Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Mobiiliblogi

Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten (0 kommenttia)
Haa, Palasokeri Mediaimperiumin multimediayksikkö tuotti trendikkään MMS applikaation weblogittajien käyttöön. Nyt voit lähettää MMS (Multimedia Messaging Service) toimintoon kykenevillä matkapuhelimilla blogientryjä suoraan omaan Palasokerin Weblogiisi. Kuvineen kaikkineen (toistaiseksi vain kuvat ja teksti ovat tuettuja multimediamuotoja). Kuinka se sitten onnistuu?

1. Mene Weblogeissa Oma weblogisi -sivulle (näkyy sisäänkirjautuneille yläpalkissa).
2. Katso oikean laidan palkista oma henkilökohtainen Pincode.
3. Laita puhelimessa Multimedia Messaging asetuksista palvelun kotisivuksi http://mms.palasokeri.com/
(MMSC aka. MMS Center/MMS Server/MMS Service Center tms.)
4. Kirjoita MMS viesti, liitä siihen kuva ja kirjoita teksti, viestin otsikko näkyy myös Blogientryn otsikkona.
5. Lähetä multimediaviesti numeroon Pincode (oma koodisi siis). Oikeastihan viestiä ei lähetetä mihinkään puhelinnumeroon vaan GRPS:llä internetin yli, eli tätä numeroa käytetään vain Palasokerin päässä tunnistamiseen.
6. Maksat vain GPRS datamaksun, joka on muutaman sentin luokkaa normaalin viestikoon kuvan kera ollessa noin 8-10 kilotavua.
7. Entry julkaistuu automaattisesti Palasokeriin jos pincode oli oikein.

Kysy lisäohjeita IRCissä (#palasokeri.com), privaattiviestillä allekirjoittaneelta, sähköpostitse toimitus@palasokeri.com tai tässä viestiketjussa.

Palvelu on koekäytössä ja testattu toistaiseksi ainoastaan Nokia 9500 puhelimella, Palasokeri.com tahi kukaan muukaan ei vastaa palvelun (väärin)käytöstä suoraan tai välillisesti aiheutuneista kuluista, ei vaikka viestit jäisivätkin näkymättä.

Testiviesti weblogiin näytti tältä.

+/- saldo : 0 |