmä esittävät:

ELITISTISET ELOKUVAJUHLAT

Lauantaina 4.12.2004 klo 18.30 alkaen Dommalla (Leppäsuonkatu 9, C/D-
portaasta sisään)

Ohjelma käynnistyy n. klo 19.00 16mm-leffaesityksellä

Sergio Corbucci: IL MERCENARIO (The Mercenary / A Professional Gun, 1968)

Meksikon vallankumouksen melskeisiin sijoittuva spagettiwestern on saman ohjaajan myöhemmän Companerosin (1970) sisarteos. Genren valioihin lukeutuvan elokuvan pääosassa nähdään Franco Nero ja Jack Palance.
Mahtavasta musiikista vastaa Ennio Morricone, ja juuri tämä on se elokuva, josta Quentin Tarantino poimi musiikin Kill Bill 2:n haudastanousemiskohtaukseen.

Elokuvan jälkeen on vuorossa Live Guru-elokuvavisa, jossa mitataan juhlakansan elokuvatietämys ilman Googlea, IMDB:tä tai mutsia. Kisan voittajalle on luvassa maineen lisäksi "mahtavia" palkintoja.

Koska kyseessä ovat pikkujoulut, ohjelmassa seuraa myös pikkujoululahjojen jako. Vieraat voivat ottaa mukaan jonkin lahjapaperiin käärityn elitistisen keräilyartikkelin tyyliin FIx VHS/Beta:t tai Criterionin DVD:t.

Juuri kun juhlakansa luulee toipuneensa Live-Gurun hermojännityksestä ja lahjojen jaon aiheuttamista traumoista lauteille kiipeää:

VECTORS feat. BLACK PEIDER

Black Peider -WWF-hahmo (Ylkkäristäkin tutun sarjakuvataiteilija Petteri Tikkasen alter ego) keskittyy laulamiseen ja välispiikkailuihin. Vectors bändi taasen nojaa konepohjiin mutta elävä rouhea särökitarointi ja basson paukuttelu saa katsojan jos toisenkin tunteet kuumenemaan. Saattaapa bändin riveissä yksi ninjakin vilahtaa. Kyseessä on mm. Hämärä 5 kokoonpanolla hämmennystä herättäneiden ideanikkareiden ehdottaman elitistinen ja ainutlaatunen musiikkiteos.

Keikan jälkeen ohjelmaa jatketaan elitistisissä merkeissä joulujuomia nauttien, muiden elitistien kanssa jutellen ja tietysti painien. Taustalla pyörivät videotykiltä elitistiset elokuvat ja kaijuttimista tajuntaan tunkeutuu juhlakansan hyvälle tuulelle saava menomusa. Vinyyliä pyörittää Suomen Alec Empire, DJ Lazer ja mahdollisesti joku muu vähäpätöisempi tiskijukkasuuruus.

Sisäänpääsymaksu 4 euroa. K18.

Lämpimästi tervetuloa!

t. Elitistinen juhlakomitea.

www.elitisti.com

www.helsinki.fi/jarj/elokuva

+/- saldo : 0 |