Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Uskoisitko Rod Stewart'ista?

juuffo kirjoitti noin 19 vuotta sitten (5 kommenttia)
Heepon eka soolo "An Old Raincoat Won't Ever Let You Down" (1970) on oikeasti loistava! Rock musiikkia reilulla folk otteella, iltapäivän rennolla nousu humalaisella tyylillä musisoitua keitosta.
Seuraavansa GASOLINE ALLEY (1970) on kuulemani mukaan jopa vielä paree ?!
Onkos havaintoja ?

+/- saldo : 0 |

  Pekka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miksen uskoisi? Vetihän äijä tyylikkäästi Jeff Beck Groupissa ja onhan nuo Facesinkin levyt hyvää ryyppy-rockia.
  Soololevyistä ei sen suurempia havaintoja satunnaisia biisejä lukuunottamatta, mutta aika hyvässä maineessa nuo alkupään Mercury -kauden levyt ovat.

  juuffo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On sitä vaan, miekkosen nyky touhuja katellessa/ kuunnellessa melko mahoton uskua ! Hyvä esimerkki siitä että vaikka vermeet on hallussa niin jos tyyli puuttuu puuttuu kaikki !

  Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla on pari alkuaikojen levyä. Ihan mukavia levyjä, rouhea ote miellyttää. Ei nyt ehkä kaiken suitsutuksen veroista kuitenkaan. Nyky-Rod on tosiaan eri juttu.

  Hezzu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juu kyllähän alkupään Mercury-levyt on ihan mukavia, ei semmoista viihdehumppaa kuin ne myöhemmät vaan oikeeta rokkia :) Facesin levyistä mulla on vaan A Nod's As Good As A Wink... To A Blind Horse, onkos muut samaa tasoa?

  juuffo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aikanaan kaveri osti tupla vinyyli levyn ( muistatteko?), jossa oli R.S. nämä kaks ekaa sooloa. Siitä jäi tuollane muisti jälki jotta tulin hankkineeksi nyt.
  Vähän outoa, mutta Faces on menny ihan ohi ?