Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

helevetin VR

Heikkikerkkanen kirjoitti noin 18 vuotta sitten (4 kommenttia)
Mikähän ihme noita VR:n junia on tänä kesänä vaivannut, kun tuntuvat olevan jatkuvasti ihan hirveän paljon myöhässä. Ainakin neljällä junamatkallani juna oli yli puoli tuntia myöhässä, kerran jopa puolitoista tuntia "ajolankojen putoamisen takia". Välillä on kulunvalvontalaite rikki, välillä veturi muutenkin. Kun sanoin konduktöörille viime viikolla että saatan myöhästyä lentokoneesta junan myöhästymisen vuoksi, niin konduktööri antoi vr:n palautepalvelun käyntikortin. Ihanaa.
Onkohan joku Risto EJ Penttilä kerännyt jonkun sabotaasijoukon terrorisoimaan junia jotta kaikki rupeaisivat vihaamaan valtiojohtoista laitosta. Sitten kun VR yksityistetään niin iskujoukot lopettavat sabotaasinsa ja Penttilä voi julkisuudessa höpistä kuinka yksityistäminen paransi Suomen junat.

+/- saldo : 0 |

  didja kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pahaa myöhästelyä ei ole junaliikenteessä kohdalleni osunut lähiaikoina. Eniten VR:n toiminnassa riepoo käsittämätön hinnoittelu. Jos et ole opiskelija, tai muu alennukseen oikeutettu, niin lompakko laihtuu junaan astuessa kohtuuttomasti. Esim. Helsinki - Tampere -väli tekee 22.80 e per suunta pikajunalla(!). Ei ihmeemmin huvikseen tee mieli kotimaassa matkailla, kun lähestulkoon junalipun hinnalla saa halpalennon jonnekin päin Eurooppaa.

  harmaa kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Parempi kai pieni myöhästely kuin tämä  k.p.tikka-ri kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  "Inter-city-juna Helsingista Jyväskylään saapuu raiteille 1,2,3 ja valtatielle 4..."

  spiralake kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tulostin jutun kuvaan asti tylsyyksissäni Pasilan junavarikon huoltoporukan kopin seinälle. :lol: