Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Leffalista

Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten (10 kommenttia)
Teinpä kokeeksi leffalistan hieman levylautastilaston hengessä, tosin tässä ei tilastollisesti juurikaan hifistellä, lähinnä kerätään arvosanoja elokuvista ja voi niitä kommentoidakin.

http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Leffat&file=index


Jatkossa ehkä lisää ominaisuuksia jos tuonne muutama leffa ilmestyy.

+/- saldo : 0 |

  fitchet kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Että tuollainen, pitäisiköhän tässä alkaa copy/pastea apuna käyttäen siirtää Viimeksi katsotut elokuvat -topicin postauksia :D

  Olisiko mahdollisuuksia muuttaa tuo arvosana-asteikko 1-10:n sijasta 1-5:ksi? Lieneekö tuolla nyt niin hirveästi väliä, itse ainakin koen 1-5 asteikon selkeämmäksi.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  1-10 jättää enempi varaa nyansseille. :D Ei vaan, ajattelin että kun IMDB:ssäkin on yhdestä kymmeneen niin voi sitten vertailla että kummat ovat enempi oikeassa, sokrun vai IMDB:n käyttäjät... hah.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tää systeemi ei sitten vissiin kiinnosta ketään, jotta laitanko pois?

  fitchet kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Laita äänestys, ne on kivoja! :-)

  Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Omalta osaltani unohdin tuon osion kokonaan. Voihan tuosta tullakin vielä jotain. Voisiko sitä kuitenkin parannella sen verran, että syötettäisiin myös elokuvan suomenkielinen nimi, ohjaaja ja valmistusmisvuosi. Sitten vielä sorttausmahdollisuus kaikille noille sarakkeille.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Laita äänestys, ne on kivoja!

  Emmä jaksa, lähinnä haluan vain tietää että onko tuossa oletusarvoisesta jotain aivan persiistä vai eikö se vaan yksinkertaisesti kiinnosta. Ideahan oli siis että jos nuita leffoja tuonne kertyisi edes muutama ja niille vieläpä arvosanoja niin voisi sitten sieltä listan kärjestä vilkaista että minkälaisia leffoja pitää katsoa että osaa elää yhteisön eettisten periaatteiden mukaisesti.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  syötettäisiin myös elokuvan suomenkielinen nimi, ohjaaja ja valmistusmisvuosi. Sitten vielä sorttausmahdollisuus kaikille noille sarakkeille.

  Voihan nuo lisätä, mutta jaksaako käyttäjä näitä kaikkia tietoja (etsiä ja) syöttää, pitäisin mahdollisimman yksinkertaisena tuota sen takia ettei leffan listaaminen ja/tai kommentointi ole kovin aikaavievä suoritus.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Leffatiedot tallentuvat nyt myös käyttäjäkohtaisesti joten tuohon on mahdollisuus lisätä tuollaisia levylautassysteemistä tuttuja ominaisuuksia jos niille löytyy tarvetta.

  JarkkoH kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voisko tuohon leffalistaan laittaa vielä valmistumisvuodet tai jokin vastaava, jolla voi uusintafilmatisoinnit erottaa alkuperäisistä? Esim. Manchurian Candidate:sta on versiot 60-luvulta ja nyt jostain 2000-luvulta. Tuosta arviosta ei käy ilmi kummasta on kyse.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllähän tuonne voi lisäillä kaikenlaista, mutta on tuo innostuksen aste ollut sen verran naurettavaa ettei taida maksaa vaivaa. Muutenkin ois (tai on joskus ollu) tavoitteena pitää mahdollisimman yksinkertaisena tuo ylöskirjaaminen että sen viitsii edes joku tehdä kun ei ole ajallisesti merkittävä uhraus. Ehkä tuon vuosiluvun voisi liittää vaikka elokuvan nimeen. Tässä tapauksessa kyse siis uusioversiosta, jonka valmistumisvuodesta ei aavistusta näin lonkalta.