Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Marcus Miller

Cup kirjoitti noin 19 vuotta sitten (3 kommenttia)
Etsiskelin, mutta miehestä ei löytynyt sen kummempaa keskustelua.

Oliko kukaan katsomassa häntä Imatralla viime perjantaina? Nimittäin, kyseinen keikka oli aivan loistava. Maksa tutisi koko sen kaksi tuntia mitä se kesti.

Entäpä, kolahteleeko kelleen uusin "Silver Rain" levy? Imatran keikalla soiteltiin musiikkia pelkästään tältä levyltä.

+/- saldo : 0 |

    waka/jawaka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Pari vuotta sitten Porissa Miller sai aikaan lähinnä puistatuksia. Kunnon macho-mies, jonka soundiakaan en oiken siedä.

    Pekka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tulihan siellä oltua ja vähän ristiriitaiset tunteet velloivat keikan aikana. Olihan se tietysti kiva katsoa tuollaista bassonsoittoa mihin harva pystyy, mutta en olisi silti uskonut, että bassosooloja tulee niinkin paljon. Frankenstein oli kiva yllätys (vaikkei originaalille pärjännytkään) ja joku muukin biisi jäi positiivisena mieleen. Mutta sitten taas sooloa...Kotona tuskin miehen levyjä jaksaisin kuunnella, mutta livenä oli paikoitellen viihdyttävä.

    Prodigal kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Siis mitä helkkaria. Oliko Miller Imatralla vai? Tulipas kyllä taas seurattua hyvin näitä kesäpuuhia. Tais vähän tulla selailtua se Hesarin Nyt kesäfestariliite huonosti - oiskohan johtunu siitä ihanasta Rasmuksen Laurista siinä kannessa.

    Tuolta digikanava Mezzolta tulee aina välillä Millerin erinäisiä live-esiintymisiä (niitä hyviä) ja onhan se ihan uskomaton velho sen bassonsa kanssa.