Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Spock's Beard: Octane

Payrollclerk kirjoitti noin 19 vuotta sitten (8 kommenttia)
Hoi!

Koin eilen positiivisen yllätyksen lähilevykaupassani. Uusi Spock's Beard oli jo ilmestynyt hyllyyn, vaikka virallinen julkaisupäivä lienee ensi maanantai, 31.1.2005.
Valitettavasti en ehtinyt levyä kuunnella kuin kerran läpi ja bonuscd:tä en kertaakaan, joten tänään ilta kuluukin octanen parissa. Ensikuulemalta uusi spockkari kuulostaa ....hmmm....tiukemmalta kuin edellinen Feel Euphoria ja huomattavasti pirteämmältä kuin neal morsen One.
Aika näyttää miten korkealle Octane nousee henkilöhtaisella Spock's Beard-listallani.

pc

+/- saldo : 0 |

    Korpinen kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Oma näkemykseni tuolla. Ei ilopissaa, ei surun kyyneltä lain... Vähän pehmoista meininkiä mielestäni, enkä nyt puhu siitä konkreettisen kovuuden/raskauden puutteesta. Takapakkia otetaan Feel Euphorialta.

    Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pidit sitten ilmeisesti Feel Euphoriasta aika paljon jos sitä heikommaksi moittimasi Octane saa kuitenkin peräti 8 pistettä arvoistelussasi?

    Korpinen kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Feel Euphorialle annoin 8½. Itse asiassa en kauheasti digannut Neal Morsen aikaisesta kamasta noin yleensä - liian massiivisia visioita ideatasoon nähden. Tai oikeastaan suurin klikki mun ja Nealin matskun välillä on se, että en niin piittaa semmosesta duurikamasta - saati jeesustelusta! :D

    Payrollclerk kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Jep jep!
    Progeasteikolla mitattuna neal morsen aikaisen SB:n visiot olivat kuitenkin melko maltillisia, verrattuna vaikka joihinkin 70-luvulla huippuhetkiään viettäneisiin dinosauruksiin. Toisaalta, massiiviset visiot virkistävät kummasti hyytävää talvipäivää.
    SB:n ideatasosta voidaan olla montaa mieltä, kuten monen muunkin yhtyeen. Välillä onnistuu, välillä ei.
    Morsen jeesustelu, nykyisin, on sen sijaan lyönyt luun kurkkuun minullekin.

    pc

    Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Morsen uudella levyllä on kyllä pari tosi mainiota biisiä. Etenkin Author Of Confusion parhaasta päästä musiikkia mitä Beardin tai Morsen leiristä on koskaan tullut. Sanoitukset kyllä tökkivät, mutta ei toisaalta ehkä aivan yhtä paljon kuin Testimonylla. Ehkä se jeesustelu vielä laantuu kunhan alkuinto hommaan Morselta hiipuu :wink:

    harmaa kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kuuntelin sitten Octanen läpi, nyt soi jo toista kertaa. Missä tässä on se progebiisi?

    Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    DPRP:n "roundtable" arvostelu Octanesta:

    http://www.dprp.net/reviews/200505.html


    Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Octane on muodostumassa oikein positiiviseksi yllätykseksi. Huomattavasti parempi levy kuin Feel Euphoria kaikin puolin. Progeilu on jäänyt hieman vähemmälle, mutta eipä väliä koska sävellykset ovat laadukkaista ja suoraviivaisempi ilmaisu tuntuu sopivan SB:n nykyiselle kokoonpanolle. Etenkin hieman rankemmat biisit rokkaa komeasti ja Dave Meroksen bassottelu on messevää kuunneltavaa. Hitto, jopa bonusbiisit ovat aika laadukkaita.