Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Robert Plant

Risto kirjoitti noin 18 vuotta sitten (3 kommenttia)
Oliks ketään muita eilen katsomassa tämän vuoden parasta keikkaa. Tuossa aikaisemmin keväällä Glen Hughesin nähneenä täytyy vain ihmetellä, miten nämä kaverukset pystyy hommansa hoitamaan. Eilinen ilta oli kyllä aika maaginen (muutenkin kun niiden suitsukkeiden avulla). Komeita sovituksia vanhoista biiseista (No Quarter, Black Dog, When The Levee Breaks esim.) ja jos ne uudet biisit löytyy Mighty Rearrengeriltä, niin onpahan siinä jo tässä vaiheessa vuoden LEVY ! Ja ihan niinkuin Robert itse on haastattelussa sanonut, enemmänkin lavalla oli kokonainen yhtye Strange Sensations, jossa Robert toimi laulajana kuin ROBERT PLANT & band. Ei ollut mitään hienoja valosysteemeitä, ei riviä marsuja eikä oikeastaan mitään rokkikurkoilua (paitsi solistin luontainen KARISMA , joka on kestänyt tämän yli 35-vuotisen taipaleen). Toiset tekee mitä ne haluaa ja toiset ainoastaan sen mihin ne pystyy....

+/- saldo : 0 |

  Sami kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olin 2002 katsomassa Nosturissa Hughes Turner Projectin keikkaa ja oli kyllä viihdyttävä pläjäys. Glen Hughesista jäi mieleen että kaveri ei taida itsekään olla hirveen vakavissaan falsetti kiljumisensa suhteen. Mistreatedin aikana tuntui herran suupielet taipuvan hymyyn ja eikä yleisökään ns. haudan vakavana esitystä seurannut.

  Myös Soulfully Live In The City Of Angels DVD:llä on Mistreated ja You Keep On Moving biiseissä sellaiset "soul" lopetukset rhodesin säestyksellä, että ei jamppa varmaan ihan tosissaan ole. :lol:

  Yawn kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oliks ketään muita eilen katsomassa tämän vuoden parasta keikkaa?


  Tämän viestin lähtiessä, kyllä, aika oli eilen kun näin yhden vuoden parhaista keikoista Tampereella. Robert, oi, Robert!

  When The Levee Breaks muuntui kyllä aika transendentaaliksi tapahtumaksi yleisön chantatessa urkupistettä Plantille ja bändille (Huom. Yhdyn kyllä täysillä, Risto, mielipiteeseesi siitä, ettei kyseessä ollut artisti ja taustabändi). Uudet biisit toimivat helvetin hyvin eikä tämä kuuntelija pistä koskaan vastaan kuullessaan sitä vanhaa hyvää :lol:

  Niin, ja odotus yöllisen Tullikamarin Pakkahuoneen takana palkittiin päästessä paiskaamaan artistin kanssa kättä nopeasti ennen orkesterin häviämistä pakettiautolla Tampereen yön kautta... jonnekin. 8)

  Jukes kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Se on hienoa tuossa Ropertissa, kuultuani nyt vihdoin noita viimeisimpiä levyjä, että herra on orkestereineen aivan kuin etsintämatkalla löytämässä uutta ilmaisutapaa ja groovea vanhoihin perusbluessävyihin. Mietiskelevää ja ajoittain hyvinkin haparoivaa, mutta sellaisen
  oraalla olevan sieltä olen kuulevinani. Tuo uusin levy ehkä on aika lähellä sitä mitä hemmot ovat jo parilla levyllä etsiskelleet. Ei tosin aivan napakymppi vieläkään. Olisikohan paikallaan
  hommata joku perinnetietoine/samalla tavalla uutta vanhasta etsiskelevä tuottaja paikallaan? Sixty ? to timbuktu kokoelman vanhat otot enne Zeppeä kuulostavat laulullisesti todella vahvoilta. Ikä on tehnyt miehen äänen jo aikamoisen hauraaksi ja falskiksikin ehkä sekin vaikuttaa tuohon tulkinnan haurauteen ???