Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Voi vitun AMG

Voffe kirjoitti noin 19 vuotta sitten (8 kommenttia)
Noniin, ensin AMG:n sivut uudistuivat ihan vitun rasittaviksi ja hankaliksi, ja nyt sitten estetään tavallisten käyttäjien pääsy palveluun ilman rekisteröimistä. Tai no, ei varmaan kaikkien käyttäjien, mutta ainakin minun.

http://aeitis.org/amg-wtf.gif

+/- saldo : 0 |

  fitchet kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jahas. Mulla kyllä pelittää toistaiseksi aivan normaalisti

  Lazzlo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, ne vaatii tosiaan kirjautumista, notta pääsee kattelee kaikkia osa-alueita. Huonosti toimivat sivut, hidasta ja asiavirheitäkin piisaa.

  spiralake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vieläkö joku käyttää aaämgeetä mun lisäks? ;) Taas on sivut uudistunu. Mainoksia joka puolella, argh. http://www.allmusic.com/


  Riley kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vieläkö joku käyttää aaämgeetä mun lisäks? ;) Taas on sivut uudistunu. Mainoksia joka puolella, argh. http://www.allmusic.com/


  Onneksi on adblock. 8)

  Huomattavasti selkeämpi layout kyllä tässä uusimmassa versiossa mielestäni, ja mikä ilahduttavinta, sivuston toiminta tuntuu myös hieman nopeutuneen. Ehkä ei enää tarvitsekaan ihan joka kerta mennä hakkamaan otsaa tiiliseinään sen jälkeen kun on yrittänyt sivustolta jotain tiedonjyvästä ekstraktoida.

  Jammo kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ihan ok sivusto AMG:llä nykyään. Selvästi nopeampi kuin ennen.
  Täältä minä ensiksi käyn tsekkaamassa perusasiat uusista tuttavuuksista, minkä jälkeen pitää kyllä vertailuksi Googlettaa vähän itsekin. AMG:n tähtijärjestelmä kun on hieman omasta poikkeava.

  Janus kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sivuston uusi kookas i-pod-mainos on ärsyttävä.

  Kcrimso kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eipä ole pitkään aikaan tullut käytettyä kyseistä saittia. Discografia tiedot ja vastaavat näkee kätevämmin vaikka Wikipediasta ja AMG:n arvosteluille en ole koskaan antanut mitään arvoa.

  Janus kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bryan Adams oli muuten pari vuotta sitten pyytänyt, että hänen tietonsa poistettaisiin allmusicista ja toive myös toteutettiin. Aika erikoista toimintaa.