Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Tomi Ervamaa

pinulk kirjoitti noin 19 vuotta sitten (6 kommenttia)
Jos haluatte lukea tosi pikkusieluista ja ruikuttavaa tekstiä kannattaa lukea Hesarin Tomi Ervamaata.

Esim viime sunnuntain kolumnissaan hän vertasi USAn ja Bushin arvostelijoita Pavlovin koiriin jotka kuolaavat refleksinomaisesti kun kuulevatkin sanat Bush/ USA.

Itsellään hänellä on jokin sairas Michael Moore-kompleksi. Kun aina ja joka juttuun pitää saada ruikutusta sittä miten väärässä MM voikaan olla.

Pinulk

+/- saldo : 0 |

  Sami kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei ole tullut Hesaria puoleentoista vuoteen joten täyty googlelta kysellä kysellä kenestä on kysymys. Tällänen löyty... Ja näköjään Tiedonantajan arkistoista.

  "Suomalaista kiihkokommunismia", "ällistyttävä aatteellinen performanssi", "epätavallisen tyhmä liike", "idioottimainen kärjistymä", "perverssiyttä", "kollektiivista mielenhäiriötä" Näin Tomi Ervamaa "taistolaisista" kolumnissaan Helsingin Sanomissa (21.2.).

  :lol:

  Sunkka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Esim viime sunnuntain kolumnissaan hän vertasi USAn ja Bushin arvostelijoita Pavlovin koiriin jotka kuolaavat refleksinomaisesti kun kuulevatkin sanat Bush/ USA.


  Luin tuon kolumnin itsekin. Huomasit varmaan, että kyllä hän itsekin arvosteli Bushia ja USA:n ulkopolitiikkaa, mutta tuossa kolumnissa oli jujuna se, että Bush ikäänkuin vahingossa ja suunnittelemattaan kuitenkin sittenkin saattaa edistää maailmanrauhaa tietyissä yhteyksissä. Tuo oli minullekin uusi ajatus. Jännittävä lisä keskusteluun.

  Aranwe kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja tämä herrahan on nyt sitten vainaa.

  Riley kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko kellään tietoa mitä Ervamaalle tapahtui? Hesarin nekrologi ei paljastanut.

  pinulk kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ryyppäsi itsensä hengiltä Lontoossa

  Tonto kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olipa huono uutinen. Mies oli tämän maan parhaita toimittajia, maailmanluokkaa. Kiusasi poliittisesti korrekteja kollegoitaan. Parhaat menee ensin näköjään. Iso sääli.