Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

SUNN o)))

KRommi kirjoitti noin 19 vuotta sitten (6 kommenttia)
Oliko ketään todistamassa SUNN tampereen pakkahuoneella? Diggailitteko?
Todella epätodellinen keikka oli, loistava...Attila Chisar, Stephen O'Malley, Greg Anderson...Kovia nimiä...

+/- saldo : 0 |

  Korpinen kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tokihan siellä tuli oltua. Aika fyysinen kokemus, joka jätti sanattomaksi. En edelleenkään oikein osaa sanoa, tarkoitanko hyvässä vai pahassa mielessä sanattomaksi. Täytynee tulkita tämä hämmennys kuitenkin positiiviseksi seikaksi... Ja kyllähän sitä keikkaa on tullut kavereille hehkutettuakin jo. Attilan laulut oli illan hienoin elementti. Voi sitä monipuolisuuden juhlaa! Seuraavaa Mayhem-levyä odotellessa, nääs...

  EberkJuho kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oliks Attila mayhemin laulaja de mysteriisillä?

  Asiaan, suositteluja sunn O))):n levyihin?

  saigon kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oliks Attila mayhemin laulaja de mysteriisillä?  Pitäisihän sun tietää faktat. Huhut ovat muuten siitämässä Attilaa "takaisin" Mayhemin kihisijäksi. Varmaan maailman paskin laulaja, joka on hyvä.

  boredom99 kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jotenkin tuntuu että sunn0))) olisi ollut vaikuttavampi ilman sitä laulajaa, mutta toisaalta puolitoista tuntia oli pikkuisen hevi annostus muutenkin... toihan se siihen sentään vähän vaihtelua, jos semmoista sitten tarvittiin.

  Velmu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sunn 0))) tosiaan tarjosi piristävää vaihtelua, ei tehnyt edes kovin tiukkaa jaksaa kuunnella koko keikkaa. Hesarissa oli tänään keikan arvostelu Jussi Alrothilta, joka ei kestänyt sitä kuin tunnin, mutta ei nyt ihan täysin haukkunutkaan...

  Maldoror kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Asiaan, suositteluja sunn O))):n levyihin?


  Mitä uudempaa materiaalia, sen monipuolisempaa se on. Suosittelen aloittamaan White1 ja -2 -levyillä ja siirtymään siitä sitten kronologisesti taaksepäin kohti GrimmRobe Demos -debyyttiä. Parilla ekalla levyllä on käytännössä pelkästään kitaraa, näillä uudemmilla on sitten jo noisea, laulua, rumpuja ja vaikka mitä häsmäkkää.