Moi anonyymi! » Login | Uusi käyttäjä

Mahlanjuoksuttaja

Haiku kirjoitti noin 19 vuotta sitten (16 kommenttia)
Jokos olette kuulleet Absoluuttisen Nollapisteen uutukaista?

Jos aiempi Abso oli maanläheistä progea, tämä on jo aika psykeä. En osaa vielä sanoa, miten tähän suhtautua; levy kuulostaa mielenkiintoiselta ja jännittävältä, jopa viihdyttävältä, mutta toisaalta jätti varsinkin kahdella ensimmäisellä kuuntelulla kylmän olon. Nyt on levy kuunneltu nelisen kertaa ja "matemaattiseen" tyyliin on jo alkanut tottua, välillä saa jopa aavistuksen levyn loistavuudesta.

Laulumelodiat tosin edelleen jotenkin nyppivät. Osa on aika korneja ja turhaa, jopa typerän kuuloista kikkailua on liikaa. Kaiken kaikkiaan levy kuulostaa varsin sulavalta, vaivattomalta, vapautuneelta ja viihdyttävältäin, toivottavasti se ei pelkästään sellaiseksi jää.

+/- saldo : 0 |

    Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Parin kuuntelukerran jälkeen ei ehkä kannattaisi kauheasti kommentoida, mutta ei ainakaan toistaiseksi ole Mahlanjuoksuttaja oikein kolahtanut. Jotenkin tästäkin levystä Seitsemännen sinetin tavoin tuntuu puuttuvan sellainen lämpö ja sympaattisuus mitä aiemmissa levyissä oli. Vähän sellaista väkisin väännön makua tässä on. Ehkä Abson väestä on tullut liian ammattimaisia ja musiikista on tullut liiaksi työtä.

    Tai sitten olen viikon päästä jo aivan eri mieltä.

    fitchet kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Kävin ostamassa tänään, ikäänkuin heräteostoksena. Tuossapa tuo on taustalla pyörinyt jo tovin, pitänee seuraavaksi KUUNNELLA, kun levy kuitenkin ihan hyvältä vaikuttaa.

    AcidMothersBadenbaden kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Tällä hetkellä vain kolmen tähden levy, mutta arvo nousenee vielä. Ehkä liian vähän hyviä laulumelodioita. Ja kitarasoolot on aika paskoja, paitsi ne missä on makee efekti.

    Joku kritisoi Seitsemäs sinetti-albumia. Sehän se vasta hyvä levy onkin!

    fitchet kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Olen aikaisemmin kuullut absoilta mm. sellaisia lättyjä kuin Nimi muutettu, Seitsemäs sinetti, Ei ilmestynyt, Olos, Neulainen Jerkunen. Näistä varsinkin vanhemmat ovat hyvin epätasapainoisia, en ole hahmottanut niistä ns. teemallista kokonaisuutta (Onko se sitten tarkoituskaan). Mahlanjuoksuttaja on siinäkin mielessä bändin 'progein' levy, että siinä jokainen kappale sulautuu toisiinsa aukkoja jättämättä. Vähän päänvaivaa taas aiheuttaa nuo kummalliset lyriikat, joita ei ehdi hirveästi miettimään kuuntelun aikana, tahti kuitenkin on melko kova. Kcrimso on oikeassa, tästä puuttuu sellainen sympaattisuus mitä varsinkin vanhemmissa levyissä oli. Onko absoluuttinen nollapiste kasvanut aikuiseksi? Jatkan kuuntelua, tämä voi hyvin paljastua absojen parhaaksi.

    AcidMothersBadenbaden kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nyt oma arvio nousi 3,5 tähteen.
    Sen verran täytyy todeta, että Muovi antaa periksi on paras absoalbumi. Tullaanko sitä koskaan ylittämään...

    Hezzu kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Hyvin yhtenäisen tuntunen levy, kuulostaa teemalevyltä ;) Lähin sukulainen lienee Suljettu.

    päviöniitto kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Nappaa heti! Nelos biisi menossa ja tuntuu että tää tulee olemaan paras Nollapisteen levy. Vitun kovalta kuulostaa. Varhaiselta Genesikseltä muistutaa paikoin.

    pinulk kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    En tiennyt bändistä mitään. Mutta koska moni teistä, joilla on erinomainen musiikkimaku (siis aika lailla sama kuin minulla) pitävät siitä päätin korjata puutteen. Ja että on hyvä tämä Mahlanjuoksuttaja! Ei se ekoilla kerroilla avautunut, mutta nyt se soi koko ajan ja paranee ja paranee. Mitkä ovat siis seuraavat AN levyni?

    Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mitkä ovat siis seuraavat AN levyni?


    Nimi muutettu ja Suljettu.

    päviöniitto kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mitkä ovat siis seuraavat AN levyni?


    Nimi muutettu ja Suljettu.


    Jep!

    Lerxst kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Minun nurinkurisessa kommentissani taasen tämä levy on se helpoimmin lähestyttävä ja kuunneltavin Absojen levyistä (tosin tähän saakka, en ole kaikkia levyjä kuullut, ainakaan kokonaan). Useita hyviä osuuksia ja sovituksia, täytyy myöntää, vaikka en mikään suuri fani olekaan ollut. Parhaimmat pisteet minulta kuitenkin tästä julkaisusta heille lähteepi! :wink:

    Janus kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Mitkä ovat siis seuraavat AN levyni?


    Nimi muutettu ja Suljettu.

    Suosittelen noiden lisäksi vielä Muovi antaa periksi -levyä.

    Mahlanjuoksuttaja kasvaa kivasti kuuntelussa. Ainakin neljän parhaan Abson joukossa tällä hetkellä.

    pinulk kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ostin levyn Seitsemäs Sinetti. Ei vielä ole avautunut, mutta itsensä tuntee kappaleesta Viikon perehtymisjakso.

    Kcrimso kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Ostin levyn Seitsemäs Sinetti. Ei vielä ole avautunut, mutta itsensä tuntee kappaleesta Viikon perehtymisjakso.


    On siinäkin! Ensin kysyy neuvoa ja ostaa kuitenkin levyn mitä kukaan ei suosittele. :)

    No ei, onhan tuo Seitsemäs sinettikin ihan ok. On tämä uusi parempi vaikken siitä aluksi niin innoissani ollutkaan. No en ole vieläkään, mutta on se parantunut lisäkuunteluiden myötä. Olisko semmoinen ***½.

    pinulk kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    No kun siinä oli koko Porvoon AN-tarjonta, Mahlanhjuoksuttaja pois lukien. Kyllä minulla kohta on koko tuotanta, jos itseni vähääkään tunnen. Ja koska tunnistan itseni kappaleesta Viikon perehtymisjakso, niin minulla on kohta kansalaisopistossa AN-perusteet niminen kurssi.

    Minulla on ihan Pokemon-olo!!

    DrethegenjeshKing kirjoitti noin 19 vuotta sitten+/- saldo : 0
    Sellaista pientä nipottamista, että tapahtumakalenterissa mainittu Absojen Turun keikka ei ole 14.11. vaan se sijoittuu menneisyyteen kuten tapahtuman kuvauksessakin on mainittu, eli 4.11. Tapahtuma on kuitenkin ilmoitettu jo 25.8. että mahdettiinko sitä virallista päivämäärää muuttaa sitten ilmoituksen jätön, en tiedä.

    Eli keikka oli ja meni, ja oli kyllä oikein hyvä. Mahlanjuoksuttajalta soitettiin mielestäni kaikki kipaleet, ei kuitenkaan levyllä olevassa järjestyksessä. Muista biiseistä en osaa sanoa, koska en aikaisempaa materiaalia tunne.

    Mahlanjuoksuttaja on ensimmäinen yhtyeeltä kuulemani levy ja hyvältähän tämä vaikuttaa, jatketaan syventymistä.