Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Levylautasella-juttua..

Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten (156 kommenttia)
Eikö joku asiantunteva taho voisi nörttiyden maksimoinnin nimissä tehdä tehdä palikan, joka analysoisi noita levylautasella-listoja. Voitasiin sitten vaikka aina vuodenvaiheessa katsoa, mitä bändiä/levyä on kuunneltu eniten. :D

+/- saldo : 0 |

  Jake kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Alustavasti olen jotain statistikointia yrittänyt tuohon virittää, mutta todennäköisesti pitää tehdä koko levylautanen -kikkula uusiksi, koska nykyinen on niin käsittämätön klunssi että jos siihen lisätään vielä statistikointi, on mokkulan pyörittäminen jo kohtuuttoman raskasta sen idean yksinkertaisuuteen nähden.

  Ehkäpä joskus tulevaisuudessa statistikointi saadaan käyttöön kun allekirjoittaneelle osuu kohdalle kohtuuttoman tylsä päivä :).

  Doc.B.D kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No sen täytyykin olla tosi tylsä päivä :D Meillä päin muuten kikkulat on kokkareita.

  Viukkis kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On kyllä kerrassaan räjähtänyt tuo levyjen kuuntelu viime aikoina... Syyskuussa pari levyä päivässä ja nyt kymmenittäin :D

  Kcrimso kirjoitti noin 22 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tekee pahaa katella mitä kaikkia levyjä porukka kuuntelee päivän aikana kun itse en voi töissä musiikkia soittaa. Enkä oikein enää kotonakaan...:(

  MZ kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun tuo levylautasella -toiminto on aika suosittu, niin tuli mieleen, että olisiko siihen mahdollista saada sellainen systeemi, josta näkisi kuunnellaanko vinyyliä, CD:tä tai kenties jotain muuta formaattia?
  Voisi sitten olla vaikka tilasto, kuinka paljon ollaan eri formaatteja kuunneltu. Ehkä olen ainoa jota tuollainen kiinnostaa, mutta tulinpa nyt ehdottaneeksi.

  Anonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Usein mä kuuntelen CDRää joka on siirretty vinyyliltä, joten kahta mediaa! Kuuluu aitoa krahinaa CDltäkin. :wink:

  Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  olisiko siihen mahdollista saada sellainen systeemi, josta näkisi kuunnellaanko vinyyliä, CD:tä tai kenties jotain muuta formaattia?

  Mitä, eikö levylautasella tarkoita nimenomaan sitä että kuunnellaan vinyylejä, levykelkkasella -toiminto tulee myöhemmin. Eh, hieman väsyttää... ;P

  Ehkä tuollainen lisäys olisi hyvä, lähinnä aikaisemmin mietin dvd:tä varten tuota, mutta yhtälailla kai siihen voisi laittaa myös vinyylit, kasetit ja muut mediat mukaan. Tosin jo listattujen levyjen osalta on kai laitettava kaikki cd-kategoriaan ja pyydettävä vinyylidiggareita korjaamaan omista listoistaan mediat oikeiksi.

  Mieluiten luovuttaisin tietysti tuon koko levylautasella -häkkyrän jonkun osaavan ohjelmoijan käsiin kokonaan uudelleentoteutettavaksi, tuossa käyttöliittymässä, tilastoinnissa ja logiikassa olisi huomattavasti parantamisen varaa, mutta enpä arvannut että tuosta noin suosittu tulisi kun ensimmäisen paukkulankaviritelmän tein.

  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Camel : Music Inspired by the Snow Goose (Viukkis @ 05.02.2004 klo 10:24:26)


  Ei kai tuo nyt sentään ole levyn nimi vaikka kannessa se "inspired by"-juttu onkin?

  Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Käsittääkseni on tekijänoikeussyistä. Aiheesta lisää remasterin kansivihkossa.

  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No ei siitä Camelin omilla sivuillakaan moista nimeä käytetä. Tosin olen minäkin kuullut noista tekijänoikeus-ongelmista levyn suhteen joten ehkä se nimi teknisesti sitten on Music Inspired by the Snow Goose. Itse aion kyllä jatkossakin käyttää ihan vaan The Snow Goose nimeä.

  Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jos camelproductions.com on se virallinen sivu niin siellä sanotaan että "Gallico, a fierce opponent of cigarette smoking, hated the name of the band believing it to be connected to the cigarette company and threatened to sue if the title was not changed. Legalities observed, the album title had the additional words "inspired by" and the threat was subdued."

  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0

  In 1975, CAMEL 'concept' album came about. For 'MIRAGE' Latimer had written 'White Rider' (inspired by Tolkein's 'Lord Of The Rings') and Ferguson suggested doing a an entire album based on a book. All band members were fond of reading at the time so each set out in search of a good story. Bardens suggested 'Siddhartha' and 'Steppenwolf' but when Ferguson suggested Paul Gallico's 'THE SNOW GOOSE' the emotional appeal was strong. 'THE SNOW GOOSE' took fans by surprise. Entirely instrumental, 'THE SNOW GOOSE' earned them Melody Maker's "Brightest Hope" award and firmly established the band with a strong and loyal fan base. It also took author Paul Gallico by surprise. Gallico, a fierce opponent of cigarette smoking, hated the name of the band believing it to be connected to the cigarette company and threatened to sue if the title was not changed. Legalities observed, the album title had the additional words "inspired by" and the threat was subdued. This behind-the-scene drama had no effect on the appeal of the album. On 17th October 1975, accompanied by the London Symphony Orchestra, CAMEL performed 'THE SNOW GOOSE' at The Royal Albert Hall to a sold-out crowd.


  Jep, mutta tuossa samassa kappaleessa levystä käytetään sinnikäästi kuitenkin vain nimeä THE SNOW GOOSE. Ilmeisesti raastupa ei pelota kovinkaan paljoa.

  Viukkis kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Itse olen päässäni päätynyt sellaiseen kompromissiin, että teoksen nimi on The Snow Goose ja sen sisältävän levyn nimi on Music Inspired by the Snow Goose. Olikohan tässä nyt tarpeeksi pilkunviilausta tälle aamulle...

  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eiköhän tämä jo piisannut. :)

  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hanna Pakarinen : Heaven (Hezzu @ 06.07.2004 klo 12:14:55)


  Mitäs ihmettä tämä nyt tarkoittaa? Selityksiä vaaditaan! :shock:

  Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Selityksiä vaaditaan!


  Jep, minäkin haluaisin tietää.

  Doc.B.D kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Se on Pakarisen underground demokasetti -julkaisu ennen kaupallista uraa, tietenkin. Kasetilla Pakarinen joikhaa, soittaa tuohitorvea ja päristelee tyhjiä hernekeittopurkkeja. Annan 9 tähteä.

  EsaJii kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  On jäänyt ne levylautasjutut aika paljon. Samoja vanhoja aina uudestaan. CDtkin hankittu viimeksi vaan LPn tueksi. LPtähän ei viitsi hävittää, ne massatuottteet, Heart ja muut TOmpettyt on jo lahjoitettu pois.

  Pseudonyymi kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tuu kuunneltua paljoo vinyylejä kun en oleskele huoneessa jossa soitin on, ja kajarit vehkeessä on luokattoman huonot. Tällä hetkellä soi koneelta M.A. Nummisen Auu eli baskiirilainen lehmänetsintälaulu.

  Jaakob kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tiivis on Harmaan tahti. :)


  Primus : Brown Album (harmaa @ 02.08.2004 klo 17:22:40)
  Primus : Rhinoplasty (harmaa @ 02.08.2004 klo 17:22:19)
  Mike Oldfield : Q.E.2 (harmaa @ 02.08.2004 klo 17:21:44)
  Marillion : Anoraknophobia (harmaa @ 02.08.2004 klo 17:21:04)
  Marillion : Holidays in Eden (harmaa @ 02.08.2004 klo 17:20:40)
  Spock's Beard : The Light (harmaa @ 02.08.2004 klo 17:20:16)


  Kcrimso kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nykyajan nuoret on niin tehokkaita, että kyllä sitä kerralla kuutta levyä kuuntelee helposti.

  aloc kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Herra Harmaa on mitä ilmeisimmin kässännyt tän levylautas periaatteen väärin; voisiko tuohon levylautas osioon tehdä jonkun jutun, joka sallii vain yhden levyn ilmoittamisen per 15min per käyttäjä? Vai onko kenties tuollainen kikkailu liian vaikeaa ja turhanpäiväistä?

  Jake kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voihan sen tehdä, mutta maksaako vaivan? ;)

  Hezzu kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Entäs sitte jos päätän kuunnella alle 15 minuuttista sinkkua repeattina pitemmän aikaa ja haluan ehottomasti raportoija jokasen soittokerran?!?!?! :shock:

  JiiPee kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No mutta jos herra Harmaalla on kuuden CD-levyn "vaihtaja".
  Siis sellainen laite johon mahtuu 6 CD:tä ja jonka lautanen pyörii. Harmaa teki vain työtä käskettyä ja luetteli lautasella olevat levyt.

  Tämä on mielenkiintoinen ja jännittävä teoria mitä ette voi sivuuttaa noin vain olankohautuksella.

  Pekka kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Toivottavasti kenelläkään ei ole sellaisia useamman sadan vaihtajia...;)

  aloc kirjoitti noin 20 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voihan sen tehdä, mutta maksaako vaivan? ;)


  Sitähän minäkin puin, että olisko tuollainen kyhäelmä vaivan arvoinen.

  Jimi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pitääpä taas kirjoittaa sormien lämmikkeeksi.

  Kuukauden kuunnelluimmat listan on nyt vallannut nämä yhden levyn tehokuuntelijat (TOP 10:ssä peräti 8 sellaista levyä, jota on kuunnellut vain yksi ihminen). Mitä jos tuon muuttaisi niin, että levyt pistettäisiin järjestykseen ensisijaisesti eri kuuntelijoiden määrän perusteella ja levyn kokonaiskuuntelumäärä olisi vasta toissijainen kriteeri.

  harmaa kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Levylautasella-ideaa voisi laajentaa Kanavalla-toimintoon jossa sokerin käyttäjät kertoisivat mikä radiokanava tällä hetkellä taustalla soi, jos soi.

  (Mahdollisia ongelmia: sallittaisiinko samanaikainen levyn- ja radiokanavan kuuntelu? )

  retrou kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miks muuten sekunnitkin on näkyvillä?

  Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tässä kuussa ei vaan ole tainnut ilmestyä sokrulaisia yhdistäviä levyjä (paitsi Magma, joka on vasta apazuzun näpeissä). Circlen Forestkaan ei edes neljän kuuntelijan voimin päässyt top kymppiin.

  Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Circlen Forestkaan ei edes neljän kuuntelijan voimin päässyt top kymppiin.


  Floppi? :wink:

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Levylautasella-ideaa voisi laajentaa Kanavalla-toimintoon jossa sokerin käyttäjät kertoisivat mikä radiokanava tällä hetkellä taustalla soi, jos soi.

  On ollut jo pidempään suunnitteilla koko levylautashässäkän uusiminen, samalla olisi ideana että voisi eritellä että kuunteleeko vinyyliä, cd:tä, dvd:tä vai radiota (tai mitä näitä nyt vielä keksii). Oletuksena kuitenkin niin ettei noita lisätietoja tarvitsisi syötellä paitsi jos haluaa.

  Krooninen aikapula on kuitenkin lykännyt tätä uusioprojektia kerran jos toisenkin enkä uskalla luvata mitään aikataulua sille koska seuraavan kerran harkitsen tekeväni asialle jotain. Jos joku haluaa osallistua hankkeeseen ja toteuttaa tällaisen php-pläjäyksen puhdetöinä niin voin toimittaa tarvittavaa informaatiota (melkein mikä tahansa php-kikkare istuu sokrun moduuliksi jos siinä ei ole kauheasti kovakoodattua leiskaa) ja kantataulut, mistä nuo tähän mennessä raportoidut soitot löytyvät.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä jos tuon muuttaisi niin, että levyt pistettäisiin järjestykseen ensisijaisesti eri kuuntelijoiden määrän perusteella ja levyn kokonaiskuuntelumäärä olisi vasta toissijainen kriteeri.


  Muutin tuon kuukausilistojen osalta toivotun kaltaiseksi, saapi sitten toivoa että jätetäänkö nykyiselleen vai palataanko vanhaan.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Miks muuten sekunnitkin on näkyvillä?

  Informaatioähky nääs ja ompi sen verta tarkkaa hommaa että pitäisi kai kymmenyksetkin laittaa...

  MelancholyMan kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Floppi? :wink:


  heh, kaikkea muuta. Vuoden kovimpia julkaisuja, pyyhkii Magmalla perunakellarin lattioita...

  Levyhän ilmestyi jo lokakuun puolella. Vaan eipä ole uudet Circlet kyllä enää Sunrisen kaltaiseen tehosoittoon päässeet, sääli.. Liekö kova julkaisutahti vaikuttanut?

  Astro kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ehkä tuo Sunrise oli kuitenkin hieman "kuluttajaystävällisempää"...

  boredom99 kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jostain syystä Sunrisea on tullut taas kuunneltua viime aikoina, mahtava levy vaikken muuten hevistä tykkääkään. Pitänee ottaa myös Forest kunnolla kuunteluun, eikös kohta ole taas uusia levyjä tulossa... ja vuosilistoja pitää alkaa tekemään.

  MelancholyMan kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jaa, no nyt kun kattoo tilastoja niin kyllähän Forestin kuuntelua on raportoitu paljon taajemmin kuin Sunrisen. Parin vuoden ajanjaksolla Sunrise oli kerännyt 44 soittokertaa ja 15 kuuntelijaa. Forestilla kasassa jo 24/7. Guillotinen lukemat puolestaan ovat paha pettymys: 17/4. Loistolevy, hommatkaa jos puuttuu!

  Lazer kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jeps, kyllä Guillotine pesee Sunrisen mennen tullen.

  boredom99 kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jeps, kyllä Guillotine pesee Sunrisen mennen tullen.


  No enpä tiedä... ei sen puoleen, Guillotine on loistava, mutta paha verrata kun ne on niin erilaisia, molempi parempi. Tuntuu että Circlen uusi kultakausi alkoi taas Prospektista, eikä sen jälkeen ole huonoa levyä kuultu. Toisaalta, eipä niissä vanhemmissakaan loppujen lopuksi ole moittimista, ja 2 ekaa oli aivan huippuja.

  Sori, taisi mennä offtopiciksi.

  Astro kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Musta Guillotinella on vain pari-kolme kuunneltavaa biisiä. Tosin ne onkin loistavia. Sunrise on paljon parempi... Kunnon musaa eikä mitään tuhrusta lo-fi-pörinää ja läähätystä, joka sinänsä myös voi välillä olla ihan kivaa!

  JarkkoH kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Levylautaselle eksyi taas virheitä. Olin päivittämässä leyvä ja tuli virheilmoitus jotenkin malliin: redirection limit of this URL has been reached... Klikkasin ok ja yritin uudestaan, muutaman kerran tuli sama juttu ja sitten yhtäkkiä tuli ainakin kolmesti se sama levy sinne näkyville...


  J

  Jammo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sitten täytyy vain kuunnella levy kolme kertaa rehellisyyden nimissä...
  Tai sitten nimeät toisen ja kolmannen levyn seuraavaksi pyörittämäsi levyjen mukaisiksi.
  Itelle tulee sormivirheitä tuon tuostakin ja näitä kahta keinoa olen käyttänyt.

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vois kai laittaa jonkun säädön että esim. edellisen 15 min sisällä raportoidut soitot voi poistaa, tämä ei vielä pahemmin pääse vaikuttamaan tilastoihin. Kunhan tässä taas ehtii...

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tai no, jos laittaiskin niin ettei muutaman minuutin sisällä pysty tekemään kuin yhden lähetyksen.

  calicula.minus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mitä jos tuon muuttaisi niin, että levyt pistettäisiin järjestykseen ensisijaisesti eri kuuntelijoiden määrän perusteella ja levyn kokonaiskuuntelumäärä olisi vasta toissijainen kriteeri.


  Muutin tuon kuukausilistojen osalta toivotun kaltaiseksi, saapi sitten toivoa että jätetäänkö nykyiselleen vai palataanko vanhaan.


  Tää uusi on selkeästi poppilista, Aito friikkilista ois kai sellainen, jossa haetaan vähiten listaajia - eniten listauksia? Aiempi listaustapa näiden välimuotona olis kai sitten tyyppiä - äh, en keksi kuvaavaa termiä, mieleen tulee nää puhelinäänestykset: soita sata kertaa mielitiettyäsi niin vaikutat sadalla äänellä - eli siis aktivistilista?

  Mikä piru saakin politikoimaan tämmöisillä listoilla? Sarasvuo?

  Mielipidekin mulla on: kannatan listoja, mitä useampi eri perustein tehty lista samasta asiasta, sen kivempi. Eritoten kaipaan sitä keskivertolistaa, keskimääräisimmin soittajia - keskimääräisimmin soittokertoja.

  Doc.B.D kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Eikö meitä vammaisia voisi ottaa huomioon kanssa???

  Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /pub/home/jlaisi81/palasokeri/modules/Irclog/index.php on line 18

  didja kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tää on tärkeää... ;)

  Voisiko jusu muuttaa nuo Tuomari Nurmion & Viidennes Kolonna -levylautassoitot oikeaan muotoon? Ei tuollaista VIIDENNEStä kolonnaa ole olemassakaan :) häiritsee...

  Eli näin:
  Tuomari Nurmio & Viides Kolonna

  Kuten sanottua, tää oli tärkeää... :)

  harmaa kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sellainen pieni parannus tuli mieleen että voisiko statistiikkaan rakentaa automaatin joka tunnistaisi seuraavat ilmaisut yhtäläisiksi:
  Esittäjä : s/t
  Esittäjä : Esittäjä

  Jimi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Levyt&file=top-details&artist=Renaissance&record=Turn%20of%20the%20Cards


  Tuolla sivulla kun on noita linkkejä (Kaikki levyt, kokonaistilasto jne.), niin voisiko sinne saada "Kaikki <valittu bändi tai artisti> -levyt"?

  Eli, esimerkkisivulla olisi Kaikki Renaissance-levyt -linkki, joka johtaisi seuraavalla sivulle:

  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Levyt&file=top-banddetails&band=Renaissance


  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ois lisätty jos ymmärsin oikein kun ei jaksa keskittyä. Tuohon jo keväällä esitettyyn toiveeseen täytyy palata joskus hieman pidempien yöunien jälkeen.

  Jimi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Yes! Kiittää ja kumartaa. :D

  spiralake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hui. Tulipa oudon näköstä. ;) No kai tuohon tottuu. Ihan hyvä idea. :)

  spiralake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Frank Zappa & the Mothers of Inventionista näköjään pomppas Frank Zappaan (siis "katso kaikki frank zappan levyt"). Muuten hyvä, mut sieltä puuttuu sit taas noi mothers of invention-levyt. Aika hankala tapaus. Saakohan tuota jotenkin kuntoon?

  Edit: ...ELP:t ei toimi jostain syystä ollenkaan?

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Alan listata biisejä luettelooni. Jos kuuntelen jonkun kokoelman jonka nimellä eiole niin merkitystä, tai jopa vinyylisinglen, listaan vaan sen yhden biisin.

  Jos siins biisi on bändin albumilla jota kuuntelin listaan edelleen albumin.

  spiralake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Alan listata biisejä luettelooni. Jos kuuntelen jonkun kokoelman jonka nimellä eiole niin merkitystä, tai jopa vinyylisinglen, listaan vaan sen yhden biisin.

  Jos siins biisi on bändin albumilla jota kuuntelin listaan edelleen albumin.


  Singlet singleinä. Elä nyt ala riehumaan kun tarpeeks korjaamista levylautasella jo muutenkin...

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No, en tosiaan tiedä mistä kaikki kokoamani raidat ovat tulleet.

  Muuten tällä bändillä on aika vaihteleva kokoonpano ja tuotanto
  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Levyt&file=top-banddetails&band=John%20Williams


  Jammo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Nyt kun asiasta taas puhutaan:
  Duty Free Area = D.F.A.
  Tämäkin bändi esiintyi aiemmin kolmella eri nimellä:
  DFA
  D.F.A
  D.F.A.

  Kaikki "vanhat" muistavatkin että Jaken myöntämillä valtuuksilla korjailen artistien ja levyjen nimiä ns. "yhdenmukaisiksi" eli että sama levy esiintyisi vain yhdellä tavalla kirjoitettuna.
  Uusille jäsenille voi olla yllätys että heidän omalla tavalla kirjattu levy esiintyykin kohta konsensuksen mukaisena. Syyttäkää minua.

  Tätä talkootyötä jatkunee siihen saakka, kunnes Jake keksii sellaisen algoritmin, joka kirjaa aina levyn VAIN OIKEALLA tavalla kirjoitettuna ja tarkistaa vielä että levy on kokonaisuudessaan kuunneltu :wink:

  Hezzu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mulla on soinu koko illan repeattina Akwaba Beach ja vain muutaman kerran oon merkannu, keltä voi vaatia korvauksia?

  Jimi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Time Is...
  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Levyt&file=top-banddetails&band=Raw%20Material


  Jammo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Asia näytti järjestyvän heti Jimin vinkin jälkeen; ehdin itse nähdä vain vilaukselta mistä oli kyse. Siis kuvittelin että Time is... -levyllä OLI kolme kirjoitusasua, mutta se olikin pelkkää harhaa!

  Jimi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Entäpä Al Di Meola?

  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Levyt&file=top-banddetails&band=Al%20Di%20Meola

  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Levyt&file=top-banddetails&band=Al%20DiMeola


  didja kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun tämä tärkeä asia tuli jälleen puheeksi, niin Tuomari Nurmion tilastoissa on jonkin verran korjaamista.

  Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Korjausta myös näihin joissa on käytetty väliviivaa erottamaan esittäjä ja levyn nimi.

  Art Bears - winter songs

  Jammo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun tämä tärkeä asia tuli jälleen puheeksi, niin Tuomari Nurmion tilastoissa on jonkin verran korjaamista.


  Tuomarineuvosto on päättänyt äänin 1-0 Tuomari Nurmion levyjen kirjoitusasun seuraavaksi:

  Tuomari Nurmio : 1999
  Tuomari Nurmio : Hullu puutarhuri
  Tuomari Nurmio : Kuu
  Tuomari Nurmio : Käytettyä Rakkautta
  Tuomari Nurmio : Lasten mehuhetki
  Tuomari Nurmio : Lauluja rakastamisen vaikeudesta
  Tuomari Nurmio : Luuta ja nahkaa
  Tuomari Nurmio : Punainen Planeetta
  Tuomari Nurmio & Alamaailman Vasarat : Kinaporin Kalifaatti
  Tuomari Nurmio & Korkein Oikeus : s/t
  Tuomari Nurmio & Viides Kolonna : Maailmanpyörä Palaa
  Tuomari Nurmio ja Köyhien Ystävät : Kohdusta Hautaan

  Päätöksestä voi valittaa Huvioikeuteen ... :wink:

  Atomi-Antti kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sitten kun Jammo kerkiät, niin tee tuolle Pekka Strengin Mankeettimiehelle jotakin, kiitos.

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Saako tuplalevyn merkitä kuunnelluksi, vaikka siitä olisi kuunnellut vain toisen levyn...?

  calicula.minus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  LP-levyjen kohdalla tulisi tietysti kertoa kumman puolen on kuunnellut. Tupla-CD:ssähän usein lukee disc A tms.

  Mie kyllä oon kirjannu levyjä jotka oon kuunnellut vaan toisella korvalla - toista on käytetty sosiaalisten suhteiden hoitamisessa. Vähälle jäisi kirjaukset jos vaan ne silmät kiinni kuunnellut kirjaisi.

  Kun se kuunteluintensiteetistä/alustaloppuun kuuntelusta kertova kikkare (sic!) puuttuu, on vaan pidettävä yllä/luotava uusiksi normia, joka kertoo milloin kuunteluaste ylittää toiminnon kirjauskelpoisuuden.

  MZ kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aikamoinen osa musiikinkuuntelusta jää kirjaamatta, kun lähes joka viikonloppu on kavereiden kanssa juoma- ja musiikinkuunteluiltoja, jolloin todella kuunnellaan musiikkia ja puhutaan siitä, mutta ei niitä silloin välttämättä jaksa tänne kirjoitella.
  Tuo hieman ylempänä oleva kysymykseni ei ollut tarkoitettukaan vakavasti otettavaksi.

  Jammo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sitten kun Jammo kerkiät, niin tee tuolle Pekka Strengin Mankeettimiehelle jotakin, kiitos.


  Tämä vaatii hieman enemmän mietintää. Levyn kannesta on liikkeellä ainakin kolmenlaisia painoksia.

  Love Records LRLP 28 (1970): Pekka Streng & Tasavallan presidentti
  Love/Siboney LRCD 28/67 (1990) - 2 in 1 with another Streng album "Kesämaa" (1972) : Pekka Streng

  Love/Siboney LRCD 28 (2003) - with 3 bonus tracks on which Tasavallan Presidentti do not appear : Pekka Streng

  Yhden "Perussäännön" mukaan nojaudutaan alkuperäisen LP:n kanteen, mutta toisaalta "yksinkertaisuussäännön" mukaan pyritään lyhyimpään ja selkeimpään kirjoitustapaan...
  Paha propleemi! Käämeistä tulee jo savua :?

  pinulk kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aikamoinen osa musiikinkuuntelusta jää kirjaamatta, kun lähes joka viikonloppu on kavereiden kanssa juoma- ja musiikinkuunteluiltoja, jolloin todella kuunnellaan musiikkia ja puhutaan siitä, mutta ei niitä silloin välttämättä jaksa tänne kirjoitella.


  Kaverin kanssa juotiin mallasviskejä ja olin tehnyt sellaisen kaavakkeen jossa arvioitiin viskin makua, väriä, tuoksua ym. Samassa kaavakkeessa oli myös kohta soitettu levy, ja ...kele että oli kiva tutkia sitä järjen hidasta katoamista!

  Toisen kaverin kanssa dokattiin ja huomasin miten kännissä kaveri oli vasta sitten kun olimme kuunnelleet Zappan levyä Just Another Band from LA ja hän siihen sanoi että kuunnellaan vielä kerran!

  EsaJii kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Saako tuplalevyn merkitä kuunnelluksi, vaikka siitä olisi kuunnellut vain toisen levyn...?


  Kyllä vain. Jos kuuntelee kahta biisiä, voi sanoa että kuunteli levyä. Jos vaan yhden, kuuntlei biisiä. :lol:

  Uni kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Saako tuplalevyn merkitä kuunnelluksi, vaikka siitä olisi kuunnellut vain toisen levyn...?


  Kyllä vain. Jos kuuntelee kahta biisiä, voi sanoa että kuunteli levyä. Jos vaan yhden, kuuntlei biisiä. :lol:


  Tämäpä oli vastaus ikuiseen dilemmaan. Jurrissa kun harvoin jaksaa kuunnella ihan koko levyä.. :oops:

  Jammo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mutta koko pullon jaksaa kyllä juoda ... :roll:

  Uni kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mutta koko pullon jaksaa kyllä juoda ... :roll:


  Riippuu mikä aine on kyseessä ja kuinka suuressa astiassa.. :twisted:

  spiralake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Artistien nimet joissa on heittomerkki muodostavat jostain syystä editoidessa heittomerkin eteen kenoviivan. Ilmeisesti tästä syystä myöskään ei toimi tuollaisten bändien "katso kaikki levyt" -linkki. Esimerkiksi Brian Auger's Oblivion Express...

  Jake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Editoidesssa nuo kyllä tallentuivat oikein, mutta haku ei toiminut oikein. Nyt toivottavasti toimii, samalla meni ehkä kahdeksan muuta asiaa rikki, joita en vielä löytänyt.

  spiralake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Editoidesssa nuo kyllä tallentuivat oikein, mutta haku ei toiminut oikein. Nyt toivottavasti toimii, samalla meni ehkä kahdeksan muuta asiaa rikki, joita en vielä löytänyt.


  Näkyy nyt haussa merkit numerosarjoina, esim. # = %23...

  1. Pharaoh Overlord : %231 (21 kuuntelukertaa)
  2. Pharaoh Overlord : %232 (19 kuuntelukertaa)
  3. Pharaoh Overlord : %233 (6 kuuntelukertaa)

  didja kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Captain Beefheartin tilastoissa on myös monenlaista kirjoitusmuotoa,
  Erityisesti bändit "His Magic Band" ja "The Magic Band" sekoittuvat iloisesti. En ehkä saa nukuttua...

  Viukkis kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joidenkin levyjen kansissa lukee The Magic Band, toisten His Magic Band.

  pinulk kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  DJ Shadow : Endtroducing löytyy 3 eri tapaa ja viimeinen on se oikea.

  DJ Shadow : Endtroducing... (7 kuuntelukertaa)
  DJ Shadow : Entroducing.... (4 kuuntelukertaa)
  DJ Shadow : Endtroducing (1 kuuntelukertaa)

  waka/jawaka kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ai että tuo "Endtroducing" on oikea tapa? Mihin tämä väite mahtaa perustua...?

  Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun nyt oikein tutkii levyn takakantta, vihkoa ja etikettiä, niin Endtroducing-sanan jälkeen näkyy olevan aina se viisi pistettä. Siis näin:

  Endtroducing.....

  Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Muokkasin omat kuunteluni muotoon:
  Endtroducing.....

  jooxa kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joidenkin levyjen kansissa lukee The Magic Band, toisten His Magic Band.


  Jep. Ehkä tähän voisi soveltaa samaa ratkaisua kuin Zappoihin. Eli pelkkä "Captain Beefheart".

  retrou kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jep. Ehkä tähän voisi soveltaa samaa ratkaisua kuin Zappoihin. Eli pelkkä "Captain Beefheart".


  Ei missään nimessä! Magic Band ansaitsee kunniamainintansa. Eikä Beefhartti niitä biisejä yksin tehnyt, vaikka otti krediitit.

  Jammo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun nyt oikein tutkii levyn takakantta, vihkoa ja etikettiä, niin Endtroducing-sanan jälkeen näkyy olevan aina se viisi pistettä. Siis näin:

  Endtroducing.....


  Asia on hoidettu.

  Jimi kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Free kaipaa tiivistämistä.

  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Levyt&file=top-banddetails&band=Free


  spiralake kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bo Hanssonilta näkyy olevan listattuna ruotsin- ja englanninkielisillä nimillä noita levyjä. En jaksa itse korjata. :lol:

  Jammo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Free kaipaa tiivistämistä.

  http://www.palasokeri.com/modules.php?op=modload&name=Levyt&file=top-banddetails&band=Free


  Free : Live!
  Free : Free At Last

  Jammo kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bo Hanssonilta näkyy olevan listattuna ruotsin- ja englanninkielisillä nimillä noita levyjä. En jaksa itse korjata. :lol:


  Sagan Om Ringen
  Ur Trollkarlens Hatt
  Mellanväsen
  El-ahrairah

  calicula.minus kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Claudio ei ole Abado! Ja mää sentään yritin :oops:

  didja kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Taas löytyi jollekin innokkaalle sarkaa:


  L.Hortobagyi : 6th All-India Music Conference
  Laszlo Hortobagyi : 6th All India Music Confrence
  Lâszlô Hortobâgyi : 6th All-India Music Conference
  Laszlo Hortobagyi : 6th All-India Music Confrence
  Laszlo Hortobagyi : Arcadian collection
  Laszlo Hortobagyi : Brief History of GUO
  Laszlo Hortobagyi : Chill Out
  Laszlo Hortobagyi : el-Horto Ang
  Laszlo Hortobagyi : Live Sangeet Sammelan
  Laszlo Hortobagyi : Live Sangit Sammelan
  Laszlo Hortobagyi : Ritual Music of Fomal Hoot Al-Ganoubin
  Laszlo Hortobagyi : Ritual Music of Fomal Hoot al-Gonoubi
  Laszlo Hortobagyi : Ritual Music of Fomal Hoot El-Gonoubi
  Laszlo Hortobagyi : Ritual Music of the Fomal Hoot al-Ganoubi
  Laszlo Hortobagyi : Summa Technologiae
  Lâszlô Hortobâgyi : Terra Dei
  Laszlo Hortobagyi : The Arcadian Collection
  Lâszlô Hortobâgyi : Traditional Music Of Amygdala
  Laszlo Hortobagyi : Transglobal & Magic of L.H.
  Laszlo Hortobagyi : Transglobal and Magic Sounds of L.H.
  Laszo Hortobagyi : Ritual Music of Fomal Hoot Al-Ganoubi
  Latzlo Hortobagyi : El-Horto Ang
  Lazlo Hortobagyi : el-Hoto Ang

  Artistin oikeinkirjoitusasu lienee tämä:

  Lâszlô Hortobâgyi

  Ei täs muuta...

  apazuzu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Bo Hanssonilta näkyy olevan listattuna ruotsin- ja englanninkielisillä nimillä noita levyjä. En jaksa itse korjata. :lol:


  Sagan Om Ringen
  Ur Trollkarlens Hatt
  Mellanväsen
  El-ahrairah


  Minun levyt on ainaki Ruotsi vinyyli painoksia.

  Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Top 10 bändit:

  1. Pink Floyd (215 merkintää / 32 eri levyä)
  2. Mokoma (204 merkintää / 7 eri levyä)
  3. v/a (198 merkintää / 152 eri levyä)
  4. Opeth (187 merkintää / 9 eri levyä)
  5. King Crimson (170 merkintää / 34 eri levyä)
  6. Kuusumun Profeetta (167 merkintää / 5 eri levyä)
  7. Tool (139 merkintää / 5 eri levyä)
  8. Circle (134 merkintää / 23 eri levyä)
  9. Jethro Tull (128 merkintää / 23 eri levyä)
  10. Yes (124 merkintää / 26 eri levyä)


  Mitä on tapahtunut top-10 bändit listalle? Ei se tuolta ennen näyttänyt.

  jusu kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun on enää vaan tämän vuoden levyt?

  Kcrimso kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kun on enää vaan tämän vuoden levyt?


  Ai niin... taidettiinhan tosta joskus pientä käyttäjääkin informoida. :oops:

  Mokoma vuoden toka soitetuin? WTF? Kuka semmoista kuuntelee... :lol:

  MZ kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jostain syystä tulin juuri Mokoman keikalta. Aluksi se kuulosti ihan hyvältä, mutta aika puuduttavaa oli ensimmäisen puolen tunnin jälkeen.

  DrethegenjeshKing kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mokoma vuoden toka soitetuin? WTF? Kuka semmoista kuuntelee... :lol:[/quote]

  Minä kuuntelen. On eri kivaa laittaa Mokoma soimaan ja demppailla siinä mukana. :mrgreen:

  [quote]Jostain syystä tulin juuri Mokoman keikalta. Aluksi se kuulosti ihan hyvältä, mutta aika puuduttavaa oli ensimmäisen puolen tunnin jälkeen.


  Pitissä pogoileminen ehkäisee puutumista :twisted: :lol: 8)

  -MokomaFani82

  JacKal kirjoitti noin 18 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Mikähän mättää, kun levylautaselle syöttämäni levyt katoavat bittiavaruuteen... Onkelma vaivannut eilisiltapäivästä lähtien....

  jusu kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Korjailin tonne levylautaselle Koenjihyakkein levyt kaikki löytyy nyt Koenjihyakkei nimellä lähinnä Jarkolle tiedoksi kun ei muilla ollut näin.

  Lädi kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onkohan vika silmissäni, näytössäni vai kenties jossain muualla, kun etusivun levylautasella-osion fonttia joutuu tihrustamaan oikein tosissaan? Olisiko mahdollista muuttaa tuota fonttia selkeämmäksi?

  PeeHoo kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kokeile katsoa ilman noita aurinkolaseja.

  retrou kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tai säädä selaimen asetuksista fontteja.

  retrou kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ***

  DrethegenjeshKing kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko olemassa linjausta siihen, laitetaanko levyn nimen perään ep, mikäli kyseessä on ep-levy? Itse olen tähän asti kirjannut sinkut sun muut vain Artisti : Levy -periaatteella ja jättänyt kaikki cds:t yms. pois sieltä perästä.

  Ongelma nousi taas eteen, kun tänään tuli postissa Porcupine Treen Nil Recurring -ep. Nimesin sen siis Porcupine Tree : Nil Recurring vain huomatakseni, että enemmistö on kirjannut sen tuolla ep-liittellä. Itse olen kyllä sillä kannalla, että käytetään levyn nimeä ilman liitettä.

  Niin ja ei, minulla ei ole elämää...

  Jake kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Joku ajax-paroni vois tehdä tohon formiin systeemin, mikä käy kannasta hakemassa vaihtoehdot ja "esitäyttää" tiedot kirjoitetun alun mukaan. Anyone?

  Jammo kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja pakualtaT! Mikään systeemi IE iknä voi olla töydellinne!
  JOs joku käyttää nykysitä hommelta väärin ja lisää keinotkkosieti oman suoskikkinas aemaa listillamme so not!
  Tätä miletä miä ole! :lol:
  sitä paitsio Jannus ja miehkä kuyllaä korjasema pyynnitsä listojane.

  JarkkoH kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jammo on päissään? :D

  J

  Jammo kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jammo on päissään? :D

  J


  Taisin hieman olla, vaan en pahasti, koska olin aamulla jo ajokunnossa.

  pinulk kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja pakualtaT! Mikään systeemi IE iknä voi olla töydellinne!
  JOs joku käyttää nykysitä hommelta väärin ja lisää keinotkkosieti oman suoskikkinas aemaa listillamme so not!
  Tätä miletä miä ole! :lol:
  sitä paitsio Jannus ja miehkä kuyllaä korjasema pyynnitsä listojane.

  Klassikon ainesta. Siinä on jopa oikeinkirjoitettuja sanojakin.
  Vuoden 2007 paras tekele.

  JacKal kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ja pakualtaT! Mikään systeemi IE iknä voi olla töydellinne!
  JOs joku käyttää nykysitä hommelta väärin ja lisää keinotkkosieti oman suoskikkinas aemaa listillamme so not!
  Tätä miletä miä ole! :lol:
  sitä paitsio Jannus ja miehkä kuyllaä korjasema pyynnitsä listojane.

  Klassikon ainesta. Siinä on jopa oikeinkirjoitettuja sanojakin.
  Vuoden 2007 paras tekele.


  Näin on. :D

  Jammo kirjoitti noin 17 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kiitos, kiitos! Kyllä sitä oli hauska värkätä, muistaakseni. :lol:

  Aeroneus kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko bootlegien merkkailulle jotain ohjeistusta? Mulla on esim. tämmönen

  Pink Floyd 1971-10-17 New Mown Grass äänitetty San Diegossa... Merkitäänkö tuo nimi(new mown grass) vai päivämäärä ja paikka vaiko miten?

  retrou kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko bootlegien merkkailulle jotain ohjeistusta? Mulla on esim. tämmönen

  Pink Floyd 1971-10-17 New Mown Grass äänitetty San Diegossa... Merkitäänkö tuo nimi(new mown grass) vai päivämäärä ja paikka vaiko miten?


  Yksinkertaisinta olisi kai vaan merkitä julkaisun virallinen nimi, riippumatta miten päiväykset yms. ovat siihen merkitty.

  -rh kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei tuu kuunneltua paljoo vinyylejä kun en oleskele huoneessa jossa soitin on, .
  eikös tuon "levylautasen" nyt voi käsittää aika symbolisena, vaikka mistä mp3:sta tulis se teos.
  (?)

  Jammo kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Oikein!
  Tarkoituslieneekirjatakaikkikuuntelutjotkakoskevattiettyääänitettäriippumattasenformaatistaelionkosevinyylicdmp3kasettivhsdvdtms

  Markkutapio kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kaivoin eka sivulta tommosen kommentin:

  olisiko siihen mahdollista saada sellainen systeemi, josta näkisi kuunnellaanko vinyyliä, CD:tä tai kenties jotain muuta formaattia?

  Mitä, eikö levylautasella tarkoita nimenomaan sitä että kuunnellaan vinyylejä, levykelkkasella -toiminto tulee myöhemmin. Eh, hieman väsyttää... ;P

  Ehkä tuollainen lisäys olisi hyvä, lähinnä aikaisemmin mietin dvd:tä varten tuota, mutta yhtälailla kai siihen voisi laittaa myös vinyylit, kasetit ja muut mediat mukaan. Tosin jo listattujen levyjen osalta on kai laitettava kaikki cd-kategoriaan ja pyydettävä vinyylidiggareita korjaamaan omista listoistaan mediat oikeiksi.

  Mieluiten luovuttaisin tietysti tuon koko levylautasella -häkkyrän jonkun osaavan ohjelmoijan käsiin kokonaan uudelleentoteutettavaksi, tuossa käyttöliittymässä, tilastoinnissa ja logiikassa olisi huomattavasti parantamisen varaa, mutta enpä arvannut että tuosta noin suosittu tulisi kun ensimmäisen paukkulankaviritelmän tein.


  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Levylautasella arvosanoista: onko tosiaan tarkoituksellista että yksi äänestäjä voi äänestää yhtä levyä vaikka kuinka monta kertaa ja täten manipuloida levyn keskiarvoa haluamaansa suuntaan?

  Esim. itse olin ainoana arvosanan antajana antanut The Broadsword And The Beastille arvosanaksi vitosen, mutta muutinkin mieleni ja annoin lisäksi kutosen. Nyt levyn arvosana onkin sitten 5,5 eikä 6 mikä tuntuisi fiksummalta.

  Vai kiinnostaako ketään? :D

  endbrax kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vai kiinnostaako ketään? :D

  En ole juurikaan pisteyttänyt levyjä, vaikka olen kommentoinut. Meneeko ne jollain oletusarvoilla, jos ei aseta pisteitä?

  Kcrimso kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Vai kiinnostaako ketään? :D

  En ole juurikaan pisteyttänyt levyjä, vaikka olen kommentoinut. Meneeko ne jollain oletusarvoilla, jos ei aseta pisteitä?


  Ei toki mene.

  endbrax kirjoitti noin 16 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ei toki mene.

  No se on hyvä. Voisin kyllä kuvitella, että olen laittanut jonnekin asetuksiin kaikille levyille seiskan. ;)

  endbrax kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kertokaas taas viisaat. Miten Remun eka soolo pannaan tuonne. Levyn kannessahan lukee Remu's Solo No Panic. Onko esittäjä Remu's Solo, Remu Aaltonen vai Remu?
  Nimimerkki "Now Panic"

  Greeny kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Olisko Henry Olavi Aaltonen´s No Panic Solo Band: Remu's Panic Solo
  Nimim. "No panics vai ex pannu"

  EsaJii kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Aaltonen, Henry Olavi

  noin se pääsee listan päähän, aakkosissa
  jaa, ei ole semmoista listaa, vain hakukone
  ei se hakukonekaan aina pilaa

  endbrax kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Pitää panna seuraavalla kerralla, jos sellainen tulee... jotain. No, panics ku sais.

  Greeny kirjoitti noin 15 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No paneski

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jake kirjoitti noin 8 vuotta sitten
  olisiko siihen mahdollista saada sellainen systeemi, josta näkisi kuunnellaanko vinyyliä, CD:tä tai kenties jotain muuta formaattia?

  Mitä, eikö levylautasella tarkoita nimenomaan sitä että kuunnellaan vinyylejä, levykelkkasella -toiminto tulee myöhemmin. Eh, hieman väsyttää... ;P

  Ehkä tuollainen lisäys olisi hyvä, lähinnä aikaisemmin mietin dvd:tä varten tuota, mutta yhtälailla kai siihen voisi laittaa myös vinyylit, kasetit ja muut mediat mukaan. Tosin jo listattujen levyjen osalta on kai laitettava kaikki cd-kategoriaan ja pyydettävä vinyylidiggareita korjaamaan omista listoistaan mediat oikeiksi.


  Tommosta mietiskeltiin kahdeksan vuotta sitten, mutta muistan sitten myöhemmin chatissa (silloisessa "paskalootassa") epävirallisesti sovitun että kaikki kuuntelumuodot hyväksytään.

  Otan tämän asian esille nyt koska nykyisin näitä kuunteluformaatteja on niin useita. Itse olen laittanut albumin levylautasella soineeksi vaikka levy olisi ollut ilmaiskuuntelussa netissä. Usein olen laittanut vielä levykommenttiin linkin että muutkin voivat sen kuunnella.
  Ihmettelen hieman sitä että muut eivät ole laittaneet sitä kuunnelluksi vaikka uskon että aika moni kuitenkin sen kuuntelee sen linkin kautta.
  Onko porukalla siis vielä se käsitys että että levy pitää kuunnella cd tai vinyyli muodossa ennenkuin sen voi kirjata levylautasosastolle?

  Muokattu 30.11.2011 10:59 by Markkutapio.

  JarkkoH kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä se kasettinakin kelpaa :)


  J

  Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko porukalla siis vielä se käsitys että että levy pitää kuunnella cd tai vinyyli muodossa ennenkuin sen voi kirjata levylautasosastolle?


  Porukalla? Eikös tota levylautastoimintoa käytä yhteensä ehkä viisi jantteria? :d

  Jake kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Three is a crowd :)

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jostakin syystä mulla tuli mieleen sarjakuva Lucky Luke ja siitä Daltonit... siinäpä mainio porukka... tai paremminkin kopla.

  Uudistetaan siis kysymys:
  Onko koplalla siis vielä se käsitys että että levy pitää kuunnella cd, vinyyli, kasetti tai dvd muodossa ennenkuin sen voi kirjata levylautasosastolle?


  Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Onko koplalla siis vielä se käsitys että että levy pitää kuunnella cd, vinyyli, kasetti tai dvd muodossa ennenkuin sen voi kirjata levylautasosastolle?


  Ei ole.

  Atomi-Antti kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Juu ei. Joillakin saattaa musiikin hankkiminen/kuunteleminen pelkästään sähköisessä muodossa olla nykyään jopa tietoinen valinta. Tämä taisikin olla minun ensimmäinen foorumikirjoitukseni tänä vuonna.

  OldfieldOlli kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvä A-A. Siitä ne runosuonet puhkeavat =)
  Flaccina tai ämpäreinä kai jo aika monet ostaa levynsä netistä. Onhan ne formaatteja siinä missä muutkin. Itse diggaan vielä aitoja levyjä. Vinyyli,Cd,Dvd tai Blu-ray. JOS listaan levylautaselle, niin listaan myös ämpärit ja flacit.

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  ämpärit ja flacit... oonkohan minä jäänyt kehityksestä jälkeen... mitä ne ovat?

  Kcrimso kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ainoa sääntö itselläni on levylautasen suhteen että merkkaan sinne vain silloin kun kuuntelen levykokonaisuuden kokonaan. Raja menee yleensä ep-mittaisissa julkaisuissa, mutta olen tehnyt poikkeuksen esim. Jon Andersonin yli 20 minuuttisen Open singlen kohdalla. Se on kyllä jo hieman syntistä kyllä :D

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Sama periaate mulla... kokonaan pitää levy kuunnella. Jotakin levyä tulee joskus kuunneltua jopa puolenkymmenentäkin kertaa peräkkäin mutta listoille en yleensä silloin ole laittanut kuin muutaman kerran.

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuossa äsken kun ihmettelin mitä ovat "ämpärit" ja "flacit" (vastausta odotellaan siihen edelleen) niin tässä vielä eräs uusi sana aiheeseen... "streamaus" ...jota olenkin viime päivinä kovasti harrastanut (kuten varmaan levylautaselta olette huomanneet).


  Muokattu 01.12.2011 21:49 by Markkutapio.

  retrou kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ämpäri tarkoittaa mp3:a. Flac on häviötön ääniformaatti. http://fi.wikipedia.org/wiki/FLAC


  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Levykommenttien otsaketauluun en ole pitkään aikaan huomannut tulleen sitä vihreää pallukkaa, Spotifyn linkkiä. Vieläkös tuo on toiminnassa?


  Jake kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kyllä tuo vielä näköjään toimii, tongit vaan liian eksoottisia levyjä, mitä ei Spotifystä löydy. No, voi tuolla jäädä joku tunnettukin levy löytymättä, Spotifyn rajapinnan palauttamista vastauksista on välillä vaikea koneellisesti poimia oikea osuma, tässä toteutuksessa ei ole kuitenkaan juuri sumeaa logiikkaa mukana.

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Ymmärtääkös systeemi hakea linkin spotifyyn jos levyn nimi on sama kuin esittäjä ja se merkataan s/t, vai pitäisikö levyn nimi kirjoittaa kokonaan?

  Jake kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuskinpa osaa, vois ehkä viritellä tuota logiikkaa jos ehtis/jaksais.

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Jake kirjoitti noin 13 tuntia sittenPlussaa|Miinusta
  ...tongit vaan liian eksoottisia levyjä...


  Ei noita tonkia tartte, tuolta Streamistahan noita löytyy.

  http://www.progstreaming.com/

  Olenkin hieman ihmetellyt kun ei muut sokrulaiset ole kuunnelleet niitä... tai ainakaan ilmoittaneet levylautasella kuunnelleensa. Itse olen löytänyt sieltä monta hyvää levyä hankittavaksi.


  Jake kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  No tämä on nyt joka tapauksessa fixattu.

  Lainatessa ei muuten kannata kopioida noita otsikko/tunnistetietoja mukaan, näyttää aivan paskalta muihin kuin webbikanavaan formatoituna.

  Markkutapio kirjoitti noin 12 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvin ehtis/jaksaistettu.

  Olisko tuo lainausjuttu seuraava viriteltävä?
  Joskus, harvoin kuitenkin, joutuu lainailemaan niin että tietää keneltä on lainattu ja milloin.

  Markkutapio kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Tuossa aiemmin mainittu Progstreamingin sivu joutui nyt vuorostaan hyökkäyksen kohteeksi. Sivulta tuli heti virus koneelle. Tällä hetkellä sivua ei löydy ollenkaan. Saas nähdä kauanko menee korjaukseen aikaa.
  EDIT: Toimii taas. Vajaa viikko tuossa meni.

  Markkutapio kirjoitti noin 11 vuotta sitten+/- saldo : 0
  En ole aiemmin kiinnittänyt huomiota että onko levyhaku-kentässä kirjainten määrä rajoitettu. Aiemmin ovat haut siis onnistuneet mutta nyt kun laitoin hakuun "Manfred Mann's Earth Band" niin ei tuottanut tulosta. Vasta sitten, kun lyhensin hakua muotoon "Manfred Mann' ", niin onnistui. Mites on?

  Jimi kirjoitti noin 10 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Saako Kätkävaaran lohikäärme -levyn kaksi eri versiota (PPG ja PP) yhdistettyä?

  Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  B|U|I|S|URL|URL=|IMG|QUOTE|Youtube|Soundcloud|

  Heiiii, miten tuota Soundcloudia käytetään?


  Markkutapio kirjoitti noin 9 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Kysäisenpä porukalta mieltä ensin... Spotifysta löytyy hyviä soittolistoja niin voiko Spotifylle antaa bändin arvon ja merkata levylautaselle esim. Spotify : Legendary Guitar Solos
  https://open.spotify.com/user/spotify/playlist/0hzVbLwlseUzR0vRjZ9NEH

  Jimi kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Voisiko tuosta Nyt soi -otsikosta tehdä linkin, joka veisi suoraan tuonne -> http://www.palasokeri.com/levyt/list ?

  Eli, samaan tapaan kuin Chat-otsikko tuo esiin koko chat-listan.

  Markkutapio kirjoitti noin 8 vuotta sitten+/- saldo : 0
  Hyvä idea, kannatetaan.