Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Levykauppa tarvitsee Lidlinsä?

k.p.tikka-ri kirjoitti noin 22 vuotta sitten (7 kommenttia)
Lidl on se halvemmalla keppanaa myyvä saksalainen kauppaketju...
CLAP YER HANDS & JUMP FOR JOY!!!!!
Nyt, kun se piraatintuontikieltolakiesitys on jo edennyt päättäjille asti, niin voidaan siis odottaa, että tämä epäterve hintakilpailun muoto nimeltä piratismi poistuu kuvioista tuotapikaa, eiks je?
NO TÄSTÄHÄN SEURAA, ETTÄ NYT VIRALLISILLA TUOTANTO-JA MYYNTITAHOILLA ON MAHDOLLISUUS LASKEA HINTOJA!!! ...eiks je? no takulla?? montako % veikkaatte?.... eh?
Siis sitten ei muuta kuin odotetaan, koska näitä hyviä uutisia alkaa virrata tupaan kuin Maailman Ympäri-ohjelman lopussa.
Vai tarvitaanko tosiaan se LIDL tällekin alalle...?

P.s; Rumban #18/02 yleisönosasto, s.36....

+/- saldo : 0 |

  Hezzu kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei nyt suoranaisesti liity tähän, mutta Soundin sivuilla on jo jonku aikaa käyty keskustelua levyjen kopiosuojauksesta:

  http://www.soundi.fi/special_01.html  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jotenkin musta tuntuu että tämän levykauppa-Lidlin pitäisi olla myös tuotanto- ja levy-yhtiö, koska en usko että suurin viipale levyn hinnasta jää levykauppiaan kassaan. Levy-yhtiöille yms. tukiorganisaatioille tietysti kuuluu oma osansa, koituuhan heille kustannuksia studio- ja markkinointikuluista, mutta ihmettelen miksei mikään levylafka ole lähtenyt kokeilemaan hinnanalennuksia markkinoinnin kustannuksella. Eli kokeilisivat edes laskea levyjen hintaa ja vastaavasti vähentää markkinoinnin kuluja, halvemmat levyt voisivat myydä edelleen yhtä hyvin (tai jopa paremmin) markkinoimattomina. Nykyisin kun ihmiset lukevat kuitenkin levyarvosteluja kaikista mahdollisista medioista ja nämä varmasti vaikuttavat enemmän ostopäätöksiin kuin jotkin televisiomainoskampanjat tms. En ainakaan itse muista ostaneeni yhtään levyä mainoksen perusteella (myönnettäköön että ehkei mun levyhyllyn lättyjä ihmeemmin taideta mainostaakaan...).

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pietarilainen levykauppa, joka ei myy piraatteja;
  http://www.bomba-piter.ru

  Tsekatkaas myös hintoja.

  Lazer kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä esim Poptorin jutut, vaikka onkin sellaisia halpiskokoelma tyyppisiä ratkaisuja kertoo siitä, että levyjen hinnoissa löysääkin löytyy. Lehdessä luki, että aidot cd:t maksaa Venäjällä keskimäärin 20 euroa, mitäs tikkunekku on tästä mieltä?\n[Muokattu 14/10/2002 / Lazer]

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En tiedä miten levykaupassa homma toimii, mutta useilla kaupanaloilla maahantuojat tulevat hinnoissa vastaan jos kauppiailla meinaa jäädä vanhaa tavaraa käsiin, tämä selittäisi mahdollisuuden alelevyjen myyntiin, eli maahantuoja maksanee jotain hyvityksiä seuraavista ostoista jos kauppias joutuu myymään vanhoja lättyjä tappiolla. En siis mene vannomaan että homma toimisi noin, mutta olen käytännössä nähnyt että maahantuojia oikeasti kiinnostaa että kauppias saa vanhenevan roinan pois hyllyistä ja uusille tuotteille tulee tilaa.

  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Niin, uusrikkaiden nousukkaiden erikoiskaupoissa voipi olla englannin ja usan tuoreimmat listahitit aitoina importtipaionoksian maksamassa sen 20e/kpl, mutta näitä painoksia ei kansa osta. Kansaa varten on omat piraatintappajapainokset, jotka maksaa sen 3e/kpl... Ja huom!
  Nämä ovat todellakin virallisia halpispainoksia.
  Nyt, kun katsotte bomba-piterin katalogista esmes kohtaa Akvarium, ja/tai BG, huomaatte, että myös jotkut näiden levyt maksaa sen 89ruplan (=3e) sijaan 360ruplaa (=11e) tai jopa
  800 tai 1000 ruplaa... Nämä ovat viimeisenpäälle erikoispainoksia alan warsinaisille harrastajille.

  EsaJii kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Meillä noin puolet maan CDistä myy Wal Mart markettiketju. Myynnissä kaikki on hyvinkin kiinni määrästä. Ihme ettei marketit hallitse jo paremmin levymyyntiä Suomessa.

  Minun ostokseni eivät löydy marketeista, mutta paikallisia levykauppojen ketjuja käytän. Ainakin 30 kauppaa tekee jo edullisemman yrityksen.