Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Kyllä ottaa päähän

moka kirjoitti noin 19 vuotta sitten (3 kommenttia)
:oops: Voihan pernele kyllä nuo tie on niin liukkaita.Ei tiejä meneekö istumapuoli vai lärvi edellä.Dösäpyskit ja risteykset voihan tana.Kyllä ahistaa.On tainnu hiekka loppua suolasta ei oo väliä

+/- saldo : 0 |

    darshan kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mielestäni talvikunnossapitoa liioitellaan. Ihmiset voisivat oppia ajamaan hiiljempaa ja pistämään suosiolla nastat kengänpohjiin sen sijaan, että jyrsitään harjumaisemat pk-seudun kertakäyttöliukuesteiksi.

    PeeHoo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Itse vedin lipat sukkasillaan eteisessä toissa kesänä keskellä lomaa.
    Nivelsiteet vaan paukku, enkä kävellyt viikkoon. Se vasta hidutti!

    Pitäis varmaan hiekoittaa koko eteinen...

    Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Talvikunnossapitoa liioitellaan joo, mutta väärään suuntaan. Ilmeisesti Konginkankaan tapahtumien takia on nelostie ollut ainakin JKL-Heinola välillä oikea tiemestareiden ylilyöntien tyylinäyte, suolaa on tiellä niin perkeleesti että aivan kuin joessa ajaisi. Varsinkin joulun ja vuodenvaihteen aikaan sattunut aurinkoinen keli ja parin sadan metrin kaaressa autoista lentävä suolapaskaroiske tuulilasissa oli varsin v-mäinen yhdistelmä näkyvyyden suhteen. Tällä viikolla oli sitten taas päinvastainen lähestymistapa, ilmeisesti suola loppunut kun illalla sudittelin rekka-autojen perässä koko em. matkan välillä noin 20 km/h nopeudella kun rekat sudittivat ylös sulannäköisiä, mutta umpijäisiä mäkiä. Ei siinä paljoa ohiteltu kun oma auto oli poikittain jos yritti yhtään kiihdyttää tuosta vauhdista ohitusaikeissa.