Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Progesivusto

Fastro kirjoitti noin 19 vuotta sitten (13 kommenttia)
pitäisi ehkä rakentaa wikipedian tavoin progelle (ei vain rockille) sivusto, jossa olisi juuri esim. bändeistä tietoa. Vaikka ei olekaan mitään valtavirran juttua, tiedotusta voisi tehostaa ainakin aloittelijoille, kuten minulle.
Voisin suunnitella jotakin paitsi entä nuo tietokanta ja ihmekoodausjutut. Ja kaikki mukaan. Onko huono idea. apua
onko mukana vai mitä hä hä

+/- saldo : 0 |

    Viukkis kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    http://gepr.net
    http://gnosis2000.net


    Voffe kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jeps, eiköhän noita oo ihan riittävästi jo valmiiksi olemassa.
    Turha luoda yhtä uutta ikuisesti keskeneräistä ja puutteellista saittia lisää.

    PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    http://www.progressiveworld.net


    Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olipas nuiva vastaanotto. Vaan mahtaako löytyä suomenkielistä noita edellisiä vastaavaa? Sokrun infrastruktuurin tarjoan käyttöön jos joku haluaa alkaa tuollaisen projektin, löytyy wiki ja wysiwyg-html editori staattisten sivujen tekemiseen, lisätietoja voi kysellä vaikka multa (privaattiviesti/email) niin kerron lisätietoja.

    PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Suomenkielistä ei kyllä tule mieleen..
    Lupaan väsätä arvosteluja mahdollisuuksien ja inspiksien puitteissa jos joku hoitaa nuo "ihmekoodausjutut". Kun homma lähtee käyntiin niin epäilenpä tietyistä levyistä syntyvän jopa pientä kisaa.
    :D

    Hezzu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Lupaan väsätä arvosteluja mahdollisuuksien ja inspiksien puitteissa


    Moisiahan otetaan vastaan myös Sokrun omalle arvostelu-osastolle.

    Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä kai sitä enempi olisi hyötyä sellaisesta Aloittelijan Progeopas -tyylisestä ratkaisusta, missä olisi vaikka muutamia vaihtoehtoisia linjoja lähteä tutustumaan progeilumaailmaan (tai no miksei muihinkin genreihin) bändi/levyesimerkkien kautta. Ja suomiproge tietysti mukaan sukupuineen ja kaikkineen ;). Nojoo, kunhan jotain perusdataa syntyisi ensin.

    Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Prkl, olen hukannut wiki-moduulin. Tuo toinen systeemi vaatii sen että nimeän halukkaat ylläpitäjiksi staattiselle sisällölle.

    Jimi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä kai sitä enempi olisi hyötyä sellaisesta Aloittelijan Progeopas -tyylisestä ratkaisusta


    Hezzultahan löytyy hyvä aloittelijan opas, jonka kieli muistuttaa suomea. :P

    http://hezzu.palasokeri.com/suositus.htm


    Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kyllä tuota kirjoittaessa tuli jo mieleen tuo Hezzun teos, sehän on varmasti hyvä alku aloittelijalle, mutta mitäs jos kuuntelee Tarkuksen ja se on aivan helvetin hyvä, mikä olisi oiva tie jatkaa? Tällainen ristiinlinkittyvä tekele voisi olla vaivan väärti. Tai sitten ei, kunhan yritän olla kannustava kun jonkun uuden tulokkaan luovuuden puuska yritettiin heti alkuun nujertaa. Työtä se on turhakin työ ja harrastaa voi vielä turhempia.

    MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minä en tee koskaan mitään, enkä tiedäkään mistään mitään, joten voisin ainakin yrittää kirjoittaa jostain jotain. Kunhan ei tarvitse keksiä suosituksia Tarkuksen kuuntelun jälkeen. Tai ainahan voi heittää sen Bathoryn Under the Sign of the Black Markin, mikä tuli AMG:ssä ainakin ennen samankaltaisena levynä mitä tahansa sieltä hakikin.

    Olisiko sellainen hyvä systeemi, että katsottaisiin Hezzun listasta joku bändi/levy, ja sitten kirjoitettaisiin vaikka omasta mielestä saman tyylisestä bändistä, joka olisi hieman tuntemattomampi?

    Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jokin tuollainen häröily voisi olla alkuun ihan hyvä. Enimmäkseen kai olisi hyötyä sellaisesta, että jos haluaa jonkin bändin jonkin levyn linkittää tietyn tyylisenä johonkin toiseen bändiin tai sen tiettyyn levyyn niin optimitapauksessa noista tulisi sellainen hieno linkkiverkosto (tällainen toteutus taisi taanoin esiintyäkin jossain flash-vempulana jos väärin muistan, liekkö sitten ollut kovin progepainotteinen). Täytyypä päissään pohtia pari päivää että voisiko tässä keksiä jotain uutta lähes staattisten infosivujen sijaan.

    Fastro kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    sitä suomenkielistä ajattelin. ja selkeätä, että wikipediamaisuuden lisäksi myös luokatonta luokittelua(?) ja suhteellisuutta.

    voisihan yhdestä levystä - tai yhtyeestäkin - tehdä useamiakin arvosteluja tai jotain tietojuttuja.

    eka vaan kerätään kaikki mahdolliset bändit tai vaikka jo tekstit ja sitten raamit, tai toisinpäin. (eli miksi tätäkään sanoin.)

    juuri niin

    ja oho nyt tuli hassu olo, kun en olekaan suunnitellut kovin valmiiksi. karkaa miun käsistä mutta eihän tämä minun projekti ole. ...jos nyt ollenkaan niin haluaisin painottaa kuvallistakin puolta.

    entäs sivutila. tarvitaan varmaan rahaa (?). koska eihän nämä ympäristöt toimi missä tahansa. no nyt nukkumaan pelle