Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

FreakEmporiumista tilailu

c0ckbone kirjoitti noin 19 vuotta sitten (12 kommenttia)
Löysin hiljattain moisen nettikaupan freakemporium.com ja on muuten taivas levykaupaksi! Oon suunnittelemassa tilauksen tekemistä tuolta.

Luottokorttivammainen olen, joten muut maksukeinot ovat sitten kysymyksessä - mitä luultavimmin International Money Order.

Mitenkä moinen edes toimii? Lisänä kun on pieniä vaatimuksia:

"Any cheque that is drawn on a UK bank in British Pounds Sterling or in Euros : Drawn on a UK bank means that the cheque must be issued by a UK bank. We cannot accept cheques issued by non UK banks unless they feature a UK bank address on the body of the cheque.

International Money Orders (IMO) and Giros : These forms of payment are acceptable as long as they are in British Pounds Sterling or Euros and are drawn on a UK bank as above. "

+/- saldo : 0 |

  Viukkis kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  International Money Orderin saa pankin kassalta ja kaiken muun olennaisen saat selville sieltä. Sen voisi ehkä kuitenkin mainita jo nyt että pankin välistä vetämä summa saattaa olla yli kymmenen euron luokkaa.

  apazuzu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kysy firmasta voitko maksaa EUROPAYMENT:llä suoraan tililtäsi käyttäen IBAN ja SWIFT (bic) koodia pitäs onnistua EU alueella tai sitten PAYPALL, joka kans vetää välistä 5% maksamastasi summasta.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eikös tuo Paypal-maksun provisio tule kauppiaan maksettavaksi jos ei ole osannut erikseen hinnoitella paypal-maksutapaa kalliimmaksi? Vai muistanko väärin, ainakin Saksasta tekemäni ostokset ovat olleet Paypal-hinnoiltaan samat kuin suoraan tilille maksettunanikin.

  Koskahan Luottokunta tai joku vastaava taho saa tarjolle esim. jo Virossa käytössä olevan "väliaikais-Visan", mikä perustuu siihen että käyttäjä saa väliaikaisen, esim. kuukauden tai pari voimassa olevan Visa-numeron maksamalla haluamansa summan ennakkoon palvelun tarjoajalle. Näin luottokorttimaksamisen riski on maksimissaan tuo etukäteen maksettu luottoraja ja muutenkin nro on sen verran lyhyen ajan voimassa että vaikeuttaa pahishax0reiden toimintaa väärinkäytöksissä.

  apazuzu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Se on aina myyjästä kyse, jotku ottaa 5% jotkut ei ja nyt on ollu joku tarjous menossa jossa provikka on vain 1%.

  Astro kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Freak Emporium on todellakin yksi alan parhaista, olen ostanut sieltä psykedeliaa vuodesta 1992. Sieltä saa semmosta kamaa, mitä ei muualta saa, ja tietty Porcupine Treet yleensä ekana Euroopassa.

  Ennen luottokorttiaikoja lähetin niille käteistä, joten en noista muista vaihtoehdoista tiedä.

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0

  olen ostanut sieltä psykedeliaa vuodesta 1992. Sieltä saa semmosta kamaa, mitä ei muualta saa

  Supon hakukone rupes just savuamaan.

  Voffe kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kysy firmasta voitko maksaa EUROPAYMENT:llä suoraan tililtäsi käyttäen IBAN ja SWIFT (bic) koodia pitäs onnistua EU alueella

  Tietääkseni toimii vain mikäli molemmissa maissa on eurot käytössä. Tai siis toimii varmaan muutenkin, mutta menee käsittelymaksuja aika paljon.

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0

  menee käsittelymaksuja aika paljon.

  Europayment ei ole Europayment, jos siitä menee enemmän käsittelymaksuja kuin maan sisäisessä rahaliikenteessä.

  StarLion kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  menee käsittelymaksuja aika paljon.

  Europayment ei ole Europayment, jos siitä menee enemmän käsittelymaksuja kuin maan sisäisessä rahaliikenteessä.


  Aivan. EU-maksu perustuu siihen että tietyt kriteerit täyttyvät. Silloin kun nämä täyttyvät on maksusama kuin kotimaan sisäinen maksu. Pankeista löytyy tarkemmat ohjeet. Ainakin saksaan pystyy moneen paikkaan maksamaan näin. On huomattavasti varmempaa ja nopeampaa kuin esim. käteisen lähettäminen.

  Astro kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt on Freakemporiumissa todellinen tarjouskamppanja: kaikki -60%!!!

  www.freakemporium.com

  Sääli, kun tuo Blackfieldin DVD oli ehtinyt loppua... Ja Dark Sunit muuten myös!;)

  jusu kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Freakemporium on lopettanut toimintansa ikävä kyllä.

  Astro kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joo, niin on. Kaverilla jäi inhasti tilaus sisään, nyt niitä äijiä ei tavoita enää mistään... Saaneeko koskaan kamojaan/rahoja takaisin. Paska loppu hyvälle toiminnalle.