Moi anonyymi! » Login | Social login | Uusi käyttäjä

Chris Morris- sairasta huumoria

pinulk kirjoitti noin 18 vuotta sitten (0 kommenttia)
Suuria suosikeitani brittiläisen komiikan puolella on jo vuosia ollut Chris Morris. Mies on tehnyt feikki-dokumentteja ja yhden kaikkien aikojen sairaamman TV-ohjelman, nimeltä Jam Nyt DVD-soittimessani pyörii miehen uusin teos Nathan Barley. Onko miehen tuotantoa pyörinyt meidän kanavillamme??

The Day Today (1994)- rankkaa uutisparodiaa jossa moneen kertaan mennään hyvän maun tuolle puolelle. Kaikki uutisgrafiikka vedetään niin överiksi että heikottaa.

Brass Eye (1997)- nyt tehdään ajankohtaisohjelmia samaan malliin. Mikään ei ole pyhää!!

My Wrongs #8245-8249 & 117 (2002)- tämän on 12 minuuttinen tosi outo lyhytelokuva, tosi Chris Morris friikeille.

Chris Morris' Jam (2003)- tämä on siis tosi outoa. Ei oikein tiedä; nauraa vai yrjötä. Toisella levyllä on extrana mm. miniversio jaksosta 1 eli postimerkinkokoinen re-mix. Jaksosta 2 on moving mini-ping pong-version jossa samainen postimerkin kokoinen versio pomppii edestakaisin. On myös olemassa Blue Jam CD, jossa sairasta dialogia ja Aphex Twin, Jimi Tenor ja Brian Eno soi taustalla

Nathan Barley (2005)- trendipellet saavat kyytiä, mm. web-suunnittelijat jotka tekevät trashbat.co.ck (huomatkaa co.ck loppuinen domain, Cook saarten oma domain!). Olen vain nähnyt yhden jakson, mutta hyvältä näyttää. Ei tosin Chris Morrisia parhaimmillaan.

Eli jos sairas huumori on mieleen, niin Chris Morris on miehenne!

+/- saldo : 0 |