Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Huijareita ja skojareita

KimmoVesajoki kirjoitti noin 19 vuotta sitten (1 kommenttia)
Tiedoksi vaan kaikille että mulle soitteli eilen ja toissapäivänä Kalle Björkman BusinessBook-Online.com nimisestä ruotsalaisesta firmasta. Kalle oli kova myyntimies ja painoi päälle kuin yleinen syyttäjä, moottoriturpa suolti tekstiä leveällä amerikan murteella niin ettei tällainen hiljainen karjalainen torimyyjä meinannut saada sanaa sanottua. Kun vihdoin kävi ilmi, että kyseessä oli sopimus mainostuksesta heidän mahtavilla Internet-sivustoillaan aloin empiä että tokkopa me ollaan sellaisesta kiinnostunut. Kalle painotti, että sopimus on jo tehty tälle vuodelle ja kyseessä on vain meidän tietojen tarkistaminen. Hän sanoi faksaavansa meille yrityksen tiedot tarkistettavaksi ja soittavansa takaisin.

No eilen tuli sitten se faksi ja Kalle soitti taas. Pyysi tarkistamaan että tiedot ovat oikein (Mr. Timo Mesajoki) ja kun huomasi että *ohhoh* siinähän oli virhe, pyysi minua tekemään faksiin korjaukset ja nimen & päivämäärän alle, faksaamaan sen sitten heille ja näin olisi homma kunnossa. Kysyin mistä Kalle oli minun nimeni saanut, mutten saanut siihen vastausta. Tiedustelin että onko yhtiöidemme välillä todellakin jo sopimus allekirjoitettuna ja raha vaihtanut omistajaa, hän sanoi tarkistavansa, muttei niin tehnyt. Yritti puhua minut pyörryksiin ja toisti että laita se faksi vaan tulemaan. Minä sanoin, ettei tämä mainostus nyt meitä kiinnosta, johon Kalle sanoi että irtisanomme sitten sopimuksen tämän vuoden loppuun. Sanoi, että tiedot kannattaa silti päivittää (eli faksia vaan tulemaan!). No sanoin sitten lopuksi etten aio hänelle paperia faksata kun nimikirjoituksenkin yläpuolella lukee pienellä tekstillä että: ”I hereby confirm and authorize this order in capacity of my role as legally responsible for advertising and marketing for the company above.”. No siihen Kalle sitten tuhahti että siinä tapauksessa meidän pitää jatkossa olla heihin yhteydessä mikäli haluamme jatkaa yhteistyötä heidän kanssaan ja että nykyinen tarjoushinta ei silloin enää koske meitä…

Juttelin tämän jälkeen asiasta kollegani kanssa ja kävi ilmi, että kaveri oli soitellut myös hänelle. Ilmeisesti kyseessä on huijausyritys, jossa kohteena ovat uudet työntekijät joilla on jotain tekemistä markkinoinnin kanssa. Tiedot huijarit ilmeisesti keräävät nimitysuutisista ja soittelevat sitten näille vakuuttaen kyseessä olevan ennen heidän aikaansa tapahtuneen asian, joka vaatii nyt vain tietojen päivityksen kun uusi henkilö on tullut taloon. Tämä teille kaikille tiedoksi ja varoitukseksi, kuten Hillstreetin poliisipäällikkö sanoo: ”Be careful out there!”.

+/- saldo : 0 |

    Markkutapio kirjoitti noin 14 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nykyisin ahdistetaan ahtaajia, vaikka pitäisi (l)ahtaa ahdistajia:

    (lainaus Yle.fi/uutiset)
    "Filippiineillä lukuiset katolilaiset ovat ruoskineet jälleen selkänsä verille pitkänäperjantaina. Samalla he ovat uhrauksellaan rukoilleet läheistensä puolesta. Joitakin vapaaehtoisia on myös naulattu ristille Jeesuksen tapaan. Filippiinien katolinen kirkko on yrittänyt hillitä uhrauksia sanomalla, ettei ihmisten tarvitse vahingoittaa rituaaleissa itseään. Arviolta 30 000 matkailijaa on saapunut katsomaan tapahtumaa.

    Kaikenäköisiä pöljiä sitä on maailmassa.