Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Sarcofagus

CosmicJazz kirjoitti noin 18 vuotta sitten (8 kommenttia)
Imuroin tässä pari päivää sitten aika mielenkiintoista tavaraa... Suomen ensimmäinen hevibändi (?) Sarcofagus tekee paluun, ja Esa Kotilainenkin on ilmeisesti taas mukana. Kannattaa katsoa tätä:
http://www.sarcofagus.net/


Koko se legendaarinen ja nykyään harvinainen "Moottorilinnut" on myös siellä imuroitavissa, kannet ja kaikki. Sen nimi on nykyään olevinaan "Motorbirds", mutta kyllä se on se alkuperäinen suomenkielinen versio. Eli ensimmäinen suomenkielinen hevilevy. :)

Levyllä on mukana mm. Kirka ja Esa Kotilainen.

Kannattaa kuunnella ihan yleissivistyksen vuoksi. :twisted:

+/- saldo : 0 |

  Janus kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Täähän on jo vanha juttu...

  http://www.palasokeri.com/index.php?name=Forum&file=viewtopic&t=1976

  CosmicJazz kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, uutinen on että nyt on myös uusia sampleja siinä (sivun päivämäärä on ainakin 17.1.2005). Eli kolme minuutin pätkää uudelta levyltä.

  Hopkins kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaa, kappas. Kuullostivat pikaisen kuuntelun perusteella jopa vallan hyviltä. Taannoin oli imuroitavissa vain yksi instrumentaali, joka muistaakseni pelasi lähinnä vanhan "Black Contract" -biisin riffeillä. Odotukset nousee?

  Astro kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla oli aikoinaan kummatkin Sarcofaguksen levyt, mutta tein hyvät vaihtokaupat Italiaan... ENpä ole juuri kaivannut, ei ne nyt niin kummosia ollut.

  Hopkins kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä vielä! No täytyy kyllä sanoa, että eka Cycle of Life ei (paria biisiä lukuunottamatta) kovin suuria hurmioita nostata, mutta Envoy of Death on jo toisessa ulottuvuudessa. Se riffittelyn ja jytäämisen upeus on jo järjen tavoittamattomalla tasolla! 8) Puhumattakaan Moottorilinnuista.

  Toki tätä hullaantumista lisää mielikuva mystisestä kulttibändistä, johon on saanut tutustua kaverin isän kätköistä löytyneen Urkin hämärän haastattelun tiimoilta... "Saatananpalvonta uusi ilmiö suomalaisessa pop-musiikissa." Ja sitä rataa. Mutta kyl silti olen rehellisesti sitä mieltä, että S. oli (ja toivottavasti tulee olemaankin) loistava ja omaperäinen bändi. Sanonpa, vähintään jonkun Angel Witchin ja Pagan Altarin tasoa aikanaan. Sillon kun mua ei ollu vielä edes olemassa. :wink:

  Pavel kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaa, kappas. Kuullostivat pikaisen kuuntelun perusteella jopa vallan hyviltä.
  :D

  apazuzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mullaki on ollu Envoy of Death, myin hyvällä hinnalla.

  Doc.B.D kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toki tätä hullaantumista lisää mielikuva mystisestä kulttibändistä, johon on saanut tutustua kaverin isän kätköistä löytyneen Urkin hämärän haastattelun tiimoilta... "Saatananpalvonta uusi ilmiö suomalaisessa pop-musiikissa."

  Doh.. sama juttu on tullut luettua, paitsi se Urkki oli oma eikä isän. :D Tasokasta journalismia, joka on jäänyt osaksi pitkäkestoista muistia.. saatanallisia hevibändejä oli mm. Motorhead ja haastateltava - S:n keulamiäs - oli "muuten normaalin oloinen" paitsi että hänellä oli musta t-paita.